Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EmiTofik']Bognik, obydwie dostałyśmy nauczke. Ale człowiek uczy się na własnych błedach. Mam wrażenie, że jakby ktoś inny mnie przed tym przestrzegał to i tak chyba zrobiłabym po swojemu. Co się stało z Twoim psiaczkiem, masz go jeszcze?[/quote]
Niestety, nie mam :(
Pies nie był chory (jak większośc od pseudohodowców) ale zginął pod kołami samochodu, nie miał nawet 6 miesięcy :-(
Od tego czasu Lharę bardzo pilnuję i nie pozwolę, żeby i ona tak zginęła ...

[B]sylwia w-wa [/B]- witamy, witamy !!! :)
Masz cudnego psiaka :)

Pozdrawiam :)

Posted

Kochani jesli pozwolicie przeslę jeszcze pare fotek małego podczas sesji zdjęciowej;) Wszystkim bardzo dziękuję za powitanie. Sylwio, Ewuniu mam nadzieję że jesteście dumne bo jest kim się chwalić:)

Posted

Tak Sylwiu, jemu to juz chyba tylko gwiazdki z nieba potrzeba.:lol:
Miło popatrzeć na tak zadbanego i szczęśliwego psiaka. W sumie mimo,że coś mi czasami w sercu strzyka:evil_lol: to bardzo się ciesze, ze jest u Ciebie.

Posted

[quote name='sylwia w-wa']A oto jedna z fotek Egona:)

[IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/210213.jpg[/IMG][/quote]
Znowu te piękne kolory :loveu: Strasznie mi się podobaja takie pasemka. Jak się nazywa taki kolor włosa u lhasa?

Posted

Sylwiu, rozumiem Cię. Możesz być pewna że mały ma jak w raju:) Jest tak jak kiedyś rozmawiałyśmy typem intelektualisty:) Cieszę się ze mamy siebie. I jestem dumna jakich ma fantastycznych rodziców.

Posted

[quote name='Cockerek']Znowu te piękne kolory :loveu: Strasznie mi się podobaja takie pasemka. Jak się nazywa taki kolor włosa u lhasa?[/quote]
No chłopak chyba ma zamiar być czerwonym sobole, tylko cicho sza bo się rozmyśli.:lol:

Posted

[quote name='sylwia w-wa']Sylwiu, rozumiem Cię. Możesz być pewna że mały ma jak w raju:) Jest tak jak kiedyś rozmawiałyśmy typem intelektualisty:) Cieszę się ze mamy siebie. I jestem dumna jakich ma fantastycznych rodziców.[/quote]
Ja jestem dumna z chłopczyka i jego widok jest dla mnie jak balsamiczny okład.:lol:

Posted

[quote name='sylv']No chłopak chyba ma zamiar być czerwonym sobole, tylko cicho sza bo się rozmyśli.:lol:[/quote]
A to jest, rozumiem, rzadkość? Cudowny :)

Posted

[quote name='sylwia w-wa']zabawa na całego mały jest urodzonym modelem:)

[IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/210228.jpg[/IMG][/quote]
Cóz za piękny kolor :loveu:...!!!!!!
Gratuluję ślicznego lhasaka i życzę wielu sukcesów na ringach:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...