Dora32 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Apso']Kocham CZARNY kolorek :iloveyou::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/quote] Ja też. Ale od miotu u Pani , Pani Bożenko to zachorowałam na lhasaka biało-czarnego:evil_lol:
Apso Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Dora32']Ja też. Ale od miotu u Pani , Pani Bożenko to zachorowałam na lhasaka biało-czarnego:evil_lol:[/quote] .....ja tez bym chciała taką czarno-białą sunię;-)....ale wie Pani jak to jest z miotami...:puppydog:....przy ostatnim byłam pewna, ze urodzi się jakiś kolorowy :Dog_run:,,,,a tu niespodzianka :shocked!: trzy odcienie "RUDZIELCÓW":loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dora32 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Apso'].....ja tez bym chciała taką czarno-białą sunię;-)....ale wie Pani jak to jest z miotami...:puppydog:....przy ostatnim byłam pewna, ze urodzi się jakiś kolorowy :Dog_run:,,,,a tu niespodzianka :shocked!: trzy odcienie "RUDZIELCÓW":loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] No właśnie z tym to nigdy nic nie wiadomo jak i co się urodzi :lol:
magnum sal Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Dora32']No właśnie z tym to nigdy nic nie wiadomo jak i co się urodzi :lol:[/quote] lasaczki sa kolorowe i wszyscy to w nich kochamy:):):) a przy porodzie zawsze niespodzianka:):):)a to do wszystkich pań :loveu: słoneczko wyszło u nas a u was??
Apso Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='magnum sal']lasaczki sa kolorowe i wszyscy to w nich kochamy:):):) a przy porodzie zawsze niespodzianka:):):)a to do wszystkich pań :loveu: słoneczko wyszło u nas a u was??[/quote] U nas słonko też zaczyna nieśmiało wyglądać spoza chmur:lol: Poniżej....... byli najlepszymi kumplami :loveu:..naguska JOKKO i lhasak RUDI, który :lilangel: do Rzymu [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/1143/hpim69098by.jpg[/IMG]
EmiTofik Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Totalna paranoja. Wracam z pracy i zamiast wziąć się za obiadek dla mężusia wskakuje na forum. Ale widzę że słoneczko powoli wychodzi zza chmur. Czas najwyższy. Gradowe chmury wynocha Panie Robercie, widzę że grono osób pragnących być "współwłaścicielem" Pańskich lhasaczków powieksza się:lol: :lol: :lol:
bognik Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='EmiTofik'] Bognik, widzisz tak to jest z tym zakupem piesków od pseudohodowców. Ja nie ukrywam że tak właśnie zrobiłam, i nie wyobrażasz sobie jak tego żałuję. Wcześniej nie interesowałam się rasami psów a tym bardziej że jest coś takiego jak pseudohodowcy. Pragnęłam mieć pieska, znalazłam ogłoszenie i tak oto Tofik się u mnie znalazł. Zaczęłam się tym interesować z potrzeby, chciałam dowiedzieć się czegoś o tej rasie i stąd też trafiłam na dogomanie. Przeraziłam się czytając wypowiedzi i opinie na ten temat i czuję się nie w porządku. Teraz nigdy bym tego nie zrobiła. Dlatego może tak bardzo chcę mieć drugiego lhasa, z prawdziwej hodowli. Czuję niedosyt. PS. Ale jestem szczęśliwa że mam tak ślicznego pieska. Tofik mnie sam po prostu wybrał jak mnie zobaczył. Wierzę, że tak miało być. Może uratowałam go przed czymś[/quote] Ten zakup kundelka otworzył mi oczy, nie żałuję że go kupiłam, bo go uratowałam, żal mi go było, jednak 2 raz takiego błędu nie popełnię. Od tego czasu wszystkich przestrzegam, znajoma kupiła ,,lhasaka" za 500zł i co? Psiak okazał się mieszanką pekińczyka (z niewiadomo czym), cały czas choruje i nie mogą go wyleczyc :( [URL="http://upload.miau.pl/1/70418.jpg"]http://upload.miau.pl/1/70418.jpg[/URL] - hehehe, światna fotka, jaki zwierzyniec :lol: :lol: :lol:
Dora32 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='EmiTofik']Totalna paranoja. Wracam z pracy i zamiast wziąć się za obiadek dla mężusia wskakuje na forum. Ale widzę że słoneczko powoli wychodzi zza chmur. Czas najwyższy. Gradowe chmury wynocha Panie Robercie, widzę że grono osób pragnących być "współwłaścicielem" Pańskich lhasaczków powieksza się:lol: :lol: :lol:[/quote] Ja mam juz z Robertem jedną suczkę na współwłasność . Robert do dobry człowiek, zawsze się umiemy razem porozumiec. Juz nie moge się doczekac wakacji u Ciebie Robert. Nie wspomnę o mojej córci :evil_lol: i ilości Lhasaków w tym czasie ( 14 szt.):evil_lol:
magnum sal Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Dora32']Ja mam juz z Robertem jedną suczkę na współwłasność . Robert do dobry człowiek, zawsze się umiemy razem porozumiec. Juz nie moge się doczekac wakacji u Ciebie Robert. Nie wspomnę o mojej córci :evil_lol: i ilości Lhasaków w tym czasie ( 14 szt.):evil_lol:[/quote] jestem szczesliwy ze wybrałem ta rase do hodowli dzieki niej poznaje tak wspaniałe kobiety i dziewczyny jak tu na dogomani:loveu: jak bym był zwolennikiem jakis ras obronnych pisali by do mnie łysi faceci z kikbolami:evil_lol: a takl to same lhasaki;) :lol: (eli nie ma na zakupach:diabloti: )
EmiTofik Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='magnum sal']jestem szczesliwy ze wybrałem ta rase do hodowli dzieki niej poznaje tak wspaniałe kobiety i dziewczyny jak tu na dogomani:loveu: jak bym był zwolennikiem jakis ras obronnych pisali by do mnie łysi faceci z kikbolami:evil_lol: a takl to same lhasaki;) :lol: (eli nie ma na zakupach:diabloti: )[/quote] hmm, muszę pokazać tę wypowiedź mojemu mężowi. Mam wrażenie że łatwiej wtedy będzie mi go przekonać na jeszcze jednego lhasaczka. To jest dobry argument dla faceta, hahaha
magnum sal Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='EmiTofik']hmm, muszę pokazać tę wypowiedź mojemu mężowi. Mam wrażenie że łatwiej wtedy będzie mi go przekonać na jeszcze jednego lhasaczka. To jest dobry argument dla faceta, hahaha[/quote] dokładnie :lol:
EmiTofik Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='bognik']Ten zakup kundelka otworzył mi oczy, nie żałuję że go kupiłam, bo go uratowałam, żal mi go było, jednak 2 raz takiego błędu nie popełnię. Od tego czasu wszystkich przestrzegam, znajoma kupiła ,,lhasaka" za 500zł i co? Psiak okazał się mieszanką pekińczyka (z niewiadomo czym), cały czas choruje i nie mogą go wyleczyc :( [URL="http://upload.miau.pl/1/70418.jpg"]http://upload.miau.pl/1/70418.jpg[/URL] - hehehe, światna fotka, jaki zwierzyniec :lol: :lol: :lol:[/quote] Bognik, obydwie dostałyśmy nauczke. Ale człowiek uczy się na własnych błedach. Mam wrażenie, że jakby ktoś inny mnie przed tym przestrzegał to i tak chyba zrobiłabym po swojemu. Co się stało z Twoim psiaczkiem, masz go jeszcze?
EmiTofik Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Panie Robercie, proszę mi wytłumaczyć jakie są zasady "współwłasności":lol: Możemy przejść na email
magnum sal Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Dzidtka_Gl Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 nawet tu wstawiliście to zdjęcie :) bez komentarza wysyłam fotki DJa, dla porównania [IMG]http://www.dzidtka.cba.pl/american1.jpg[/IMG] [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/7669/djopole6ht.jpg[/IMG] [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/6387/barcelona22ly.jpg[/IMG] [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/2802/dj2ls.jpg[/IMG] na pewno jeszcze kiedys wystawie DJa, może jakoś uda załatwić się komuś Ch.Pl. dla swojego psa i mam nadzieję, że wystartują razem w championach :)
EwikB Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Apso']Tak to prawda, ale Ewa miała na myśli zapewne dzieci Dharmy...wtedy były dwie sunie i trzy pieski..........[/quote] Tak , chodziło mi o ten miot, moze jeszcze udałoby sie odnalec któregos z włascicieli.Wiem, ze w niektórych rasach takie poszukiwania okazały się bardzo owocne .
Cockerek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Witam, macie taaaakie piękne zdjęcia w tym temacie :loveu: To prawdziwa przyjemność przeglądać ten temat i podziwiać wasze piękności :loveu: A najlepsze są maluszki :iloveyou:
magnum sal Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Cockerek']Witam, macie taaaakie piękne zdjęcia w tym temacie :loveu: To prawdziwa przyjemność przeglądać ten temat i podziwiać wasze piękności :loveu: A najlepsze są maluszki :iloveyou:[/quote] wy tez macie sliczności:loveu:
Apso Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='EwikB']Tak , chodziło mi o ten miot, moze jeszcze udałoby sie odnalec któregos z włascicieli.Wiem, ze w niektórych rasach takie poszukiwania okazały się bardzo owocne .[/quote] Obawiam się, że pieski wogóle nie zostały zarejestrowane w Związku...ale postaram się dowiedzieć :lol:
sylwia w-wa Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 jestem tu nowa. Oczywiście uwielbial lhasa. Pochwalę się moim Egonem /Demon/ z Hodowli Śnieżny Lew. Sylwio bardzo bardzo dziękuję za cudownego malucha:)
Apso Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='sylwia w-wa']jestem tu nowa. Oczywiście uwielbial lhasa. Pochwalę się moim Egonem /Demon/ z Hodowli Śnieżny Lew. Sylwio bardzo bardzo dziękuję za cudownego malucha:)[/quote] Witamy w gronie LHASAMANIAKÓW:loveu: Poprosimy fotki :lol:...tez chcemy się pozachwycać:lol: Egonem
EwikB Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='sylwia w-wa']jestem tu nowa. Oczywiście uwielbial lhasa. Pochwalę się moim Egonem /Demon/ z Hodowli Śnieżny Lew. Sylwio bardzo bardzo dziękuję za cudownego malucha:)[/quote] Sylwia witam serdecznie i duże buziaki dla " małego" Jowka;)
sylv Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='sylwia w-wa']jestem tu nowa. Oczywiście uwielbial lhasa. Pochwalę się moim Egonem /Demon/ z Hodowli Śnieżny Lew. Sylwio bardzo bardzo dziękuję za cudownego malucha:)[/quote] Witam, witam miło mi, że wreszcie się tu pojawiłaś. Buziaczki dla Egona.
magnum sal Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='sylwia w-wa']jestem tu nowa. Oczywiście uwielbial lhasa. Pochwalę się moim Egonem /Demon/ z Hodowli Śnieżny Lew. Sylwio bardzo bardzo dziękuję za cudownego malucha:)[/quote] witamy w gronie lasakomaniaków:):):)
Recommended Posts