Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz się kiedyś przymierzałam. Ale teraz chyba naprawdę spróbuję. Ja to się tylko obawiam żeby włoski się nie połamały od gumek, jak tak się długo używa. Chyba najpierw takie frotki muszę kupić. A frotki nie spadają?
A shih tzu czy lhasa to mają chyba inny nieco włos od maltanów, co? Lhasa ma chyba grubszy, czy mi się tylko wydaje? :shake:

Posted

Nie odpowiem Ci co do włosa maltanów, bo po prostu nie wiem :shake:
ale jak masz obawy to zaczep frotki, ja tez uzywam tylko frotek, bo gumki wydają mi sie właśnie za ostre :p A czy się zsuwają? niom, troszkę, zależy jak szlona jest twoja sunia, bo mój Fufek to szalony bryka, skacze i się tarza, to czasem nie na długo ma kucyczki hihihi

Posted

Frotki faktycznie nie sa "dlugowieczne", a wrecz jednorazowe. Mimo to nie wroce do gumek, ktorych sprobowalam tylko raz. Nie dosc, ze pekly, to problem bylo je zdjac :angryy: Frotki za to spadaja same ;)

Posted

[quote name='Kasia_lhasa']Nefesza, piękna ta Twoja sunia. Ile ona ma?[/quote]
Dziekuje :oops: tak, jak jest w podpisie - 9 m-cy i ciut.

A teraz fotka pt.: "Mokry mop, czyli po kapieli" :lol:
[IMG]http://img497.imageshack.us/img497/1933/47xi.jpg[/IMG]

Posted

No super , nie ma to jak mokry lhasak biegający po mieszkaniu:lol: .
Zdjątko super. Czy ty tym "mopem" czyścisz tylko dywany, czy meble tapicerowane również:razz: ?
Sylwia

Posted

Nefesza, a co jest co na tej fotce? :lol: ekstra
Co do gumek... ja jednak wypróbuje choć myslę, że to będzie porażka. Nela szaleje po chacie, wyciera się w dywan, więc te gumki długo nie przetrwają. Chciałam jej dzisiaj zrobić takie kuce jak ma Liko, ale marudziła na stole :diabloti: więc dałam jej spokój. Ale jutro się za nią zabieram :diabloti:

Posted

Moj mop nadaje sie najlepiej do robienia sladow na lustrzanych drzwiach szafy - artystyczne kropki:razz: chociaz myslalam, czy nie wykorzystac jej jako walka do malowania podczas odnawiania :lol:
Cocerek - Nelcia marudzi, wiec dajesz je spokoj???:crazyeye: Rozpieszczone musi byc malenstwo....:p Podrzuc mi na wychowanie :cool3:

Posted

moj psiaczek tez sie cos ostatnio zbyt pewnie czuje moze ja tez podrzuce na wychowanie :cool3: staram sie nie ustepowac, ale czasami jest tak zawziety ze stawia na swoim:evil_lol:

Posted

A moja Lhara ma kiteczki i nie ma że boli :mad: :mad: :mad: :eviltong:

Ja raz te elastyczne mam gumki (ale przyznam rację Nefeszy że są gorsze) a raz zwykłe frotki. Jednak lepsze są frotki :lol:

Posted

eee boleć nie boli jak frotką się spina (dlatego uzywam frotek) ale trzeba też od samego małego przyzwyczajac do czesania i upinania wlosków. Fufcio ma dziś żółtą froteczkę i nie narzeka jak go "upiększam" ;) ciekawe tylko co sobie myśli, w końcu to facet hihihihihi

Posted

[quote name='Kasia_lhasa']eee boleć nie boli jak frotką się spina (dlatego uzywam frotek) [/quote]
Heh - nie w tym sensie że boli bo nie boli :lol:

Posted

[quote name='bognik']Heh - nie w tym sensie że boli bo nie boli :lol:[/quote]

niom, słowa a słowa, ile to czasmai zamieszania mogą narobić :evil_lol:
a tak wogóle to masz ładną psinkę :p

Posted

[quote name='Kasia_lhasa']niom, słowa a słowa, ile to czasmai zamieszania mogą narobić :evil_lol:
a tak wogóle to masz ładną psinkę :p[/quote]

Ale przynajmniej śmiesznie jest :eviltong:
Dziękuję bardzo, Twój psiaczek równie uroczy, stronkę masz bardzo ładną :)

Posted

Boli nie boli, ważne,żeby efekt był właściwy:lol: .
Co sobie myślą psy o ich przyozdabianiu? :angryy: Chyba nie chcę wiedzieć.
Ja osobiście stosuję gumki, nie zdejmuję ich tylko przecinam.
Dobre gumki nie tną włosa.
Nie neguję frotek, też dobra rzecz. Niestety mam uraz do wszystkiego co może zostać połkniete, co przy większej ekipie "frotkowców" nie jest wykluczone.
Sylwia.

Posted

[quote name='marketa2312']W Głogowie rasę wygrała AFERA PIBARO.. gratulujemy!!:razz::razz::razz:
[/quote]

Dodatkowo była 3-cia na grupie a jej półbrat Big Boss Pibaro - BIS Junior ;)

Guest marketa2312
Posted

:angryy:NIESTETY:angryy: NIEMOGĘ :angryy:WŁOŻYĆ FOTEK MALUCHÓW ALE SERDECZNIE ZAPRASZAM ( NA STRONKĘ [url]www.lhasa.webd.pl[/url] )SA 21 DNIOWE NA MOJEJ STRONCE.Pod zakładką SZCZENIĘTA.:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Marketa - śliczne szczeniaczki, ja chcę znowu takiego :loveu:

A to moje CUDO (fotki strasznej jakości, wybaczcie :placz: ):

[IMG]http://img85.imageshack.us/img85/9272/f100000318cm.jpg[/IMG]
Mop po kąpieli :P

[IMG]http://img93.imageshack.us/img93/3269/f1000012kopia18vs.jpg[/IMG]
Po kąpieli

[IMG]http://img93.imageshack.us/img93/3183/f100001619ed.jpg[/IMG]

[IMG]http://img63.imageshack.us/img63/9356/f100001428qs.jpg[/IMG]

Guest marketa2312
Posted

Nic bognik nie stoi na przeszkodzie jeden piesek jest wolny !!!!
:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Marketa-sliczne maluszki !!:loveu:
Jak Ty odrózniasz te kolory ??
Dla mnie one sa wszystkie złoto pregowane jak tygryski.

Ale srebrny jak ich mama to mój ulubiony kolorek.!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...