Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylv']Ewik, super sylweteczki. Faktycznie zapowiadaja się maluchy na Show Lhasa :lol: .[/quote]
Dzieki i mam nadzieje ze wyrosna tak jak się zapowiadaja - na dzisiaj fajny ruch, budowa, komplecik zebów , gatunek włosa bez podejrzeń.Liczę ze troche sie popokazują;) ;)

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylv']Moje dzieci zdecydowanie starsze, ale też im niczego nie brakuje :lol: .
Frea Śnieżny Lew (Kira)
[IMG]http://www.snieznylew.republika.pl/news/pfrea.jpg[/IMG]

[/quote]

Oj tak panience nie brak niczego.:lol: :lol:

Posted

[quote name='sylv']Kiarcia jak zwykle prezentuje się bardzo elegancko i dostojnie.Prawdziwa dama na trawie.
Przyjdzie i czas na potomstwo Kiarci ;) .[/quote]
Popieram i trzymam kciuki.I ciekawa jestem kolorków;)

Posted

[quote name='sylv']Robert,
ja się nie denerwuję, ja się tylko dziwię :crazyeye: . Jestem wręcz zaskoczona, że osoby, które znam zachowują się jak dzieci.
Każdy ma prawo do mnie zadzwonić i zadać pytania, które go nurtują ;) , tylko należy to robić pod własnym nazwiskiem.[/quote]
Dokładnie, choc zagadki co , kto bardzo proste do rozwiazania, a tekst z ambasadą zajefajny, dobrze ze siedziałam, usmiałam sie superasto.:evil_lol:

Posted

[quote name='EwikB']Popieram i trzymam kciuki.I ciekawa jestem kolorków;)[/quote]

Ja również jestem ciekawa ale głównie terminu:confused:

Posted

[quote name='AgataM']Ja również jestem ciekawa ale głównie terminu:confused:[/quote]
Nooo chyba masz w tym temacie cos do powiedzenia? :evil_lol:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Podczas wczorajszej krajowej wystawy psów w Kaliningradzie miałem zaszczyt wystawiania psa z czołowej polskiej hodowli Ad Acte p. Bogumiły Strzyżewskiej, jak również wspaniałych Lhasa Apso p. Ewy Besaraby. A oto wyniki:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]GAWAIN[/B] Ad Acte - ocena doskonała, lokata I, CAC, BOS, BOB, CHAMPION ROSJI!!!!!![/SIZE][/FONT]
[SIZE=3]LHASA APSO:
Pabers Tender Love - ocena doskonała, lokata I, CAC, BOS, BOB CHAMPION ROSJI!!!!
[B]WIND OF HOPE[/B] Azurowa Amhara - ocena doskonała, lokata I, Junior CAC, BOB Junior,MŁODZIEŻOWY CHAMPION ROSJI!!!![/SIZE]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bardzo dziękuję obu hodowczyniom za zaufanie i powierzenie tak wspaniałych psów.[/SIZE][/FONT]

Posted

Marcin,
gratulacje dla Ciebie, spisałeś sie na medal, zresztą nie jeden ;) . no i oczywiście gratulacje dla Pań.

Posted

[quote name='Marcin M'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Podczas wczorajszej krajowej wystawy psów w Kaliningradzie miałem zaszczyt wystawiania psa z czołowej polskiej hodowli Ad Acte p. Bogumiły Strzyżewskiej, jak również wspaniałych Lhasa Apso p. Ewy Besaraby. A oto wyniki:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]GAWAIN[/B] Ad Acte - ocena doskonała, lokata I, CAC, BOS, BOB, CHAMPION ROSJI!!!!!![/SIZE][/FONT]
[SIZE=3]LHASA APSO: [/SIZE]
[SIZE=3]Pabers Tender Love - ocena doskonała, lokata I, CAC, BOS, BOB CHAMPION ROSJI!!!![/SIZE]
[SIZE=3][B]WIND OF HOPE[/B] Azurowa Amhara - ocena doskonała, lokata I, Junior CAC, BOB Junior,MŁODZIEŻOWY CHAMPION ROSJI!!!![/SIZE]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bardzo dziękuję obu hodowczyniom za zaufanie i powierzenie tak wspaniałych psów.[/SIZE][/FONT][/quote]

Marcin to Tobie nalezą sie Wielkie podziekowania za opiekę i tak świetne wystawienie naszych futerek

Posted

Nowe zdjęcia moich dziewczynek :lol: .
Fama zwana Skarpetą
[IMG]http://www.snieznylew.republika.pl/news/skarpetaa1.jpg[/IMG]

Frea zwana Kirą
[IMG]http://www.snieznylew.republika.pl/news/czarnaa2.jpg[/IMG]

No i oczywiście Egi, tym razem również w ujęciu bocznym (wieść gminna niesie,że felerna gdyż zdjęcia zawsze tylko z przodu :evil_lol: ).

[IMG]http://www.snieznylew.republika.pl/news/lilili3.jpg[/IMG]

Posted

Jakas nutka zlosliwosci? :evil_lol:
Ewa gratuluje, zeby tak ktos Liko chcial gdzies zabrac.... ech
Suczki super!

Ewa, jade do Ciebie na nauki ustawiania i wystawiania :razz:

Posted

Oj, zaraz nutka złośliwości:evil_lol: .
Ja tylko wspieram rozwój kynologiczny "domorosłych" sędziów.
Jakoś taka mało rozgarnięta jestem i kiepsko mi wychodzi jednoosobowo ustawianie dziewczynek i robienie zdjęć bocznych, więc wykorzystałam odwiedziny cioci-babci Ewy i popstrykałam trochę fotek.
Jak już mam, to udostępniam, szczególnie tym, którzy "ostatnio dużo czytają o rasie" i dopatrzyli się wielu wad w mojej Egusi.
Im więcej zdjęć tym łatwiej się kształcić.;)

Posted

Gratulacje! Jak fajnie, że lhasa mogły z kimś jechać na wystawę, ale się to opłaciło :loveu:

Dziewczynki są piękne, jak ślicznie stoją! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Może chcecie lhasakowy kalendarz? :cool3:
Ja wysyłam [URL="http://www.kalendarz.ergiebe.pl/faq.php?lang="][B][COLOR=red]tu[/COLOR][/B][/URL] moją Lharcię, fajnie by było mieć kalendarz ze znajomymi lhasakami ;)

Posted

[quote name='sylv']Oj, zaraz nutka złośliwości:evil_lol: .
Ja tylko wspieram rozwój kynologiczny "domorosłych" sędziów.
Jakoś taka mało rozgarnięta jestem i kiepsko mi wychodzi jednoosobowo ustawianie dziewczynek i robienie zdjęć bocznych, więc wykorzystałam odwiedziny cioci-babci Ewy i popstrykałam trochę fotek.
Jak już mam, to udostępniam, szczególnie tym, którzy "ostatnio dużo czytają o rasie" i dopatrzyli się wielu wad w mojej Egusi.
Im więcej zdjęć tym łatwiej się kształcić.;)[/quote]
Dawaj konkrety :)
Lubie Twoje opowiesci :evil_lol:

Bognik, pomysl z kalendarzem fajny, tylko ile to kosztuje (sorry, nie doczytalam)....

Posted

[quote name='sylv']Jakoś taka mało rozgarnięta jestem i kiepsko mi wychodzi jednoosobowo ustawianie dziewczynek i robienie zdjęć bocznych, [/quote]

No faktycznie.... sierota jakas z Ciebie :evil_lol:

Posted

[quote name='nefesza']Dawaj konkrety :)
Lubie Twoje opowiesci :evil_lol:

Bognik, pomysl z kalendarzem fajny, tylko ile to kosztuje (sorry, nie doczytalam)....[/quote]

Może ja odpowiem, bo też jestem "w temacie". Wstawienie zdjęć-propozycji do kalendarza na rok 2008 nic nie kosztuje, można wstawić 8 zdjęć, muszą być jednak w dużych formatach. Jeśli znajdzie się na tej stronie dużo zdjęć danej rasy, to kalendarz powstanie, tak więc od nas zależy (po części):razz: czy ten kalendarz powstanie czy nie. Pomysłodawcy obiecują, iż postarają się wstawić do kalendarza przynajmniej jedno zdjęcie od każdej osoby zarejestrowanej u nich na stronie, zdjęć można wstawić 8.

Agata
[url]http://www.magiaorientu.pl[/url]

Posted

[quote name='nefesza']No faktycznie.... sierota jakas z Ciebie :evil_lol:[/quote]
No niech Ci będzie, że " sierota" dwuręczna :placz: .

Posted

[quote name='nefesza']Dawaj konkrety :)
Lubie Twoje opowiesci :evil_lol: [/quote]
Nefesza, gdyby były konkrety,.................:lol:.
Cudzych szczeniąt nie krytykuję (szczególnie na podstawie zdjęć), no chyba, że własciciel mi je pokaże i zapyta co sądzę, wtedy wyrażę swoje zdanie.
Własnych szczeniąt nie oszczędzam i chętnie wysłu****ę uwag osób kompetentnych, niestety jak mi ktoś stwierdza, że po przeczytaniu wzorca widzi, że moja dziewczynka "ma tam kilka takich rzeczy ", to ja nie wiem nic. Niestety, dane mi było skończyć tylko trzy kierunki studiów, w tym dwa : konstrukcje i fizyka - raczej mało poetyckie, trzeci - zarządzanie, też mało wysublimowany, w związku z tym przyjmuję wyłącznie konkretne komunikaty.
Dociekliwość mam wrodzoną, więc zrobiłam zdjęcia jak trzeba i czekam na kolejny telefon miłej osoby, może się dowiem więcej ;) .

Posted

[quote name='sylv']Nowe zdjęcia moich dziewczynek :lol: .
Fama zwana Skarpetą
[IMG]http://www.snieznylew.republika.pl/news/skarpetaa1.jpg[/IMG]

[/quote]
Moja faworyta od maleńkiego, moze to te skarpetki, moze cos innego:evil_lol:
Trzymam kciuki za jej sukcesy wystawowe

Posted

[quote name='nefesza']Jakas nutka zlosliwosci? :evil_lol:
Ewa gratuluje, zeby tak ktos Liko chcial gdzies zabrac.... ech
Suczki super!

Ewa, jade do Ciebie na nauki ustawiania i wystawiania :razz:[/quote]

Nie ma problemu, znajomy jedzie do Kaliningradu i ma miejsce a ja chwilowo nic z tego kraju nie potrzebuje, ze jesli tylko chcesz ...mówisz i masz:evil_lol: :evil_lol:

Co do nauk, to problemu nie ma, zapraszam na kawę:razz: Zadna filozofia jesli masz w rekach śliczne zwierzątko;) ;)

Posted

[quote name='EwikB']Co do nauk, to problemu nie ma, zapraszam na kawę:razz: Zadna filozofia jesli masz w rekach śliczne zwierzątko;) ;)[/quote]

Ja zapraszam takze, droga taka sama :)
A filozofia moze i zadna, chociaz i sliczne zwierzatko nieudanym zdjeciem i ustawieniem oszpecic mozna, oj mozna......

Posted

Troszkę z opóżnieniem ale chwalę sie że w Inowrocławiu moja Hipi ukończyła swój kolejny ( 3-ci ) Młodziezowy Championat, tym razem Polski.:multi: :multi:
Jowo zgarnął kolejnego Bob-a.
Na finałach moje futerka zadebiutowały w konkurencji Par Hodowlanych i zostali 3-cia Najlepszą Parą Wystawy;)
[IMG]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/co_nowego/hipi-inowroclaw07.jpg[/IMG]

Posted

Nowinka,którą podaję z ogromną przyjemnością:
[B]WIND OF HOPE Azurowa Amhara Młodzieżowym Zwycięzcą Europy[/B]
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Serdecznie gratuluję zwycięstwa!!!

Posted

WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!
Ewa, masz zacięcie do tego;) zazdroszcze i podziwiam;)
Masz przepiękne lhasa;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...