nefesza Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='sylv']Już wiele razy Ci pisałam,że przesadasz mocno w doszukiwaniu się ciągle ataków na Ciebie i Twoje psy. Ty chyba wychodzisz z założenia, że każdy kto nie rozpływa się z zachwytu to wróg.To zaczyna być faktycznie śmieszne.[/quote] Cos w tym musi byc i tutaj zgadzam sie z Sylv w 100%. Przeciez niedawno sama to samo napisalam... i tez nie jednokrotnie. Takie same uwagi i spostrzezenia od roznych osob... hmm... powinno dac do myslenia.... A tak wracajac do mojego pytania, Sylv, nie pozostaje Ci nic innego, jak przed krolowa Bona sie poklonic i poprosic unizenie, by zechciala z Toba do Poznania pojechac :evil_lol:
magnum sal Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 zaprzeczam tezie zgryzliwosci i GRATULACJE DLA DZIDKI SUPER SZCZENIAKI !!!!! zycze by spokojnie sie odchowały i poszły w super rece i to życze z całego serca mimo to ze dowiedziałem sie niedawno ze cieszyłaś sie ze śmierci Livki to co przekazano mi twoje wpisy na temat słusznej kara za krzywdy wobec Ciebie myśle ze jest przesadzone .Wieze w ze osoba starająca sie w porzszłośći by zostać sedzia kynologicznym nie moze cieszyć sie ze smierci psa bo jezeli by tak było cała postawa moralna nie kwalifikowała by sie tej osoby na to miejsce. gratuluje jeszcze raz z fanych szczeniaczków
EwikB Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='sylv']Już wiele razy Ci pisałam,że przesadasz mocno w doszukiwaniu się ciągle ataków na Ciebie i Twoje psy. Ty chyba wychodzisz z założenia, że każdy kto nie rozpływa się z zachwytu to wróg.To zaczyna być faktycznie śmieszne.[/quote] To jest tak , jak ktoś na wszystko dookoła patrzy przez swój własny pryzmat. Co do dodatkowych paluszków to nalezy usunąć je jak najszybciej i po krzyku.Im dłużej sie czeka , tym jest to mniej przyjemne dla szczeniaczka
EwikB Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Dzidtka']nie zauwazyłam na wystawach abys była znawca mody tzn trendy itd ;) [/quote] :-o :-o A mi sie wydawało że na wystawach to pies ma być " trendy " czyli przygotowany na tip-top i to on ma grać " pierwsze skrzypce" A jeśli wogóle o modę chodzi ( tak sie składa że miałam okazję poznać kilku młodych projektantów) To czy być trendy oznacza wciskać sie w ciuchy które wszyscy noszą ale nie koniecznie pasują do danej figury czy moze wybrać z tego wszystkiego takie rzeczy które wyeksponują to co jest ok, a ukryją inne rzeczy ( ta tak podobnie jak u psa na ringu :lol: )
Apso Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Dzidtka']nie jako zarzut bo to by było śmieszne ale jako zwykła, jak zawsze złosliwość :) tylko, ze juz sie przyzwyczaiłam ;)[/quote] Najbardziej złośliwe wypowiedzi padają z Twojej strony pod adresem innych......
Dzidtka_Gl Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 az strach co bedzie jak dodam fotki starszych szczeniaczków :)
Dzidtka_Gl Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 [quote name='Apso']Najbardziej złośliwe wypowiedzi padają z Twojej strony pod adresem innych......[/quote] są tylko reakcją na czyjeś prowokacje, chociaż i tak na wiele nie reaguje
EwikB Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Dzidtka']az strach co bedzie jak dodam fotki starszych szczeniaczków :)[/quote] A co ma być ?
nefesza Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Dzidtka']az strach co bedzie jak dodam fotki starszych szczeniaczków :)[/quote] Mamy umrzec z zazdrosci? :hmmmm: [quote name='Dzidtka']nie jako zarzut bo to by było śmieszne ale jako zwykła, jak zawsze złosliwość :) tylko, ze juz sie przyzwyczaiłam ;)[/quote] Dzidtka wiesz co, ja tu czegos nie rozumiem. Skoro wszyscy sa tu dla Ciebie zlosliwi, kazde zdanie to prowokacja lub docinki i co tam jeszcze chcesz - to po co tu siedzisz? Masz wlasne forum i wlasne kolko wzajemnej adoracji, tam sa wszyscy cacy... I nikt Ci nie dokucza.... To co Cie trzyma na dogo???
Dzidtka_Gl Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 bardzo lubie to forum a nawet ten wątek ja załozyłam i strasznie lubie was czytać :)
sylv Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='nefesza']nie pozostaje Ci nic innego, jak przed krolowa Bona sie poklonic i poprosic unizenie, by zechciala z Toba do Poznania pojechac :evil_lol:[/quote] Eee, Bonci do wyjazdów to nie trzeba specjalnie namawiać, ona uwielbia wycieczki. Tylk,że jej chęci to jedno a natura to drugie;) .
Apso Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [SIZE=3]Britta Roos-Borjeson - z tego co ja się zorientowałam to specjalizuje się w terierach - westach, szkotach, selyhamach :cool1: Może ktoś z Was ma szersze wiadmości o tej sędzinie?????? Jeżeli to prawda, to szkoda, że lhasaków nie bedzie oceniał znawca rasy...ale z tego co poczytałam na forum, to wielu jest takich sedziów......suki grzywaczy ocenia sedzia, który jest znawcą bokserów, shiba inu, akita inu........też daleko od IX grupy:cool1: [/SIZE]
bognik Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='Apso'][SIZE=3]suki grzywaczy ocenia sedzia, który jest znawcą bokserów, shiba inu, akita inu........też daleko od IX grupy:cool1:[/SIZE] [/quote] O boshe ... nie no - "super", to naprawdę daleko od ozdóbek ...
nefesza Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dla ciekawskich - stawka ilosciowa: [URL]http://www.worlddogshow2006.pl/STATYSTYKA.pdf[/URL]
EwikB Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ja dzisiaj pochwalę sie trochę większym " maluchem" z mojej hodowli ( ostatnio był Idrys) dzisiaj przyszła kolej na jego półbrata -[B]Tiarro [/B], który zdobył dzisiaj [B]CAC , CACIB , BOB.[/B] Na finałach był [B]BOG III[/B]:lol: :evil_lol:
Apso Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='EwikB']Ja dzisiaj pochwalę sie trochę większym " maluchem" z mojej hodowli ( ostatnio był Idrys) dzisiaj przyszła kolej na jego półbrata -[B]Tiarro [/B], który zdobył dzisiaj [B]CAC , CACIB , BOB.[/B] Na finałach był [B]BOG III[/B]:lol: :evil_lol:[/quote] [SIZE=3]Gratulacje :loveu:[/SIZE]
sylv Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='EwikB'][B]Tiarro [/B], który zdobył dzisiaj [B]CAC , CACIB , BOB.[/B] Na finałach był [B]BOG III[/B]:lol: :evil_lol:[/quote] Gratulacje !!! :lol: .
sylv Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ja w sumie aktualnie nie mam się czym chwalić, ale przedstawię Wam moje najmłodsze pociechy. Bardzo mi się podobają:lol: , nawet jeszcze nie mam się czego czepiać :evil_lol: . Żeby nie było wątpliwości, to są szczenięta Lhasa apso, chyba widać - no nie:mad: . [IMG]http://foto.m.onet.pl/_m/4ca0f21e337ee2cdb33c33487a03f6ab,10,19,0.jpg[/IMG]
Apso Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='sylv']Ja w sumie aktualnie nie mam się czym chwalić, ale przedstawię Wam moje najmłodsze pociechy. Bardzo mi się podobają:lol: , nawet jeszcze nie mam się czego czepiać :evil_lol: . Żeby nie było wątpliwości, to są szczenięta Lhasa apso, chyba widać - no nie:mad: . [/quote] [SIZE=3]Gratulacje :loveu:.....Maluchy są SUPER :lol:....a jakie cud kolorki ! ;) ;)[/SIZE]
sylv Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='Apso'][SIZE=3]Maluchy są SUPER :lol:....a jakie cud kolorki ! ;) ;)[/SIZE][/quote] No, te kolorki mi się podobają, niech im tak zostanie :lol: ;) .
Dora32 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='sylv']Ja w sumie aktualnie nie mam się czym chwalić, ale przedstawię Wam moje najmłodsze pociechy. Bardzo mi się podobają:lol: , nawet jeszcze nie mam się czego czepiać :evil_lol: . Żeby nie było wątpliwości, to są szczenięta Lhasa apso, chyba widać - no nie:mad: . [IMG]http://foto.m.onet.pl/_m/4ca0f21e337ee2cdb33c33487a03f6ab,10,19,0.jpg[/IMG][/quote] Gratulacje!!! Mam nadzieje że kolorki się utrzymają:)
nefesza Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Sylv, ja wiem, ze Ty juz z bejsbolem stoisz, ale ja NIE WIDZE ze to lhasaczki :lol: :lol: :lol:
sylv Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='nefesza']Sylv, ja wiem, ze Ty juz z bejsbolem stoisz, ale ja NIE WIDZE ze to lhasaczki :lol: :lol: :lol:[/quote] No wiesz, jak tak możesz :lol: .Mój doktor jest taki zadowolony z jakości swojego sprzętu a Ty negujesz czytelność obrazu:shake: . To są małe Lhasaczki, koniec kropka, musisz uwierzyć.
nefesza Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='sylv']To są małe Lhasaczki, koniec kropka, musisz uwierzyć.[/quote] No dobrze juz dobrze.... wierze.... ;)
EwikB Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='sylv']No, te kolorki mi się podobają, niech im tak zostanie :lol: ;) .[/quote] Myślę że zostaną tak intensywne. :evil_lol: Trzymam kciuki za maluszki:lol:
Recommended Posts