panienkabubu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='pokoik1']Ładnie to wygląda :loveu:[/quote] dziękuję :buzi: Quote
Unbelievable Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jak to jest poukładane? chronologicznie? wystawami? czy byle jak? : P Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Chronologicznie wystawami :) Od lewej do prawej. Pierwsza wystawa to krajówka w Bytomiu z Halszką w 2006 roku, ostatnia w Chorzowie z Franią :) Quote
Florka_xyz Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Witajcie :lol: Dlugo mnie nie bylo ale juz jestem i nadrobilm wszystko po drodze co mnie ominelo;) Quote
Unbelievable Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='panienkabubu']Chronologicznie wystawami :) Od lewej do prawej. Pierwsza wystawa to krajówka w Bytomiu z Halszką w 2006 roku, ostatnia w Chorzowie z Franią :)[/quote] fajnie:cool3::cool3: ty, a może byś sobie Pani Droga Mod samoprzeniesienie zrobiła? : P bo już nie masz tylko bernardynów:razz: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='Florka_xyz']Witajcie :lol: Dlugo mnie nie bylo ale juz jestem i nadrobilm wszystko po drodze co mnie ominelo;)[/quote] Witaj :loveu: Chyba dużo do nadrabiania nie było, co ? :cool3: [quote name='Tinka:)']fajnie:cool3::cool3: ty, a może byś sobie Pani Droga Mod samoprzeniesienie zrobiła? : P bo już nie masz tylko bernardynów:razz:[/quote] A gdzie mam się przenieść? :cool3: (wynieść?) Quote
marymek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Wow, tyle medali :mdleje: A to dopiero początek :cool3: Za niedługo będziesz musiała kolejną szafeczkę przeznaczyć na puchary :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='panienkabubu'] A gdzie mam się przenieść? :cool3: (wynieść?)[/quote] no na fotoblogi chyba:razz::evil_lol: Quote
Matusz Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [COLOR=Navy][B]ale imponująca kolekcja :cool3::cool3::loveu: [/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='marymek']Wow, tyle medali :mdleje: A to dopiero początek :cool3: Za niedługo będziesz musiała kolejną szafeczkę przeznaczyć na puchary :evil_lol:[/quote] O cześć Marysia :loveu: Medali jest 30, pucharów połowę mniej :) I już więcej nie będzie, weszłyśmy w pośrednią, a tam to teraz trudniej :cool3: Tu już nie ma BIS Junior tylko od razu BOG........ :mdleje: Wysyłam Ci zaraz PW. [quote name='Tinka:)']no na fotoblogi chyba:razz::evil_lol:[/quote] Nie wiem czy umiem :cool3: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]ale imponująca kolekcja :cool3::cool3::loveu:[/B][/COLOR] [/quote] E tam... :oops::oops::oops::oops: Quote
marymek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [QUOTE]O cześć Marysia :loveu: Medali jest 30, pucharów połowę mniej :smile: I już więcej nie będzie, weszłyśmy w pośrednią, a tam to teraz trudniej :cool3: Tu już nie ma BIS Junior tylko od razu BOG........ :mdleje: Wysyłam Ci zaraz PW.[/QUOTE] Taa... a Nufka to co? :cool3: Poza tym Franka jeszcze nie raz wskoczy na pudło :loveu: Ok, czekam. Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Z Tobą - owszem :loveu: Nufka? No tak, wiecznie o niej zapominam :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='panienkabubu'] Tu już nie ma BIS Junior tylko od razu BOG........ :mdleje: Nie wiem czy umiem :cool3:[/quote] a nie BOB? : P musisz:evil_lol: [quote name='panienkabubu'] Nufka? No tak, wiecznie o niej zapominam :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: Quote
marymek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 BOB to inaczej zwycięzca rasy, a Kasia mówi o konkurencjach finałowych do których tenże BOB nie należy :p Odpisałam ;) Quote
marymek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='panienkabubu']Z Tobą - owszem :loveu: Nufka? No tak, wiecznie o niej zapominam :evil_lol:[/quote] Postaramy się :loveu: Ale i tak z Tobą nieraz jeszcze :loveu: No włacho, toż na Nufkę czeka BIS Junior teraz :cool3: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='Tinka:)']a nie BOB? : P musisz:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:[/quote] Nie BOB :) Chociaż o BOB też może być trudniej :cool3: [quote name='marymek']BOB to inaczej zwycięzca rasy, a Kasia mówi o konkurencjach finałowych do których tenże BOB nie należy :p Odpisałam ;)[/quote] Ja już też :) No właśnie - na BOG ciężko bernardynom :cool3: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='marymek']Postaramy się :loveu: Ale i tak z Tobą nieraz jeszcze :loveu: No włacho, toż na Nufkę czeka BIS Junior teraz :cool3:[/quote] BIS szczeniąt może też :evil_lol: Zobaczymy, czy babcia Agata weźmie małą do Nowej Rudy :cool3: Quote
Unbelievable Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='marymek']BOB to inaczej zwycięzca rasy, a Kasia mówi o konkurencjach finałowych do których tenże BOB nie należy :p Odpisałam ;)[/quote] a mi się rypło że o BOB Junior pisała :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Ech nie mam nowych fotek bo ciągle leje :cool1: Quote
infers Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='panienkabubu']Ech nie mam nowych fotek bo ciągle leje :cool1:[/QUOTE] Jakieś stare?:razz: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Wszystkie już widzieliście :cool3: Quote
eria Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 MODERATOR ???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: aleś awansowała!! Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Matusz mnie wrobił :evil_lol: Quote
Matusz Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='panienkabubu']Matusz mnie wrobił :evil_lol:[/quote] nie prawda:razz::p:eviltong: Quote
Recommended Posts