Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/0e40c652.jpg[/URL]
Ale chudzina :turn-l:

Widać że Halszka od dzieciństwa uwielbia spać :evil_lol: Fajny pies, nawet się nie trzeba namęczyć na spacerach bo ona i tak po kilku metrach się kładzie :evil_lol:

Kasiu - nowy imporcik widziałaś? :loveu:

Posted

[quote name='betty_labrador']one sa TAKIE podobne :eviltong: ze latwo je pomylic :cool3:

kciuki mocno zaciskamy![/quote]

:loveu:

[quote name='marymek'][URL]http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/0e40c652.jpg[/URL]
Ale chudzina :turn-l:
[/quote]
zawsze taki był :evil_lol:

[quote]

Widać że Halszka od dzieciństwa uwielbia spać :evil_lol: Fajny pies, nawet się nie trzeba namęczyć na spacerach bo ona i tak po kilku metrach się kładzie :evil_lol:
[/quote]
czadowa nie?:cool3:
[quote]
Kasiu - nowy imporcik widziałaś? :loveu:[/quote]

A myślisz, że mogłam nie widzieć? :cool3: Tosiek jest już znany :p w końcu prowadzę stronę Kasi hodowli, nie? :cool3:

[quote name='jamnicze']Jaki z Bena młodzieniaszek :) [URL]http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/0371098b.jpg[/URL][/quote]

Noooo był kiedyś piękny i młody :evil_lol:

Tak więc egzamin [B]zdałam[/B]:multi: na 4,5 :loveu:

Ale ile nerwów!
Koleś miał być na 13:50, przyjechał o .... 16!!!!!! Po czym powiedział "przepraszam za spóźnienie" i rozpoczął egzamin :mdleje:
Egzamin trwa nadal i potrwa jeszcze ok godziny :mdleje: Ja juz w domu, bo juz swoją część tam zrobiłam :multi:
Aha i dodał "jak wam się coś nie podoba to idźcie do dziekanatu i tak nic mi nie zrobią", taki cwaniak!

Posted

[quote]A myślisz, że mogłam nie widzieć? :cool3: Tosiek jest już znany :p w końcu prowadzę stronę Kasi hodowli, nie? :cool3:[/quote]Zapomniałam :p
Ja czekam aż zobaczę Tośka na żywo :loveu:

Gratki za zdanie egzaminu :multi: Jak zawsze byłaś obkuta :cool3:
Ale ... fotki, fotki, fotki :multi: U nas za chwilkę będą nowe, także jak się za długowłosym bernardynem stęskniłaś to wpadnij :razz:

Posted

[quote name='marymek']Zapomniałam :p
ja czekam aż zobaczę Tośka na żywo :loveu:

Gratki za zdanie egzaminu :multi: Jak zawsze byłaś obkuta :cool3:
Ale ... fotki, fotki, fotki :multi: U nas za chwilkę będą nowe, także jak się za długowłosym bernardynem stęskniłaś to wpadnij :razz:[/QUOTE]
Z tego co wiem będzie bardzo widoczny na SHOW :cool3:

Na razie mam inne zadanie, kochana, zjeść obiad :mdleje: i wypełnić rodowód Tośka :cool3: Już wczoraj miałam to zrobić, Kasia mnie zje:evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Z tego co wiem będzie bardzo widoczny na SHOW :cool3:

Na razie mam inne zadanie, kochana, zjeść obiad :mdleje: i wypełnić rodowód Tośka :cool3: Już wczoraj miałam to zrobić, Kasia mnie zje:evil_lol:[/quote]

No to smacznego :cool3:
No to zajmij się Tośkiem, potem wstawiaj zdjęcia a potem do nas wpadaj. Zwłaszcza że u nas kolejne fotki dopiero za miesiąc :placz:

Posted

[quote name='nescaland']No kurcze dziewczynki nawet tu o nas mowicie?:p wezcie bo sie zawstydzimy:pp o tak:
:ppp[/quote]

O takich psach trzeba mówić Katarzyno :eviltong::eviltong:

[quote name='anetta']Brawo :klacz:

Naclegów w googlach poszukaj.[/quote]

No właśnie szukałam i wszystko powyżej 1000 koron :shake::shake::shake:

Posted

Kasiu, ja kiedyś zawału dostanę :-o
Wchodzę na stronkę i widzę "SZCZENIĘTA!". Myślę sobie - przespałam coś? :-o Dopiero potem weszłam w odnośnik i widzę że to boston terierki :cool3: Czyżby od pokoik1? :loveu:

Posted

[URL]http://images31.fotosik.pl/268/eaa29579b0653a62.jpg[/URL]
No i jest zagraniczna ślicznotka :loveu:
Kasiu Ty mu galerię zakładaj, im więcej na dgm bernardynów tym lepiej :razz:

A teraz do drugiej Kasi (swoją drogą nie mogłyście innych imion sobie wybrać? :evil_lol:) - gdzie jakieś aktualne fotki świętej trójcy? :mad:

Posted

[quote name='panienkabubu']Niom :loveu::loveu::loveu: Taki klusie :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
Urocze :loveu::loveu:

[quote name='panienkabubu']Może dziś będą?
Nie mam wody w domu :watpliwy: padnę trupem chyba :watpliwy:[/quote]
Jak to nie masz wody? Takiej bieżącej w kranie, czy mówisz o wodzie do picia? :razz:

Swoją drogą upał nieziemski dzisiaj :mdleje: Ja ledwo na nogach stoję, wolę z domu nie wychodzić bo mi mózg przegrzeje :evil_lol:

EDIT: Znowu posty skaczą :watpliwy:

Posted

[quote name='marymek']Kasiu, ja kiedyś zawału dostanę :-o
Wchodzę na stronkę i widzę "SZCZENIĘTA!". Myślę sobie - przespałam coś? :-o Dopiero potem weszłam w odnośnik i widzę że to boston terierki :cool3: Czyżby od pokoik1? :loveu:[/quote]

Niom :loveu::loveu::loveu: Taki klusie :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='marymek'][URL]http://images31.fotosik.pl/268/eaa29579b0653a62.jpg[/URL]
No i jest zagraniczna ślicznotka :loveu:
Kasiu Ty mu galerię zakładaj, im więcej na dgm bernardynów tym lepiej :razz:

A teraz do drugiej Kasi (swoją drogą nie mogłyście innych imion sobie wybrać? :evil_lol:) - gdzie jakieś aktualne fotki świętej trójcy? :mad:[/quote]

Może dziś będą?
Nie mam wody w domu :watpliwy: padnę trupem chyba :watpliwy:

Posted

[quote name='Tinka:)']co do tych szczeniaczków: czemu jeden chłopczyk jest niewystawowy? i jak można to rozpoznać, gdy szczenior ma 4 dni? : O[/QUOTE]
Bo mały nie jest pokolorowany odpowiednio :cool3:

Posted

[quote name='panienkabubu']Bo mały nie jest pokolorowany odpowiednio :cool3:[/quote]
domyśliłam się, ale przeczytałam wzorzec:
[QUOTE]Pies z przewagą bieli na głowie lub tułowiu musi posiadać dostatecznie dużo innych zalet by zrównoważyć te niedostatki. [/QUOTE] więc to go jeszcze nie wyklucza :razz: chyba...

Posted

Upał straszny, więc wyręczę Kasię i wstawiam dwie fotki Halszki :loveu:

Mordka kochana moja :loveu:
[IMG]http://img77.imageshack.us/img77/4941/halszkajo5.jpg[/IMG]
[IMG]http://img77.imageshack.us/img77/6694/halszka1iw9.jpg[/IMG]

Zaraz Ci wyślę Kasiu na PW fotkę ziomali z Bytomia :evil_lol:

Posted

:loveu: Dzięki Marysia!

Właśnie dostałam wiadomość od koleżanki z Estonii, że Tassu podbił dzisiaj ten kraj! Jeszcze nie wiem w jaki sposób, czy BOB, czy BIS czy wo góle co :evil_lol:
Ale jak się dowiem to dam Wam znać :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']:loveu: Dzięki Marysia!

Właśnie dostałam wiadomość od koleżanki z Estonii, że Tassu podbił dzisiaj ten kraj! Jeszcze nie wiem w jaki sposób, czy BOB, czy BIS czy wo góle co :evil_lol:
Ale jak się dowiem to dam Wam znać :loveu:[/quote]

Tassu szaleje :multi: Gratuluję tak wspaniałego synka :loveu:
Mam nadzieję że BIS będzie :loveu:

Posted

Mój od rana w domu na płytkach leżał i się schładzał. teraz z trudem go na podwórko wygoniłam coby kości rozprostował. Kurcze, ja też nie lubię takich upałów. :shake:
Mnie tam temp. 20 stopni w zupełności wystarcza. :loveu: