Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I tak i nie... Nie wiem, nie mogę tego jeszcze określić, generalnie to Marcin zna się na autach, bo w tym kierunku się uczy, a że mój tata ucho ma już nie to, do słuchania, czy wszystko pracuje odpowiednio, to poprosił Marcina, żeby jechał z nami.. No i on się zgodził, bo zawsze się godził...
Trochę rozmawialiśmy, dużo sobie wyjaśniliśmy, ale na razie jest tak.. hm.. "sztywno"..

Ale przygoda świetna co? Taka prawie świąteczna!!!!!!

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to faktycznie cie ziomek wystawił do wiatru! Nie uprzedzaj się z góry do wszystkich szwabów:diabloti:. Zapewniam że z reguły niemcy są mili i uprzejmi, miałem styczność z kilkoma rodzinami niemców którzy wynajmowali u mojej babci w wakacje pokoje. Ci wszyscy ludzie byli ok! Ale ty miałaś pecha i trafiłaś na takiego walniętego osobnika. Fajnie że zmienili sędziego w Ostravie!:loveu:

Posted

[quote name='infers1995']No to faktycznie cie ziomek wystawił do wiatru! Nie uprzedzaj się z góry do wszystkich szwabów:diabloti:. Zapewniam że z reguły niemcy są mili i uprzejmi, miałem styczność z kilkoma rodzinami niemców którzy wynajmowali u mojej babci w wakacje pokoje. Ci wszyscy ludzie byli ok! Ale ty miałaś pecha i trafiłaś na takiego walniętego osobnika. Fajnie że zmienili sędziego w Ostravie!:loveu:[/QUOTE]
Proszę Cię nic nie mów!!!
Nie zmienię opinii o nich, bo to kolejny raz!!!

A zawsze chciałam mieszkać w Niemczech......

Posted

:crazyeye::crazyeye::mdleje: Cham!
To raczej wy powinniście zgłosić to na policje.
A tak że się spytam, chciało wam się jechać taki kawał drogi żeby kupić auto?? :hmmmm:

Posted

też nie przepadam za Szwabami:angryy:

A widzę, że miłość zaczyna rozkwitać na nowo:p - Chociaż Tobie się oszczęściło:multi:
Ja niestety na święta zostaję sama jak paluszek:placz:

Aaaaa... Kasiu, w jakim rozmiarze najlepiej wysłać fotki na ten kubeczek?W jakim Ty rozmiarze wysłałaś????:razz:

Posted

[quote name='Doginka']też nie przepadam za Szwabami:angryy:[/quote]
A ja tak lubię ich język! szwaby :mad:

[quote]
A widzę, że miłość zaczyna rozkwitać na nowo:p - Chociaż Tobie się oszczęściło:multi:
Ja niestety na święta zostaję sama jak paluszek:placz:
[/quote]

Nic nie rozkwita, wszystko stoi w miejscu :placz:
A w święta córcia z Tobą nie zostaje? :eviltong:

[quote]
Aaaaa... Kasiu, w jakim rozmiarze najlepiej wysłać fotki na ten kubeczek?W jakim Ty rozmiarze wysłałaś????:razz:[/quote]

Wysłałam największe jakie miałam :razz:
Gdzie rzekomo miał być ten napis o tym, że pies z kubka należy do mnie? Podobno w ich sklepie, czyli na allegro. A na obecnych aukcjach tego nie ma, więc o co chodzi?:roll:

Posted

[quote name='panienkabubu']
Nic nie rozkwita, wszystko stoi w miejscu :placz: [SIZE=3][COLOR=red][B]- ale się z Nim kontaktujesz, a ja z J nie:shake::placz:[/B][/COLOR][/SIZE]
A w święta córcia z Tobą nie zostaje? :eviltong:

[B][SIZE=3][COLOR=red]Dominika pojechała na święta do taty:razz:[/COLOR][/SIZE][/B]

Wysłałam największe jakie miałam :razz:
Gdzie rzekomo miał być ten napis o tym, że pies z kubka należy do mnie? Podobno w ich sklepie, czyli na allegro. A na obecnych aukcjach tego nie ma, więc o co chodzi?:roll:[/quote]
[B][SIZE=3][COLOR=red]Nie mam pojęcia, tak mi odpisali na moje pytanie odnosnie warunkow współpracy:cool3:;) - i już tworzą projekt kubeczka z dwóch fot - Gordona i Rapera:multi::multi::multi: - nawet jak nie podpisza, to ja i tak poznam swoje sznupy:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='panienkabubu']No jak to nie będzie Cie????[/quote]
[COLOR=Navy][B]
miałem jechać z koleżanką od wyżłów, wyżły są w piątek, ona już jedzie w czwartek i nocuje u znajomej, a ja nie miałbym gdzie się podziać więc nie jadę...[/B][/COLOR]

Posted

zgadzam sie Kasiu!!!! SZWABY do pieca i puscic z dymem !!!!! ostawic te wyjatki duzo by ich nie bylo !!!!! mialo to cholerstwo isc do ruskich na smalec !!!!!

a tak wogoel to dziendoberek;-)

Posted

[quote name='panienkabubu']hahaha zuzanka widzę że w Tobie też nutka Hitlera tkwi :evil_lol::evil_lol:
Ja w domu mam ksywkę hitlerowiec gestapowiec, wszystkich bym paliła :evil_lol:[/quote]

Hahaha Dyktator!
Może kilka fotek?:razz:

Posted

[quote name='panienkabubu']Nie mam nic nowego :cool3:
Miałam robić dzisiaj, ale przed świętami nie ma na to czasu ... :p
Ale może jutro :cool3:[/quote]

Mi się jakoś udało znaleźć 0,5h na to żeby z Leną wyjść na podwórko:razz:
A mama też mnie zawaliła robotą:roll::evil_lol:
No to czekamy do jutra!

Posted

:mdleje::mdleje::mdleje:
Tylko nie mów, że myślisz, że nie wychodzę z moimi psami na spacer w ciągu dnia :mdleje::mdleje::mdleje:
Mam trzy psy i jakoś nigdy nie mam ręki, żeby je wszystkie ogarnąć i jeszcze fotki cykać :p to nie yorki :p sorry winetu :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']hahaha zuzanka widzę że w Tobie też nutka Hitlera tkwi :evil_lol::evil_lol:
Ja w domu mam ksywkę hitlerowiec gestapowiec, wszystkich bym paliła :evil_lol:[/quote]

taaaaaaaaaaa mydlem ich mydlem zaraza jedna gebelsowska :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='panienkabubu']:mdleje::mdleje::mdleje:
Tylko nie mów, że myślisz, że nie wychodzę z moimi psami na spacer w ciągu dnia :mdleje::mdleje::mdleje:
Mam trzy psy i jakoś nigdy nie mam ręki, żeby je wszystkie ogarnąć i jeszcze fotki cykać :p to nie yorki :p sorry winetu :evil_lol:[/quote]

Przecież Benio waży tylko z 15 razy więcej niż york to tak dużo?:diabloti:
A HAlszka i Frania może z 13, 12 razy więcej!
A tak na serio to ja mam problem z ogarnięciem Leny na podwórku jak co chwyci w zęby:evil_lol::evil_lol: