panienkabubu Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 I tak i nie... Nie wiem, nie mogę tego jeszcze określić, generalnie to Marcin zna się na autach, bo w tym kierunku się uczy, a że mój tata ucho ma już nie to, do słuchania, czy wszystko pracuje odpowiednio, to poprosił Marcina, żeby jechał z nami.. No i on się zgodził, bo zawsze się godził... Trochę rozmawialiśmy, dużo sobie wyjaśniliśmy, ale na razie jest tak.. hm.. "sztywno".. Ale przygoda świetna co? Taka prawie świąteczna!!!!!! Quote
infers Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 No to faktycznie cie ziomek wystawił do wiatru! Nie uprzedzaj się z góry do wszystkich szwabów:diabloti:. Zapewniam że z reguły niemcy są mili i uprzejmi, miałem styczność z kilkoma rodzinami niemców którzy wynajmowali u mojej babci w wakacje pokoje. Ci wszyscy ludzie byli ok! Ale ty miałaś pecha i trafiłaś na takiego walniętego osobnika. Fajnie że zmienili sędziego w Ostravie!:loveu: Quote
panienkabubu Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='infers1995']No to faktycznie cie ziomek wystawił do wiatru! Nie uprzedzaj się z góry do wszystkich szwabów:diabloti:. Zapewniam że z reguły niemcy są mili i uprzejmi, miałem styczność z kilkoma rodzinami niemców którzy wynajmowali u mojej babci w wakacje pokoje. Ci wszyscy ludzie byli ok! Ale ty miałaś pecha i trafiłaś na takiego walniętego osobnika. Fajnie że zmienili sędziego w Ostravie!:loveu:[/QUOTE] Proszę Cię nic nie mów!!! Nie zmienię opinii o nich, bo to kolejny raz!!! A zawsze chciałam mieszkać w Niemczech...... Quote
Matusz Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [COLOR=Navy][B]brak słów na tych szwabów :angryy::angryy::angryy::mad::mad: Wesołych i pogodnych Świąt ! ;) [/B][/COLOR] Quote
anetta Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 :crazyeye::crazyeye::mdleje: Cham! To raczej wy powinniście zgłosić to na policje. A tak że się spytam, chciało wam się jechać taki kawał drogi żeby kupić auto?? :hmmmm: Quote
panienkabubu Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Dzięki, ale ja życzenia bedę składać jutro, karteczkę już mamy, pokazywałam Wam :loveu: Quote
aleb Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Co do wystawienia w porównaniu, to mogę pomóc :evil_lol: A co do tej sytuacji, to normalnie szok :crazyeye::mad: Quote
panienkabubu Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Jestem w trakcie namawiania Marcina:evil_lol: Ale On się boi :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 też nie przepadam za Szwabami:angryy: A widzę, że miłość zaczyna rozkwitać na nowo:p - Chociaż Tobie się oszczęściło:multi: Ja niestety na święta zostaję sama jak paluszek:placz: Aaaaa... Kasiu, w jakim rozmiarze najlepiej wysłać fotki na ten kubeczek?W jakim Ty rozmiarze wysłałaś????:razz: Quote
panienkabubu Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Doginka']też nie przepadam za Szwabami:angryy:[/quote] A ja tak lubię ich język! szwaby :mad: [quote] A widzę, że miłość zaczyna rozkwitać na nowo:p - Chociaż Tobie się oszczęściło:multi: Ja niestety na święta zostaję sama jak paluszek:placz: [/quote] Nic nie rozkwita, wszystko stoi w miejscu :placz: A w święta córcia z Tobą nie zostaje? :eviltong: [quote] Aaaaa... Kasiu, w jakim rozmiarze najlepiej wysłać fotki na ten kubeczek?W jakim Ty rozmiarze wysłałaś????:razz:[/quote] Wysłałam największe jakie miałam :razz: Gdzie rzekomo miał być ten napis o tym, że pies z kubka należy do mnie? Podobno w ich sklepie, czyli na allegro. A na obecnych aukcjach tego nie ma, więc o co chodzi?:roll: Quote
Matusz Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [COLOR=Navy][B]szkoda, że nie wypaliło i nie dojadę do Katowic... :( a tak to byśmy się poznali:multi:[/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]szkoda, że nie wypaliło i nie dojadę do Katowic... :( a tak to byśmy się poznali:multi:[/B][/COLOR][/QUOTE] No jak to nie będzie Cie???? Quote
Doginka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='panienkabubu'] Nic nie rozkwita, wszystko stoi w miejscu :placz: [SIZE=3][COLOR=red][B]- ale się z Nim kontaktujesz, a ja z J nie:shake::placz:[/B][/COLOR][/SIZE] A w święta córcia z Tobą nie zostaje? :eviltong: [B][SIZE=3][COLOR=red]Dominika pojechała na święta do taty:razz:[/COLOR][/SIZE][/B] Wysłałam największe jakie miałam :razz: Gdzie rzekomo miał być ten napis o tym, że pies z kubka należy do mnie? Podobno w ich sklepie, czyli na allegro. A na obecnych aukcjach tego nie ma, więc o co chodzi?:roll:[/quote] [B][SIZE=3][COLOR=red]Nie mam pojęcia, tak mi odpisali na moje pytanie odnosnie warunkow współpracy:cool3:;) - i już tworzą projekt kubeczka z dwóch fot - Gordona i Rapera:multi::multi::multi: - nawet jak nie podpisza, to ja i tak poznam swoje sznupy:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
panienkabubu Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 A co dostaniesz w zamian za udostępnienie zdjęć? :cool3: Quote
Matusz Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='panienkabubu']No jak to nie będzie Cie????[/quote] [COLOR=Navy][B] miałem jechać z koleżanką od wyżłów, wyżły są w piątek, ona już jedzie w czwartek i nocuje u znajomej, a ja nie miałbym gdzie się podziać więc nie jadę...[/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='panienkabubu']A co dostaniesz w zamian za udostępnienie zdjęć? :cool3:[/quote] ....a coTy dostaniesz????:cool3::razz: Quote
panienkabubu Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='Doginka']....a coTy dostaniesz????:cool3::razz:[/QUOTE] No właśnie podobno kubek i podstawkę ale jak napisałam do nich o to maila to cisza :siara: Quote
zuzolandia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 zgadzam sie Kasiu!!!! SZWABY do pieca i puscic z dymem !!!!! ostawic te wyjatki duzo by ich nie bylo !!!!! mialo to cholerstwo isc do ruskich na smalec !!!!! a tak wogoel to dziendoberek;-) Quote
panienkabubu Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 hahaha zuzanka widzę że w Tobie też nutka Hitlera tkwi :evil_lol::evil_lol: Ja w domu mam ksywkę hitlerowiec gestapowiec, wszystkich bym paliła :evil_lol: Quote
infers Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='panienkabubu']hahaha zuzanka widzę że w Tobie też nutka Hitlera tkwi :evil_lol::evil_lol: Ja w domu mam ksywkę hitlerowiec gestapowiec, wszystkich bym paliła :evil_lol:[/quote] Hahaha Dyktator! Może kilka fotek?:razz: Quote
panienkabubu Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Nie mam nic nowego :cool3: Miałam robić dzisiaj, ale przed świętami nie ma na to czasu ... :p Ale może jutro :cool3: Quote
infers Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='panienkabubu']Nie mam nic nowego :cool3: Miałam robić dzisiaj, ale przed świętami nie ma na to czasu ... :p Ale może jutro :cool3:[/quote] Mi się jakoś udało znaleźć 0,5h na to żeby z Leną wyjść na podwórko:razz: A mama też mnie zawaliła robotą:roll::evil_lol: No to czekamy do jutra! Quote
panienkabubu Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 :mdleje::mdleje::mdleje: Tylko nie mów, że myślisz, że nie wychodzę z moimi psami na spacer w ciągu dnia :mdleje::mdleje::mdleje: Mam trzy psy i jakoś nigdy nie mam ręki, żeby je wszystkie ogarnąć i jeszcze fotki cykać :p to nie yorki :p sorry winetu :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='panienkabubu']hahaha zuzanka widzę że w Tobie też nutka Hitlera tkwi :evil_lol::evil_lol: Ja w domu mam ksywkę hitlerowiec gestapowiec, wszystkich bym paliła :evil_lol:[/quote] taaaaaaaaaaa mydlem ich mydlem zaraza jedna gebelsowska :diabloti::diabloti: Quote
infers Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='panienkabubu']:mdleje::mdleje::mdleje: Tylko nie mów, że myślisz, że nie wychodzę z moimi psami na spacer w ciągu dnia :mdleje::mdleje::mdleje: Mam trzy psy i jakoś nigdy nie mam ręki, żeby je wszystkie ogarnąć i jeszcze fotki cykać :p to nie yorki :p sorry winetu :evil_lol:[/quote] Przecież Benio waży tylko z 15 razy więcej niż york to tak dużo?:diabloti: A HAlszka i Frania może z 13, 12 razy więcej! A tak na serio to ja mam problem z ogarnięciem Leny na podwórku jak co chwyci w zęby:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts