eria Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 może psy kąpie ?? :diabloti::diabloti: znaczy się Franię, bo dwa pozostałe chyba bezpośrednio przed świetami ? :cool3: ja planuję w niedzielę po południu wyprać oba futra:loveu::diabloti:wreszcie bede mogła je potarmosić bo póki co to mało miziania mają bo czorneeeeeeee:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='a_ga.isk']Karzełek? :mdleje:[/quote] Ano karzełek, karzełek :loveu: [quote name='natija']witam:)gdzie sie podziewacie????[/quote] A witam :loveu: Dzisiaj sprzątałam pokój, tzn. szafki. Z trzech średniej wielkości szufladek wyrzuciłam 3 reklamówy niepotrzebnych rzeczy :evil_lol: Nic mnie nie dziwi, tylko to, że za każdym razem jak tam sprzątam to jest tyle niepotrzebnych kartek :lol: [quote name='eria']może psy kąpie ?? :diabloti::diabloti: znaczy się Franię, bo dwa pozostałe chyba bezpośrednio przed świetami ? :cool3: ja planuję w niedzielę po południu wyprać oba futra:loveu::diabloti:wreszcie bede mogła je potarmosić bo póki co to mało miziania mają bo czorneeeeeeee:evil_lol:[/quote] Nieee... Na francuskim od 19 siedziałam :cool3: Frania będzie kąpana w piątek, Ben w sobotę, Halszka w niedzielę :lol: Moje mimo, że śmierdzą i brudne, to są przytulane i tarmoszone :loveu: mam specjalne ubrania do tego :cool3: [quote name='natija']agentos jutro bedzie prany[/quote] Zrobisz fotki?:) [quote name='eria']tak co bydom foty z kąpieli !! :mad:[/quote] My się postaramy zrobić :lol: Tyle, że nie wiem gdzie będę kąpać Bena i Halszkę, bo neistety do wanny się juz nie mieszczą :shake::shake: Mam do wyboru, dwór, garaż z ciepłą wodą :evil_lol: bądź kąpiel na sucho.... :hmmmm: Chyba wybiorę garaż, żeby od razu mogły wyschnąć i nie wychodzić na ten mróz :shake: edit: Aha no i mam ze trzy zdjęcia :loveu: [IMG]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_IMG021.jpg[/IMG] cz/b [IMG]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_IMG022.jpg[/IMG] i w kolorze:) [IMG]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_IMG023.jpg[/IMG] Quote
eria Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 zdecydowanie garaż skoro masz tam ciepłą wodę :lol: i foty musza być ! ja też zrobię napewno! Quote
panienkabubu Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Nie no nie wyobrażam sobie kąpać jakiegokolwiek psa na dworze w taką pogodę i taką temperaturę, nawet jakbym miała wrzątek, w ogóle to poroniony pomysł. Aha - no i z Benem jest dodatkowy problem - nie wyjdzie po schodach do wanny :lol: nie umie:lol: Quote
alive Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 hihi ale Frania ma podgardle śmieszne :lol: Quote
panienkabubu Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Przeglądam właśnie zdjęcia moich psów, bo szukam jakiś fajnych na kartkę świąteczną, bo tworzyć będę, tak mnie na noc jakoś złapało :loveu: No i znalazłam takie pocieszne Franiowe, to z Warszawy, jak byłyśmy w odwiedzinach u Piratki :loveu: A ta fotka to akurat ze spacerku z anettą i jej psiakiem:) [img]http://img412.imageshack.us/img412/3639/0710291236570235yi3.jpg[/img] Quote
panienkabubu Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 A takie coś właśnie spłodziłam: [img]http://img405.imageshack.us/img405/9493/kartkapolnadogoso2.jpg[/img] Niestety nie umiem robić dymków, chmurek i w ogóle fajnie kończyć wycinanych obrazków, dlatego jest prosto.... Najważniejsze chyba to, co chciałam przekazać... Ech, doła mam dzisiaj....... Quote
Magda Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasiu karteczka jest śliczna, ale nie spamuj w innych galeriach. Wystarczy umieścić życzenia w swojej galerii, a każdy kto będzie chciał zobaczyć to tutaj przyjdzie;) Dogomania spamu nie lubi:eviltong: Pozdrawiam! Quote
malawaszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ale Frania urosła :mdleje: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: boszzz a przeciez tak niedawno ją na rękach nosiłam :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Miki - Święta idą no! :cool3: poza tym posty w galeriach się nie liczą:cool3: Monika, nooo teraz to ona by Cię nosiła :lol: na grzbiecie :loveu: kiedy wpadniesz? :loveu: poznać tego szczeniaka, który w nosie ma cały świat? :lol: (ps: bardziej kontaktowego psa nigdy w życiu nie widziałam :loveu:) Quote
malawaszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='panienkabubu'] Monika, nooo teraz to ona by Cię nosiła :lol: na grzbiecie :loveu: kiedy wpadniesz? :loveu: poznać tego szczeniaka, który w nosie ma cały świat? :lol: (ps: bardziej kontaktowego psa nigdy w życiu nie widziałam :loveu:)[/quote] hahaha no to skąd wytrzasnęłaś te testy???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak nam z nich wyszło :evil_lol: a nie wiem kiedy wpadnę bo teraz to się boję :diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Witanko ... slicznaaaa ta swiateczna karteczkaaaaaa......... my Fruzolla kapiemy w czwartek a Zuzol juz byl wiec nie ma potrzeby ..podmyjemy tylko podwozie i szlapki ihihihihi w koncu w gory jedziemy wiec wytarza sie w sniegu ihihi o ile spadnieeee Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 W górach jest 15 cm śniegu :loveu: Tylko jeszcze zależy, w które jedziesz :lol: Monika, nie mam pojęcia :evil_lol: może ona się Was bała? :mdleje: No czy ten pies na tym zdjęciu np: [URL]http://img412.imageshack.us/img412/3639/0710291236570235yi3.jpg[/URL] wygląda jakby nie chciał mieć kontaktów z ludźmi? :mdleje: Ona jak mnie dzień nie widzi, to dostaje wścieku dupy :lol: Tak więc testy chyba kłamały :lol::lol: Przyjedź przyjedź, zabiorę Cię do lasu z trzema Bernardynami :cool3: Takiego spaceru jeszcze nie przeżyłaś :lol: Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::lying::lying: :roflt::roflt::roflt: Jaka sliczna kartka :loveu::loveu::loveu::loveu::-o:loveu: Quote
alive Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dziękuję :oops: Ma się talent... :razz: Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='alive']Dziękuję :oops: Ma się talent... :razz:[/QUOTE] Nie no cudowna :loveu: tylko te brody mnie po prostu powaliły :loveu: Quote
alive Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Chili to wiele domalowywać nie musiałam :lol: Quote
marymek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Genialne karteczki :loveu: Ale tu się świątecznie zrobiło :loveu: Może jakieś nowe fotki "szczeniaków"? :eviltong: Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Alive - :evil_lol: Marymek - na razie nie mam, myślę, że najlepiej można zauważyć zmianę, jak się ich długo nie widzi :loveu: Dlatego z Piratką poczekamy aż przyjedzie do mnie, a to tuż po świętach nastąpi :loveu:, Groszek - jak będą, to będą :) A do Mari nie mogę mieć pretensji, bo ona biedna jest cała zabiegana, nie wiem, czy też mają święta (chyba tak?:hmmmm:), ale jak ostatnio do mnie pisała jak wygląda jej dzień, to wolałam nie pisać, żeby słała zdjęcia Tassu ;-) Także poczekamy sobie cierpliwie :loveu: Tymczasem zaczynam przygotowywać mamusię i tatusia (:lol:) psychicznie na piękne wejście trzech smoków tuż przed świętami do domku :mdleje: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Przyszłam do was z wizytką! 500 stron :crazyeye: - jest co nadrabiać! Idem do lektury :evil_lol: Quote
Recommended Posts