Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malgooska']Tassu jest boski !!!!!! Chyba się zakochałam :loveu::loveu::loveu:
A pawie sfotografowane przez Twojego tatę.. No no.... Cudne :loveu:

No nieeee????? :loveu::loveu::loveu:

[quote name='pokoik1']Jest przepiękny, ale Mari miała "nosa", że go u Ciebie wypatrzyła :loveu:

Tutaj nie widać jeszcze jego piękna, Mari potrafi go lepiej wystawić niż jej mąż, nie wiem ma jakiś dryg :cool3:
W każdym razie do dziś zastanawiam się jak potrafiła wybrać jednodniowego szczeniaka.. :hmmmm: (wybierała między Tassu a Francą). No i doskonale wybrala :multi:
myślę, że nie mam się czego wstydzić? Jak myślicie?

Posted

Anka_ZG napisał(a):
hej:)
a co to za maluszek??bo czytam, czytam, dawno mnie tu nie było i nie jestem w temacie:oops:;)

Szczeniaczek z hodowli Rojber - Boston Terrier :)

anetta napisał(a):
:mdleje: Gratulacje!!!

Tassu wymiata :thumbs:

Dzięki!! :multi::multi::multi::multi:

Posted

Ten maluszek jest boski:crazyeye::loveu::loveu::loveu:

O tassau powiem, że jest ładny - dla mnie wszystkie są śliczne, bo nie odróżniam żadnego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wiecie, że te szczeniaki ważą po 350-380 gram???? Przecież one są takie maleńkie, że mnie się to w głowie nie mieści!!
Moje szczeniaki jak się rodziły były prawie 3 razy cięższe:mdleje::loveu:

Posted

Witam wieczornie :loveu:

[quote name='jamnicze']Gratulacje :multi::multi:
dziękuję!

Nom faktycznie :loveu:

Bostonki, też śliczne szczeniorki :loveu:

Mnie też bardzo się podobają :-)

[quote name='infers1995']http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/a41542ae.jpg
Jaki słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu:
Super ten szczenior:loveu::loveu:

:loveu::loveu: To chłopczyk :loveu:

Słuchajcie byliśmy dzisiaj na świetnym spacerku! Łącznie 5 psów (w tym moja Frania i Halszka - Ben spacerował z moim.. TATĄ :-o:-o:-o po naszych lasach - wytrzeszcz oczu dlatego, że mój tata AŻ tak bardzo to moich psów nie kocha, żeby je wyprowadzać na spacery :evil_lol:) i ludziów sztuk 4 :evil_lol:
Innymi słowy Franca, Halszka, Pipi, Roksanka i Bobik; Marcin, Agata, jej mąż Darek (cudowny fotograf :loveu:) i ja :loveu:

Fotek mam .... prawie 1000 :evil_lol: - tak tak TYSIĄC :evil_lol:

Ale wybrałam Wam na razie takie na szybko, bo mam dużo zaległości - spacer trwał 2,5 h!!!!

Gdyby ktoś nie wierzył, że Bernardyny potrafią... "żyć".