Jump to content
Dogomania

Diana - 1,5 roczna bokserka wyciągnięta ze schronu,MA DOM, Fundacja SOS Bokserom

Recommended Posts

Posted

Wczoraj na forum pojawiła się informacja
http://www.dogomania.pl/threads/148331-Cd-Adopcja-BokserA-w-zajrzyj-i-pomA-A?p=13962017#post13962017
[quote name='Agata69']Słuchajcie, pilnie potrzebna pomoc! U nas w schronie jest bokserka, ja jej nie widziałam ale dostałam taki sygnał. Ona jest na kojcach zewnętrznych, wychudzona, trzęsie sie jak galaraeta. Ja nie mam gdzie ja zabrać, a myslę, ze trzeba ja stamtąd wyciągnąć na cito. Bardzo prosze o jakiś kontakt z osobą , która sie bokserami zajmuje.

Dzięki kilku zbiegom okoliczności i kilku wspaniałym osobom, którym bardzo dziękujemy, sunia już wczoraj wieczorem dojechała do Warszawy, do DT. :)

Diana, ma ok 1,5 roku, może 2 lata. Jest bardzo posłuszna, zna podstawowe komendy.
Jak każdy bokser, pragnie kontaktu z człowiekiem, uwielbia się przytulać.

To już kolejny bokser w tym tygodniu, który jest pod opieką nasze Fundacji, prosimy o wsparcie, bo z dalszą pomocą, kolejnym bokserom będzie coraz trudniej.
Fundacja, nie ma pieniędzy tylko dlatego, że jest fundacją. Są to wpłaty od darczyńców, wsparcie od sponsorów iduży wkład własny jej członków.
Podopieczni wymagają, specjalistycznej diagnostyki, leczenia, operacji, no i wszystkie potrzebują zjeść.

Jeśli ktoś jakkolwiek może nam pomóc, czy to drobną wpłatą, czy bazarkami, czy dając bokserowi DT, będziemy bardzo wdzięczni. Pomóżcie nam pomagać dalej.

Fundacja "SOS bokserom"
ul. Mrówcza 77a
04-857 Warszawa

nr konta:
06 1500 1012 1210 1015 2421 0000
nr konta w standardzie IBAN :
PL 06 1500 1012 1210 1015 2421 0000
kod SWIFT: KRDBPLPW

z dopiskiem "dla Diany - nick"

DIANA :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...