Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mogę się dodzwonić :shake:

gdyby komuś się udało to może zapytać, czy przyjęcili moją Monuchę? Nazywa się POR SU CARA BONITA Cor Canis, suk beagle w kl.młodzieży

Posted

Dziś dostałam potwierdeznie:loveu: , ale jak dzwonię to słyszę : "abonent czasowo niedostępny":mad: :cool3: . Bede twarda - dzwonię az do skutku:evil_lol: :razz:

Posted

[quote name='Dorota_Fiszer']Czy jakas dobra dusza jadaca z WAarszawy mialaby moze miejsce dla 1 osoby i psa (golden) ?[/quote]

ja niestety pomóc nie moge ponieważ my wyjeżdżamy w sobote na Grudziądz i tam spimy żeby bliżej było do Inowrocławia

Posted

Dorota ja jadę przez Warszawę. Więc jesli chcesz to mogę Cię zabrać z jakiegoś miejsca w Warszawie. Jadę tylko do Inowrocławia. Jeśli jesteś zainteresowana to podaj mi swoje dane czy "cóś", zebym wiedziała. Czy jakiś telefon się jakoś umówić.

Posted

A ja się wczoraj dowiedziałem, że nie ma mojego zgłoszenia i nie jadę...Co można zrobić jeżeli nie da się do nich dodzwonić, wysłać faksu itp. ???
Wysłałem mailem, zapłaciłem w terminie i niestety nie ma mnie...Czy jak się chce jeździć na wystawy to trzeba mieć tyle czasu żeby wisieć na telefonie pół dnia i potwierdzać zgłoszenie? Chyba zacznę wysyłać poleconym...Trochę wstyd, że za takie pieniądze jakie od nas dostają nie mogą sobie założyć elektronicznego zgłoszenia na stronie...Trudno, nie jadę.:angryy:

Posted

[quote name='pszym']A ja się wczoraj dowiedziałem, że nie ma mojego zgłoszenia i nie jadę...Co można zrobić jeżeli nie da się do nich dodzwonić, wysłać faksu itp. ???
Wysłałem mailem, zapłaciłem w terminie i niestety nie ma mnie...Czy jak się chce jeździć na wystawy to trzeba mieć tyle czasu żeby wisieć na telefonie pół dnia i potwierdzać zgłoszenie? Chyba zacznę wysyłać poleconym...Trochę wstyd, że za takie pieniądze jakie od nas dostają nie mogą sobie założyć elektronicznego zgłoszenia na stronie...Trudno, nie jadę.:angryy:[/quote]

jesli masz potwierdzenie wpłaty to musisz zrobić ksero i odzyskać te pieniądze !!! napisz pismo i wyslij poleconym

Posted

wspolczuje pszym...mi tez nie przyjeli jednego psa, bede z cala banda w Grudziadzu, w Inowroclawiu tez..ale jeden pies nie przyjety....fajnie:roll:

( tez zglaszalam mailem :roll: )

Radze jednak wysylac priorytetem - polecnoego - jak nikogo nie bedzie - moga nie odebrac, a nie wiadomo czy im sie bedzie chcialo na poczte ganiac ;)

Posted

ja przyjęłam metodę wysyłania faxem i zaraz potem jak przejdzie na OK telefonuję i pytam czy wszystko przeszło czytelnie.

i jak na razie - odpukać w niemalowane - ta metoda całkiem dobrze sie sprawdza

Posted

[quote name='Cereska']a ja wczoraj dostałam potwierdzenie ale bez nr. startowego wszystko ma być na miejscu :/[/quote]
My też dostaliśmy jedynie potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę. Już sobie wyobrażam, co się będzie działo przy wejściu i w sekretariacie... Czyżby organizatorzy wyszli z założenia, że nie warto dołączyć numerków startowych do potwierdzenia? :razz:

Zawsze płacę przelewem bankowym i dołączam potwierdzenie wpłaty do wysyłanego zgłoszenia właśnie po to, żeby uniknąć stania w kolejce po numerek - widać nie zawsze warto.

A czy jest jakaś szansa na plan sędziowania? Jeśli wszyscy przyjedziemy rano, to będzie koszmarnie...

Posted

potwierdzenia ni mam, dodzwonić się prędzej można do piekła ;) , skromne info na stronie związku.. nic tylko się :grab:
Mam nadzieję ze chociaż pogoda dopisze :)

Posted

A ja nie moge narzekać - bardzo miła Pani mało ze wczoraj podała mi telefonicznie ilość konkurencji w mojej rasie i nazwisko sędziego to jeszcze potem ktoś przesympatyczny uczynił to mailem w dniu dzisiejszym /pare dni temu wyslalam pytanie/. Spróbój napisać do nich, na pewno odpowiedza z mila checia:lol:

Posted

Ja też tak zawsze robiłem, ale siedziałem w pracy 3 godziny przy faksie i nie udało się tam dobić...Niestety w domu nie mam faksu i nie mam jak wysłać. Trudno, stało się ale apeluję jak ktos to czyta z Inowrocławia - [SIZE=5][B]załóżcie sobie formularz internetowy!!![/B][/SIZE] Przeciez to nie jest skomplikowane, a jest to spore ułatwienie. I jeszcze przysyła automatycznie potwierdzenie. Wielka filozofia...W innych oddziałach można...