Autodiagnostyka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Witam.Czy orientuje sie Ktos może czy jest jakaś szkoła tresury blisko mojego miejsca zamieszkania,a nmianowicie okolice Wielunia?Chciał dać na szkolenie 9 miesiecznego pieska.I czy jest mozliwosc np wykupienia indywidualnych zajec?Dziekue za info.Pozdrawiam! Quote
karjo2 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Chyba niewiele znajdziesz w okolicach. W jakim zakresie jestes w stanie dojezdzac? Psa sie nie wysyla na szkolenie, jest ono przede wszystkim skierowane do opiekuna, sluzy nauce wspolpracy z psem. Quote
Autodiagnostyka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='karjo2']Chyba niewiele znajdziesz w okolicach. W jakim zakresie jestes w stanie dojezdzac? Psa sie nie wysyla na szkolenie, jest ono przede wszystkim skierowane do opiekuna, sluzy nauce wspolpracy z psem.[/QUOTE] Ja go nie oddan nawet na 24h.Najlepiej wolal bym zaplacici po to by ktos pofatygowal sie domnie np dwa razy w tygodniu:) Quote
Greven Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ja nie pomogę, jeśli chodzi o trenera, bo nie jestem z Twoich okolic, ale muszę to napisać: bardzo się cieszę, że nie bierzesz pod uwagę oddawania psa na stacjonarne szkolenie ;) Proponuję, abyś poczytał tu na forum artykuły na temat szkolenia psów, bo być może wiele rzeczy możesz wypracować ze swoim psem sam, a w tym czasie spokojnie rozglądać się za jakimś sensownym szkoleniowcem. Quote
karjo2 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Moze Berek, Puli cos podpowiedza, kogos poleca. Odezwij sie do nich na priva. Quote
Autodiagnostyka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='karjo2']Moze Berek, Puli cos podpowiedza, kogos poleca. Odezwij sie do nich na priva.[/QUOTE] Dzieki.Zorientuje sie w temacie.Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts