Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.Czy orientuje sie Ktos może czy jest jakaś szkoła tresury blisko mojego miejsca zamieszkania,a nmianowicie okolice Wielunia?Chciał dać na szkolenie 9 miesiecznego pieska.I czy jest mozliwosc np wykupienia indywidualnych zajec?Dziekue za info.Pozdrawiam!

Posted

Chyba niewiele znajdziesz w okolicach. W jakim zakresie jestes w stanie dojezdzac?
Psa sie nie wysyla na szkolenie, jest ono przede wszystkim skierowane do opiekuna, sluzy nauce wspolpracy z psem.

Posted

[quote name='karjo2']Chyba niewiele znajdziesz w okolicach. W jakim zakresie jestes w stanie dojezdzac?
Psa sie nie wysyla na szkolenie, jest ono przede wszystkim skierowane do opiekuna, sluzy nauce wspolpracy z psem.[/QUOTE]
Ja go nie oddan nawet na 24h.Najlepiej wolal bym zaplacici po to by ktos pofatygowal sie domnie np dwa razy w tygodniu:)

Posted

Ja nie pomogę, jeśli chodzi o trenera, bo nie jestem z Twoich okolic, ale muszę to napisać: bardzo się cieszę, że nie bierzesz pod uwagę oddawania psa na stacjonarne szkolenie ;)

Proponuję, abyś poczytał tu na forum artykuły na temat szkolenia psów, bo być może wiele rzeczy możesz wypracować ze swoim psem sam, a w tym czasie spokojnie rozglądać się za jakimś sensownym szkoleniowcem.