Darianna Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Jakie psy wchodzą do tej konkurencji? Tzn jakie warunki muszą spełniać, poza rejestracją w oddziale który organizuje daną wystawę? Quote
Błyskotka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Wszystko zależy od danej wystawy. Na jednej mogą wchodzić wszystkie a na innej tylko te które otrzymały Zw Rasy i są z oddziału. Quote
panbazyl Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Błyskotka napisał(a):Wszystko zależy od danej wystawy. Na jednej mogą wchodzić wszystkie a na innej tylko te które otrzymały Zw Rasy i są z oddziału. Ja się do tej pory spotkalam tyko z tą drugą wersją. Ale najlepiej pytać bezpośrednio w oddziale który robi daną wystawę. Quote
Shetanka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ja spotkałam się z różnymi wersjami; - tylko zwycięstwo rasy (najczęściej) - 1 lokata i oc.doskonała - osobne zgłoszenia Quote
Shetanka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ja spotkałam się z różnymi wersjami; - tylko zwycięstwo rasy (najczęściej) - 1 lokata i oc.doskonała - osobne zgłoszenia Quote
Recommended Posts