Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia już po operacji ale ma 10 lat wiec rekonwalescencja potrwa i nie wiadomo, jaki bedzie wynik. Warszawiak mieszka w domu ale najchetniej przebywa na dworzu albo w warsztacie ze swoim ulubionym pracownikiem ;)

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyglada na dobrze ofutrzonego, poza tym prawdziwy gospodarz, musi wiedziec co sie dzieje wokol. Wspanialy pies i chyba nie ma problemow z agresja, gryzieniem, czy innymi formami agresji. Wyglada na zadowolonego :)

Posted

Cantadorra, zajrzyj, proszę:
http://owczarki.eu/forum/showthread.php?t=1538
Ten pies jest teraz w schronie w Kotliskach k/Kutna. Trzeba mu znaleźć dom, zanim tam zmarnieje albo jakiś burak weźmie go na łańcuch. Dziś jeszcze chcę mu zrobić ogłoszenia ale nie wiem, jaki mam dawać kontakt. Czekam na info od Pasji. Został znaleziony w gminie Babice Stare i zabrany do schronu :-(

Posted

Nie ma.......... jest tylko jedno zdjęcie i tylko tyle informacji, co na OWP. Nie moge sie doczekać na dane do kontaktu. Zaraz zadzwonię do Pasji, pisałam maile z zapytaniem ale może nie zaglądała............Jak tylko czegoś się dowiem, to dam znać.