Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina.']Klaudia rozwiń tą myśl, bom ciekawa plisss :cool3: :)[/QUOTE]
A tak jakoś mam wrażenie (i nie tylko ja), że ci od dużych ras są ogólnie bardziej sympatyczni, od ozdóbek zwykle na pierwszy rzut oka tacy chłodni i tak samo jak yorkarze mają opinię wrednych, od molosów zawsze uśmiechnięci i chętni do pogadania, od myśliwskich zawsze gdzieś tam w swoim gronie się kręcą, tak samo jak od szpiców. A z resztą co ja będę dużo pisać, trzeba jechać na wystawę i samemu się rozejrzeć ;)

[URL]http://img28.imageshack.us/img28/2404/dsc07056k.jpg[/URL] następny... to jakaś nowa moda że co chwila jakiś ma całe uszy obcięte? W salonie też już kilka takich było do poprawki.

Powodzenia na egzaminie :)

Posted

[B]Klaudia[/B] - masz rację, na pewno dane rasy "przyciągają" określone typy ludzi. Ja nie byłam na żadnej wystawie, więc tak tego nie widziałam, ale bardzo dobrze też widać to po forach danych ras... przeglądałam dokładnie kilka for, kilkanaście tak pobieżnie, ale każde miało inną atmosferę, taki inny klimat ;) Więc pewnie coś w tym jest.

Cześć Ola :)
Powodzenia!

Posted

[quote name='jot11']Cześć Olka :multi:
No już trzymam kciuki. :kciuki::kciuki::kciuki:
Na pewno pójdzie Ci wyśmienicie,jestem tego pewna.:Cool!:[/QUOTE]
Hej Jolcia :loveu:
Dzięki :p

[quote name='agamewa']Witamy się:)ja też trzymam mocno kciuki!!![/QUOTE]
Cześć Aga :p
Dziękujemy ;)

[quote name='chrupcia']Ola trzymam mozno kciuki :kciuki:[/QUOTE]
Hej Kaśka :p
Thx :multi:

[quote name='Paulinka10']To ja też trzymam:)[/QUOTE]
Cze Paulinka :multi:
Dzięki :loveu:

[quote name='Daga & Maks']ja także trzymam kciuki :)[/QUOTE]
Hej Dagmarka - również bardzo dzięki :loveu::loveu::loveu:
No ,powiem ,że kciuki się baaaardzo przydały :multi::loveu:
Więcej napisze w 2 poście :loveu:;)

Posted

[quote name='*kleo*']A tak jakoś mam wrażenie (i nie tylko ja), że ci od dużych ras są ogólnie bardziej sympatyczni, od ozdóbek zwykle na pierwszy rzut oka tacy chłodni i tak samo jak yorkarze mają opinię wrednych, od molosów zawsze uśmiechnięci i chętni do pogadania, od myśliwskich zawsze gdzieś tam w swoim gronie się kręcą, tak samo jak od szpiców. A z resztą co ja będę dużo pisać, trzeba jechać na wystawę i samemu się rozejrzeć ;)

[URL]http://img28.imageshack.us/img28/2404/dsc07056k.jpg[/URL] następny... to jakaś nowa moda że co chwila jakiś ma całe uszy obcięte? W salonie też już kilka takich było do poprawki.

Powodzenia na egzaminie :)[/QUOTE]
Cześć Klaudia :multi:
Mam identyczne zdanie :)
No właśnie ,te uszy :placz::mad:
Już nigdy do babska nie pójdę , drugi raz już mu tak obcieła ,mimo ,że ja jej mówiłam ! :angryy::mad:
Dziękuję :loveu:

[quote name='Karolina.'][B]Klaudia[/B] - masz rację, na pewno dane rasy "przyciągają" określone typy ludzi. Ja nie byłam na żadnej wystawie, więc tak tego nie widziałam, ale bardzo dobrze też widać to po forach danych ras... przeglądałam dokładnie kilka for, kilkanaście tak pobieżnie, ale każde miało inną atmosferę, taki inny klimat ;) Więc pewnie coś w tym jest.

Cześć Ola :)
Powodzenia![/QUOTE]
Hej Karolka :loveu:
Dzięki :loveu:

Posted

To troszkę o Wawie i samym egzaminie :p
Jechałyśmy we trzy - ja , moja mama i jej koleżanka (tzw. "przyszywana ciotka :eviltong:")
Ku mojemu zdziwieniu jechało się bardzo szybko ,bo niecałe 1,5 godzinki :)
Czyli byłyśmy gdzieś koło 8:40 już w Warszawie na Centralnym ;)
Egzamin miał być od 10.
Tylko za Chiny ludowe nie mogłyśmy tej ul.Kajetana Sołtyka znaleźć :shake:
Co się kogoś pytałyśmy to nie wie i wogóle pierwszy raz słyszy ,że w Wawie jest szkoła cyrkowa :-o:eviltong:
Szukałyśmy tej szkoły dłuuugo ,długo ,aż jeden facet nas dobrze pokierował i doszłyśmy :)
Przebraliśmy się w szatni (było nas 5 - trzy dziewczyny , dwóch chłopaków)
No i czas egzaminu , bałam się jak cholera ,ale jak się okazało to nie było czego :roll::multi:
Najpierw krótka rozgrzewka ,a potem zaczeli nas sprawdzać - najpierw z akrobatyki i gimnastyki - super ,czułam się jak ryba w wodzie ,bo to w końcu moje dziedziny :cool3:
Przyznam nieskromnie ,że tylko ja potrafiłam szpagaty , stanie na rękach (tylko jeszcze jeden chłopak umiał) i przejście w przód (spoko , umiem więcej ,ale tylko tyle wymagali :eviltong:)
Potem był test z ekwilibrystyki :razz:
Czyli musiałam (oczywiście przy asekuracji) utrzymać się na jednym wałku rola-bola ;)
I przy moim wieeelkim zdziwieniu się utrzymałam :multi:
A na koniec żonglerka...wrrr...:angryy:
To zdecydowanie nie moja dziedzina :mad: Tylko dwoma żonglowałam - więcej nie umiem :diabloti:
Pan dyrektor powiedział ,że byłam najlepsza :multi:
Bardzo się z tego cieszę ,bo w końcu tyle lat się uczyłam :p
Tylko ,że niestety do szkoły zacznę chodzić dopiero za dwa lata , teraz mnie jeszcze przyjąć nie mogą bo za młoda jestem :-(
Czyli za 2 latka zaczynam szkołe cyrkową ! :)

Posted

[quote name='agamewa']Jak to nie ma!!!![B]JEST[/B] moja droga!!!za 2 lata rozpoczniesz coś co kochasz!!!!i w czym jesteś suuuuuper dobra!!![/QUOTE]
Z tego to ja też się baaaaardzo cieszę ,że to zaczne ! :):):)
Bez przesady - super dobra nie jestem :evil_lol:

Posted

Ola Ty zdolniacho nasza:loveu:
fajnie ze mozesz rozwijac cos co lubisz a 2 lata szybko zleca i bedziesz juz gibac sie na linie;)
a my za jakis czas podziwiac Cie na scenie:)
gratuluje:klacz:

Posted

[quote name='agamewa']Chyba masz potwierdzenie:)usłyszałaś dziś...oj nie bądż taka skromna:eviltong:[/QUOTE]
No usłyszałam :eviltong: I to było super miłe i fajne ,że osoba która tyle lat siedziała w akrobatyce ,była w tym bardzo dobra mówi takie słowa :loveu::)

[quote name='Pegaza']Ola Ty zdolniacho nasza:loveu:
fajnie ze mozesz rozwijac cos co lubisz a 2 lata szybko zleca i bedziesz juz gibac sie na linie;)
a my za jakis czas podziwiac Cie na scenie:)
gratuluje:klacz:[/QUOTE]
Daria :oops::loveu:
Właśnie , 2 lata zlecą szybciutko i nim się obejrzę już będę mogła do szkoły cyrkowej chodzić :multi:
A na takiej poważnej scenie to nie licz ,że mnie na razie zobaczysz ;)
Ewentualnie w Cyrklandzie - latem ;)

Posted

[quote name='jot11']:loveu::loveu: [B][I]GRATULACJE !![/I][/B] :loveu::loveu:

Wiedziałam,że super Ci pójdzie :loveu::loveu: W końcu Jesteś najlepsza :loveu:[/QUOTE]
Bardzo dziękuję Joluś :p:oops:
Nie jestem najlepsze - są dużo lepsi ode mnie :eviltong::roll::diabloti:

Posted

[quote name='Paulinka10']Super!!!!!!Gratulacje:loveu:2 lata zlecą szybciutko;)[/QUOTE]
Hej Paulinka :multi:
Dzięki :)
Mam nadzieję ,że szybko :eviltong:

[quote name='agamewa']Witamy niedzielnie:)[/QUOTE]
Cześć Aguś :loveu:
Moja mała Szczuja (Lucky :D ) właśnie wyleguje się na oknie na słoneczku :p
Zaraz wyjaśnie czemu "szczuja" :evil_lol:
A więc tak :
szczu - cząstka wyrazu szczur ,więc początek oznacza szczura :evil_lol:
ja - cząstka od wyrazu szuja :D :evil_lol: Wiadomo co oznacza :evil_lol:
Bo Lucky to czasem taka szuja mała jest , no ,a że szczuropodobny to "Szczuja" :D