*Agnieszka* Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Trzymam kciuki żeby się udało!!ale szczerze mówiąc ten początek z nią nie za bardzo mi się spodobał....no ale nie ma co gdybać jutro zobaczymy???trzymam mocno kciuki!!! Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='agamewa']Trzymam kciuki żeby się udało!!ale szczerze mówiąc ten początek z nią nie za bardzo mi się spodobał....no ale nie ma co gdybać jutro zobaczymy???trzymam mocno kciuki!!![/QUOTE] No mi też ten początek coś się nie podoba...:roll: Rozumiem ,że są wypadki ,ale to należy zadzwonić i mnie o tym poinformować ,albo chociaż łaskawie odebrać telefon... Quote
*Agnieszka* Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Borówka16']No mi też ten początek coś się nie podoba...:roll: Rozumiem ,że są wypadki ,ale to należy zadzwonić i mnie o tym poinformować ,albo chociaż łaskawie odebrać telefon...[/QUOTE] dokładnie!!! Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='chrupcia']Kurde, ale ludzie to krętacze. wymyślają różne dziwne historie... :roll: dziwi mnie że odłożyła słuchawkę kiedy powiedziałaś że chodzi o Grey'a jutro zobaczysz co to za kobieta.. :roll:[/QUOTE] O ile wogóle ją zobacze , bo może przecież teraz znów np. mama wypadek będzie miała... Quote
chrupcia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Borówka16']O ile wogóle ją zobacze , bo może przecież teraz znów np. mama wypadek będzie miała...[/QUOTE] Dokładnie...:roll: proszę przyjrzyj się dokładnie tej Pani, żeby Grey dobrze trafił...:roll::oops: Quote
Pegaza Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Cieniu zamiast spac to buszuja po necie hehe witaj szefie wszystkich szefow;) chomik fajniusi taki malusi.. i Lucki taki zwiniety na tej podusi fajnie se spi:) Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='chrupcia']Dokładnie...:roll: proszę przyjrzyj się dokładnie tej Pani, żeby Grey dobrze trafił...:roll::oops:[/QUOTE] Przyjrzę się na pewno i jak coś będzie z nią nie tak ,to może o Greyu tylko marzyć... [quote name='Pegaza']Cieniu zamiast spac to buszuja po necie hehe witaj szefie wszystkich szefow;) chomik fajniusi taki malusi.. i Lucki taki zwiniety na tej podusi fajnie se spi:)[/QUOTE] Cześć :multi: Quote
chrupcia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Nie chce zapeszać, ale wydaje mi sie że ta Pani znowu nie przyjdzie.. Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='chrupcia']Nie chce zapeszać, ale wydaje mi sie że ta Pani znowu nie przyjdzie..[/QUOTE] Kasiu , mi się tak samo wydaje...:roll: Quote
*kleo* Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Borówka16']Ja też konno jeżdżę :) Ale za gorąco dziś na jazdę , nawet koń by chodzić nie chciał :p[/QUOTE] Ja już nie jeździłam 2 lata, zeszłam na psy że tak powiem :eviltong: Ludzie nieraz mają wymówki, że pożal się Boże. Do nas kiedyś facet umówił się na strzyżenie, przyszła umówiona godzina, a psa nie ma. Mama dzwoni do kolesia i pyta, czy przyjdzie czy ma dzwonić po kogoś innego, a facet mówi "Pani, padł, gorączki dostał" Taaa, od razu :roll: Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='*kleo*']Ja już nie jeździłam 2 lata, zeszłam na psy że tak powiem :eviltong: Ludzie nieraz mają wymówki, że pożal się Boże. Do nas kiedyś facet umówił się na strzyżenie, przyszła umówiona godzina, a psa nie ma. Mama dzwoni do kolesia i pyta, czy przyjdzie czy ma dzwonić po kogoś innego, a facet mówi "Pani, padł, gorączki dostał" Taaa, od razu :roll:[/QUOTE] Jezu...kolejny debil :roll: Quote
*kleo* Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Borówka16']Jezu...kolejny debil :roll:[/QUOTE] U nas na miejsce tych co ewentualnie nie przyjdą jest 10 innych chętnych gotowych przyjechać w przeciągu 10 minut, więc i tak nam to nie robi ;) Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='Aleksandra:)']:mdleje::mdleje::mdleje:omg[/QUOTE] Nie no , babsztyl jak będzie jakiś durny to to niech wypier.ala z mojego domu ! Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='*kleo*']U nas na miejsce tych co ewentualnie nie przyjdą jest 10 innych chętnych gotowych przyjechać w przeciągu 10 minut, więc i tak nam to nie robi ;)[/QUOTE] Ale z domkami tak już ni ma :shake: Quote
Borówka16 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Cześć dziewczyny :) Wstałam dziś wcześnie , sama nie wiem czemu... Strasznie śpiąca jestem , muszę iść chyba sobie wypić :morning::kaffee_2: Bo inaczej usne zaraz... Ciekawa jestem czy ta babka wogóle przyjedzie. Zaraz zmykam z Greyem do sąsiadki ,bo jak wyjadę on będzie u niej i zobaczymy jak będą się zachowywać z jej psem Sojerem jak zostaną sami. Oby dobrze było. Trzymajcie kciuki ;) Quote
Aleksandra:) Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 hej Luckusie :loveu: mnie dziś mój Stasiulek wybudził 0 8 rano myślałam że go za okno wyrzucę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: później musiałam iść do sklepu bo oczywiście nikt nie pamiętał że trzeba jechać do kakadu po karme:shake: i kupiłam jemu saszetke ale oczywiście nie tknął i jedliśmy razem śniadanko :loveu::loveu::loveu: a saszetkę kiciuś zjadł ... a teraz to normalnie usypiam ... i jeszcze całe piętro muszę posprzątać wrrr....:angryy: Dodaj jakąś fotkę Lucy'ego bo coś malutko ich :roll::roll: i oczywiście mizianko dla wszystkich futrzaków:loveu::loveu::loveu: Quote
chrupcia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Cześć Ola:) dogo mi dzisiaj chodzi tak pomału że zaraz sie wścieknę....:angryy: mam nadzieję że ta Pani przyjdzie i zobaczysz co to za osoba:roll: czekam na wiadomości po 13:p Quote
Borówka16 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 [quote name='Aleksandra:)']hej Luckusie :loveu: mnie dziś mój Stasiulek wybudził 0 8 rano myślałam że go za okno wyrzucę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: później musiałam iść do sklepu bo oczywiście nikt nie pamiętał że trzeba jechać do kakadu po karme:shake: i kupiłam jemu saszetke ale oczywiście nie tknął i jedliśmy razem śniadanko :loveu::loveu::loveu: a saszetkę kiciuś zjadł ... a teraz to normalnie usypiam ... i jeszcze całe piętro muszę posprzątać wrrr....:angryy: Dodaj jakąś fotkę Lucy'ego bo coś malutko ich :roll::roll: i oczywiście mizianko dla wszystkich futrzaków:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Cześć Ola :loveu: Moja kotka - tymczaska też wszystko wcina co psy nie chcą :razz: Dużo jest fotek :eviltong: Ale wieczorkiem coś Lucky'emu cykną i będą nowe ;) [quote name='chrupcia']Cześć Ola:) dogo mi dzisiaj chodzi tak pomału że zaraz sie wścieknę....:angryy: mam nadzieję że ta Pani przyjdzie i zobaczysz co to za osoba czekam na wiadomości po 13:p[/QUOTE] Hej Kasia :multi: Babka nie przyjechała , nie wysłała sms , nie zadzwoniła :roll: No i trudno , bo by jej go za pewne nie wydała ,bo było coś z nią nie ok... Quote
chrupcia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [quote name='Borówka16']Hej Kasia :multi: Babka nie przyjechała , nie wysłała sms , nie zadzwoniła :roll: No i trudno , bo by jej go za pewne nie wydała :lol:[/QUOTE] To dobrze że nie przyjechała, bo by sie bez potrzeby fatygowała.. :p ja tak myślałam że nie przyjedzie, tylko po co dzwoniła na to ogłoszenie :roll: Ola mam pytanie, znalazłam sklep kakadu i chciałabym zamówić karme tam dla Jazzia Acane(chciałabym zejść z RC) i chciałam zapytać, czy są rzetelni i nie ma problemu z wysyłką? Quote
Borówka16 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 [quote name='chrupcia']To dobrze że nie przyjechała, bo by sie bez potrzeby fatygowała.. :p ja tak myślałam że nie przyjedzie, tylko po co dzwoniła na to ogłoszenie :roll: Ola mam pytanie, znalazłam sklep kakadu i chciałabym zamówić karme tam dla Jazzia Acane(chciałabym zejść z RC) i chciałam zapytać, czy są rzetelni i nie ma problemu z wysyłką?[/QUOTE] No właśnie - po co ? :roll: Hmm..raczej są rzetelni ,ale ja za nimi nie przepadam ,bo bardzo często sprzedają chore zwierzęta :shake: Quote
chrupcia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [quote name='Borówka16']No właśnie - po co ? :roll: Hmm..raczej są rzetelni ,ale ja za nimi nie przepadam ,bo bardzo często sprzedają chore zwierzęta :shake:[/QUOTE] Aha :roll: mnie chodzi o karme, bo chciałabym sie przenieść na Acane i chciałam kupić 7.5kg worek:) Quote
Borówka16 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 [quote name='chrupcia']Aha :roll: mnie chodzi o karme, bo chciałabym sie przenieść na Acane i chciałam kupić 7.5kg worek:)[/QUOTE] Powinni przysłać ;) Myślę ,że będzie ok :) Quote
chrupcia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='Borówka16']Powinni przysłać ;) Myślę ,że będzie ok :)[/QUOTE] tylko tak sobie teraz myślę że kurcza kupie taką pake, a jak Jazziu nie będzie chciał jeść.. :roll: a u mnie w zoologu nie ma próbek, a nawet nie ma chyba Acany bo ostatnio pytałam.. :roll: bo RC to on za bardzo nie chce jeść.. zje bo zje troche, ale widzę że mu chyba nie podchodzi. Quote
Borówka16 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 [quote name='chrupcia']tylko tak sobie teraz myślę że kurcza kupie taką pake, a jak Jazziu nie będzie chciał jeść.. :roll: a u mnie w zoologu nie ma próbek, a nawet nie ma chyba Acany bo ostatnio pytałam.. :roll: bo RC to on za bardzo nie chce jeść.. zje bo zje troche, ale widzę że mu chyba nie podchodzi.[/QUOTE] A mniejszych nie ma ? Quote
Recommended Posts