Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']Trzymam kciuki żeby się udało!!ale szczerze mówiąc ten początek z nią nie za bardzo mi się spodobał....no ale nie ma co gdybać jutro zobaczymy???trzymam mocno kciuki!!![/QUOTE]
No mi też ten początek coś się nie podoba...:roll:
Rozumiem ,że są wypadki ,ale to należy zadzwonić i mnie o tym poinformować ,albo chociaż łaskawie odebrać telefon...

Posted

[quote name='Borówka16']No mi też ten początek coś się nie podoba...:roll:
Rozumiem ,że są wypadki ,ale to należy zadzwonić i mnie o tym poinformować ,albo chociaż łaskawie odebrać telefon...[/QUOTE]

dokładnie!!!

Posted

[quote name='chrupcia']Kurde, ale ludzie to krętacze. wymyślają różne dziwne historie... :roll:
dziwi mnie że odłożyła słuchawkę kiedy powiedziałaś że chodzi o Grey'a
jutro zobaczysz co to za kobieta.. :roll:[/QUOTE]
O ile wogóle ją zobacze , bo może przecież teraz znów np. mama wypadek będzie miała...

Posted

[quote name='Borówka16']O ile wogóle ją zobacze , bo może przecież teraz znów np. mama wypadek będzie miała...[/QUOTE]

Dokładnie...:roll:
proszę przyjrzyj się dokładnie tej Pani, żeby Grey dobrze trafił...:roll::oops:

Posted

Cieniu zamiast spac to buszuja po necie hehe
witaj szefie wszystkich szefow;)
chomik fajniusi taki malusi.. i Lucki taki zwiniety na tej podusi fajnie se spi:)

Posted

[quote name='chrupcia']Dokładnie...:roll:
proszę przyjrzyj się dokładnie tej Pani, żeby Grey dobrze trafił...:roll::oops:[/QUOTE]
Przyjrzę się na pewno i jak coś będzie z nią nie tak ,to może o Greyu tylko marzyć...

[quote name='Pegaza']Cieniu zamiast spac to buszuja po necie hehe
witaj szefie wszystkich szefow;)
chomik fajniusi taki malusi.. i Lucki taki zwiniety na tej podusi fajnie se spi:)[/QUOTE]
Cześć :multi:

Posted

[quote name='Borówka16']Ja też konno jeżdżę :) Ale za gorąco dziś na jazdę , nawet koń by chodzić nie chciał :p[/QUOTE]
Ja już nie jeździłam 2 lata, zeszłam na psy że tak powiem :eviltong:

Ludzie nieraz mają wymówki, że pożal się Boże. Do nas kiedyś facet umówił się na strzyżenie, przyszła umówiona godzina, a psa nie ma. Mama dzwoni do kolesia i pyta, czy przyjdzie czy ma dzwonić po kogoś innego, a facet mówi "Pani, padł, gorączki dostał" Taaa, od razu :roll:

Posted

[quote name='*kleo*']Ja już nie jeździłam 2 lata, zeszłam na psy że tak powiem :eviltong:

Ludzie nieraz mają wymówki, że pożal się Boże. Do nas kiedyś facet umówił się na strzyżenie, przyszła umówiona godzina, a psa nie ma. Mama dzwoni do kolesia i pyta, czy przyjdzie czy ma dzwonić po kogoś innego, a facet mówi "Pani, padł, gorączki dostał" Taaa, od razu :roll:[/QUOTE]
Jezu...kolejny debil :roll:

Posted

[quote name='Borówka16']Jezu...kolejny debil :roll:[/QUOTE]
U nas na miejsce tych co ewentualnie nie przyjdą jest 10 innych chętnych gotowych przyjechać w przeciągu 10 minut, więc i tak nam to nie robi ;)

Posted

[quote name='*kleo*']U nas na miejsce tych co ewentualnie nie przyjdą jest 10 innych chętnych gotowych przyjechać w przeciągu 10 minut, więc i tak nam to nie robi ;)[/QUOTE]
Ale z domkami tak już ni ma :shake:

Posted

Cześć dziewczyny :)
Wstałam dziś wcześnie , sama nie wiem czemu...
Strasznie śpiąca jestem , muszę iść chyba sobie wypić :morning::kaffee_2:
Bo inaczej usne zaraz...
Ciekawa jestem czy ta babka wogóle przyjedzie.
Zaraz zmykam z Greyem do sąsiadki ,bo jak wyjadę on będzie u niej i zobaczymy jak będą się zachowywać z jej psem Sojerem jak zostaną sami.
Oby dobrze było.
Trzymajcie kciuki ;)

Posted

hej Luckusie :loveu:
mnie dziś mój Stasiulek wybudził 0 8 rano myślałam że go za okno wyrzucę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
później musiałam iść do sklepu bo oczywiście nikt nie pamiętał że trzeba jechać do kakadu po karme:shake: i kupiłam jemu saszetke ale oczywiście nie tknął i jedliśmy razem śniadanko :loveu::loveu::loveu: a saszetkę kiciuś zjadł ...
a teraz to normalnie usypiam ... i jeszcze całe piętro muszę posprzątać wrrr....:angryy:
Dodaj jakąś fotkę Lucy'ego bo coś malutko ich :roll::roll:
i oczywiście mizianko dla wszystkich futrzaków:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześć Ola:) dogo mi dzisiaj chodzi tak pomału że zaraz sie wścieknę....:angryy:
mam nadzieję że ta Pani przyjdzie i zobaczysz co to za osoba:roll:
czekam na wiadomości po 13:p

Posted

[quote name='Aleksandra:)']hej Luckusie :loveu:
mnie dziś mój Stasiulek wybudził 0 8 rano myślałam że go za okno wyrzucę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
później musiałam iść do sklepu bo oczywiście nikt nie pamiętał że trzeba jechać do kakadu po karme:shake: i kupiłam jemu saszetke ale oczywiście nie tknął i jedliśmy razem śniadanko :loveu::loveu::loveu: a saszetkę kiciuś zjadł ...
a teraz to normalnie usypiam ... i jeszcze całe piętro muszę posprzątać wrrr....:angryy:
Dodaj jakąś fotkę Lucy'ego bo coś malutko ich :roll::roll:
i oczywiście mizianko dla wszystkich futrzaków:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Cześć Ola :loveu:
Moja kotka - tymczaska też wszystko wcina co psy nie chcą :razz:
Dużo jest fotek :eviltong: Ale wieczorkiem coś Lucky'emu cykną i będą nowe ;)

[quote name='chrupcia']Cześć Ola:) dogo mi dzisiaj chodzi tak pomału że zaraz sie wścieknę....:angryy:
mam nadzieję że ta Pani przyjdzie i zobaczysz co to za osoba
czekam na wiadomości po 13:p[/QUOTE]
Hej Kasia :multi:
Babka nie przyjechała , nie wysłała sms , nie zadzwoniła :roll:
No i trudno , bo by jej go za pewne nie wydała ,bo było coś z nią nie ok...

Posted

[quote name='Borówka16']Hej Kasia :multi:
Babka nie przyjechała , nie wysłała sms , nie zadzwoniła :roll:
No i trudno , bo by jej go za pewne nie wydała :lol:[/QUOTE]
To dobrze że nie przyjechała, bo by sie bez potrzeby fatygowała.. :p
ja tak myślałam że nie przyjedzie, tylko po co dzwoniła na to ogłoszenie :roll:

Ola mam pytanie, znalazłam sklep kakadu i chciałabym zamówić karme tam dla Jazzia Acane(chciałabym zejść z RC) i chciałam zapytać, czy są rzetelni i nie ma problemu z wysyłką?

Posted

[quote name='chrupcia']To dobrze że nie przyjechała, bo by sie bez potrzeby fatygowała.. :p
ja tak myślałam że nie przyjedzie, tylko po co dzwoniła na to ogłoszenie :roll:

Ola mam pytanie, znalazłam sklep kakadu i chciałabym zamówić karme tam dla Jazzia Acane(chciałabym zejść z RC) i chciałam zapytać, czy są rzetelni i nie ma problemu z wysyłką?[/QUOTE]
No właśnie - po co ? :roll:
Hmm..raczej są rzetelni ,ale ja za nimi nie przepadam ,bo bardzo często sprzedają chore zwierzęta :shake:

Posted

[quote name='Borówka16']No właśnie - po co ? :roll:
Hmm..raczej są rzetelni ,ale ja za nimi nie przepadam ,bo bardzo często sprzedają chore zwierzęta :shake:[/QUOTE]

Aha :roll:
mnie chodzi o karme, bo chciałabym sie przenieść na Acane i chciałam kupić 7.5kg worek:)

Posted

[quote name='chrupcia']Aha :roll:
mnie chodzi o karme, bo chciałabym sie przenieść na Acane i chciałam kupić 7.5kg worek:)[/QUOTE]
Powinni przysłać ;)
Myślę ,że będzie ok :)

Posted

[quote name='Borówka16']Powinni przysłać ;)
Myślę ,że będzie ok :)[/QUOTE]

tylko tak sobie teraz myślę że kurcza kupie taką pake, a jak Jazziu nie będzie chciał jeść.. :roll: a u mnie w zoologu nie ma próbek, a nawet nie ma chyba Acany bo ostatnio pytałam.. :roll: bo RC to on za bardzo nie chce jeść.. zje bo zje troche, ale widzę że mu chyba nie podchodzi.

Posted

[quote name='chrupcia']tylko tak sobie teraz myślę że kurcza kupie taką pake, a jak Jazziu nie będzie chciał jeść.. :roll: a u mnie w zoologu nie ma próbek, a nawet nie ma chyba Acany bo ostatnio pytałam.. :roll: bo RC to on za bardzo nie chce jeść.. zje bo zje troche, ale widzę że mu chyba nie podchodzi.[/QUOTE]
A mniejszych nie ma ?