*kleo* Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Borówka16']Przyszłam do Ciebie Klauduś :loveu: Bo coś usnąć nie mogłam i stwierdziłam ,że wezmę laptopa na łóżku i wejdę na dogo :cool3: A kogo proponowałabyś na organizatora zlotu ? ;)[/QUOTE] Oj jak miło :loveu: Ja niedawno skończyłam Grackę czesać, wakacje są, można spać w dzień :evil_lol: Kogo bym proponowała nie mam zielonego pojęcia, nie zastanawiałam się nad tym nigdy :shake: Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 [quote name='*kleo*']Oj jak miło :loveu: Ja niedawno skończyłam Grackę czesać, wakacje są, można spać w dzień :evil_lol: Kogo bym proponowała nie mam zielonego pojęcia, nie zastanawiałam się nad tym nigdy :shake:[/QUOTE] Chyba muszę zacząć też nocny tryb życia prowadziś :evil_lol: Bo super by było taki zlocik zrobić ,ale nie ma się kto organizacją zająć... Quote
Aga&Dakar Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Dziewczyny jak będziecie w ciąży to pobieranie krwi odbywa się co miesiąc...:eviltong::evil_lol::eviltong: Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Dziewczyny jak będziecie w ciąży to pobieranie krwi odbywa się co miesiąc...:eviltong::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] O Boże...:diabloti: Jak Ty wytrzymałaś ? :evil_lol: Quote
*kleo* Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ja uwielbiam po nocy siedzieć, ale niestety trzeba jakoś w dzień funkcjonować :roll: Dla tych nocek lubię sesję letnią, jak to zwykle przed egzaminami siedziałyśmy z moimi współlokatorkami i ostatni papieros przed snem wypadał nam jak słońce wstawało ;) Dla mnie to ma swój urok :p [quote name='Aga&Dakar']Dziewczyny jak będziecie w ciąży to pobieranie krwi odbywa się co miesiąc...:eviltong::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Ja nie planuję więc może mnie to ominie :eviltong: Quote
Karolina. Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Jako że Marzki niet, to przejmuję dyżur po Klaudii !!! :lol: [quote name='Borówka16']Chyba muszę zacząć też nocny tryb życia prowadziś :evil_lol: Bo super by było taki zlocik zrobić ,ale nie ma się kto organizacją zająć...[/QUOTE] Ja to wszystko zorganizuję spoko loko :evil_lol: Tak więc uwaga: mianuję się na szefa wszystkich szefów :p Tylko poczekajmy do jesieni/zimy, i wtedy coś rozporządzę, na razie jako ten szef nad szefami mam wakacje :p :loveu: A później będziemy ew. ustalać kto ma być tymi szefami, których ja będę naczelnym szefem :evil_lol: No. Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='*kleo*']Ja uwielbiam po nocy siedzieć, ale niestety trzeba jakoś w dzień funkcjonować :roll: Dla tych nocek lubię sesję letnią, jak to zwykle przed egzaminami siedziałyśmy z moimi współlokatorkami i ostatni papieros przed snem wypadał nam jak słońce wstawało ;) Dla mnie to ma swój urok :p Faktycznie , urok swój ma :p Ale na egzaminie chyba przysypiałyście ? :eviltong: Ja nie planuję więc może mnie to ominie :eviltong:[/QUOTE] Ja też nie planuję ,mam nadzieję ,że też mnie ominie :eviltong: [quote name='Karolina&Lucky']Jako że Marzki niet, to przejmuję dyżur po Klaudii !!! :lol: Ja to wszystko zorganizuję spoko loko :evil_lol: Tak więc uwaga: mianuję się na szefa wszystkich szefów :p Tylko poczekajmy do jesieni/zimy, i wtedy coś rozporządzę, na razie jako ten szef nad szefami mam wakacje :p :loveu: A później będziemy ew. ustalać kto ma być tymi szefami, których ja będę naczelnym szefem :evil_lol: No.[/QUOTE] Czyli Karolinka zlocik zorganizuje :evil_lol: Czekamy po wakacjach co wymyślisz :diabloti: Quote
chrupcia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Widzę że dziewczyny sobie jeszcze tutaj gawędziły, ja też nie mogłam zasnąc, ale poczytałam książke, a potem poleżałam i chyba gdzieś koło 1 usnęłam, a mogłam przyjść do Was :roll: ;) ja też lubie w nocy siedzieć, ale jak moja mama jest to zawsze na mnie krzyczy że potem śpie do pierwszej :D i jakoś tak staram się o pólnocy, albo troche po iść spac, a widzę że Wy wtedy się rozkręcacie :lol: zaraz chyba pójde na ogród z Jazzikiem pobiegać i aparat moze wezmę;) bo dziś mi się pogoda ładna zrobiła:) Quote
*kleo* Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Ja to wszystko zorganizuję spoko loko :evil_lol: Tak więc uwaga: mianuję się na szefa wszystkich szefów :p Tylko poczekajmy do jesieni/zimy, i wtedy coś rozporządzę, na razie jako ten szef nad szefami mam wakacje :p :loveu: A później będziemy ew. ustalać kto ma być tymi szefami, których ja będę naczelnym szefem :evil_lol: No.[/QUOTE] Pięknie to ujęłaś, ale się uśmiałam :lol: Przypomniał mi się tekst mojej kumpeli "miał przyjechać jakiś szef wszystkich szefów, a tu wysiada z auta jakiś łysy, no to se myślę 'boss bossów bez włosów'" :evil_lol: Quote
chrupcia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='*kleo*']Przypomniał mi się tekst mojej kumpeli "miał przyjechać jakiś szef wszystkich szefów, a tu wysiada z auta jakiś łysy, no to se myślę 'boss bossów bez włosów'" :evil_lol:[/QUOTE] hahahaha no nieźle :D dobre :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='chrupcia']Widzę że dziewczyny sobie jeszcze tutaj gawędziły, ja też nie mogłam zasnąc, ale poczytałam książke, a potem poleżałam i chyba gdzieś koło 1 usnęłam, a mogłam przyjść do Was :roll: ;) ja też lubie w nocy siedzieć, ale jak moja mama jest to zawsze na mnie krzyczy że potem śpie do pierwszej :D i jakoś tak staram się o pólnocy, albo troche po iść spac, a widzę że Wy wtedy się rozkręcacie :lol: zaraz chyba pójde na ogród z Jazzikiem pobiegać i aparat moze wezmę;) bo dziś mi się pogoda ładna zrobiła:)[/QUOTE] To zmykaj z Jazzikiem do ogrodu i zaraz poprosmy fotki :loveu: [quote name='*kleo*']Pięknie to ujęłaś, ale się uśmiałam :lol: Przypomniał mi się tekst mojej kumpeli "miał przyjechać jakiś szef wszystkich szefów, a tu wysiada z auta jakiś łysy, no to se myślę 'boss bossów bez włosów'" :evil_lol:[/QUOTE] To dobre :lol: Quote
Aleksandra:) Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='*kleo*'] Przypomniał mi się tekst mojej kumpeli "miał przyjechać jakiś szef wszystkich szefów, a tu wysiada z auta jakiś łysy, no to se myślę 'boss bossów bez włosów'" :evil_lol:[/QUOTE] hahaha :D (10 znaków) a u was nadal wiosna :) Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='Aleksandra:)']hahaha :D (10 znaków) a u was nadal wiosna :)[/QUOTE] Nie wiosna ,bo lato ;) Na wiosnę za upalnie :lol: Quote
*kleo* Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Dziewczyny, a Wy tu cały czas? To ja zdążyłam iść, film obejrzeć i wrócić, a Wy nadal dyżurujecie? Nie macie co robić tylko w wakacje przy kompie siedzieć? :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='*kleo*']Dziewczyny, a Wy tu cały czas? To ja zdążyłam iść, film obejrzeć i wrócić, a Wy nadal dyżurujecie? Nie macie co robić tylko w wakacje przy kompie siedzieć? :evil_lol:[/QUOTE] Nie mamy :evil_lol: W TV nic ciekawego nie ma , upał taki ,że z chałupy się tyłka nie chce ruszyć - nic tylko na dogo siedzieć :p A po za tym muszę się dogo nacieszyć i Wami ,bo już 14 opuszczam Was ,aż do końca sierpnia :eviltong: Quote
*kleo* Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Wy to jo, mi w tym wieku żaden upał nie przeszkadzał szaleć :eviltong: I jakoś więcej miałam do roboty niż teraz... Quote
chrupcia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='*kleo*']Dziewczyny, a Wy tu cały czas? To ja zdążyłam iść, film obejrzeć i wrócić, a Wy nadal dyżurujecie? Nie macie co robić tylko w wakacje przy kompie siedzieć? :evil_lol:[/QUOTE] Ja też dopiero co przyszłam Ola dyżuruje ;) Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='chrupcia']Ja też dopiero co przyszłam Ola dyżuruje ;)[/QUOTE] No właśnie ,to ja dziś dyżur mam :evil_lol: A o 18 przyjdzie babka obejrzeć Greya ;) Mam nadzieję ,że to ten dom :) Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='*kleo*']Wy to jo, mi w tym wieku żaden upał nie przeszkadzał szaleć :eviltong: I jakoś więcej miałam do roboty niż teraz...[/QUOTE] Etam...w upał to nigdzie się nie łazi - ewentualnie nad jakąś wodę :evil_lol: Quote
*kleo* Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Borówka16']Etam...w upał to nigdzie się nie łazi - ewentualnie nad jakąś wodę :evil_lol:[/QUOTE] Ooo kochana, ja te parę lat temu to albo konno - na ujeżdżalni bądź w terenie, na rowerze, z Tiną na dworze, albo po prostu szło się z ekipą na łąkę albo nad rzekę, legło w trawie i gadało o pierdołach :p Albo pod sklepową wiatką ;) A teraz niestety dawna ekipa się rozsypała, połowa już dzieciata więc im nie w głowie wypady pod namiot itd. A aktualna moja paczka to ludzie ze studiów, ale wiadomo, w wakacje wszyscy się do domów rozjechaliśmy. Ale w październiku nadrobimy rozłąkę jak zwykle ;) Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='*kleo*']Ooo kochana, ja te parę lat temu to albo konno - na ujeżdżalni bądź w terenie, na rowerze, z Tiną na dworze, albo po prostu szło się z ekipą na łąkę albo nad rzekę, legło w trawie i gadało o pierdołach :p Albo pod sklepową wiatką ;) A teraz niestety dawna ekipa się rozsypała, połowa już dzieciata więc im nie w głowie wypady pod namiot itd. A aktualna moja paczka to ludzie ze studiów, ale wiadomo, w wakacje wszyscy się do domów rozjechaliśmy. Ale w październiku nadrobimy rozłąkę jak zwykle ;)[/QUOTE] U mnie też wszyscy w rozjazdach ,więc nie mam nawet z kim iść :cool3: Ja też konno jeżdżę :) Ale za gorąco dziś na jazdę , nawet koń by chodzić nie chciał :p Quote
chrupcia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Borówka16']No właśnie ,to ja dziś dyżur mam :evil_lol: A o 18 przyjdzie babka obejrzeć Greya ;) Mam nadzieję ,że to ten dom :)[/QUOTE] O kurczę to juz po wizycie Pani, albo w trakcie.. i jak ? wszystko dobrze ? Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 [quote name='chrupcia']O kurczę to juz po wizycie Pani, albo w trakcie.. i jak ? wszystko dobrze ?[/QUOTE] Babka nie przyjechała :roll: Najpierw zadzwoniłam do niej po 6 ,odebrała , powiedziała "halo" i jak ja powiedziałam ,że od psa to odłożyła słuchawkę... Potem nie odbierała , w końcu po 19 dostałam sms ,że bardzo jej przykro ,ale po psa nie przyjedzie bo jej ojciec miał wypadek ,przeprasza za kłopot ,odezwie się potem :roll: Próbowałam się do niej dodzwonić ,aż się dodzwoniłam i umówiłam się z nią na 13 jutro. Zobaczymy czy wypadek taty to tylko wymówka czy prawda :roll::roll::roll: Quote
chrupcia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Borówka16']Babka nie przyjechała :roll: Najpierw zadzwoniłam do niej po 6 ,odebrała , powiedziała "halo" i jak ja powiedziałam ,że od psa to odłożyła słuchawkę... Potem nie odbierała , w końcu po 19 dostałam sms ,że bardzo jej przykro ,ale po psa nie przyjedzie bo jej ojciec miał wypadek ,przeprasza za kłopot ,odezwie się potem :roll: Próbowałam się do niej dodzwonić ,aż się dodzwoniłam i umówiłam się z nią na 13 jutro. Zobaczymy czy wypadek taty to tylko wymówka czy prawda :roll::roll::roll:[/QUOTE] Kurde, ale ludzie to krętacze. wymyślają różne dziwne historie... :roll: dziwi mnie że odłożyła słuchawkę kiedy powiedziałaś że chodzi o Grey'a jutro zobaczysz co to za kobieta.. :roll: Quote
Recommended Posts