Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gucci13']heh ja polubiłam psy jak mnie jeden pogryzł i nie mogłam startować w zawodach:evil_lol:[/QUOTE]
Haha , super powód normalnie :evil_lol:
A w jakich zawodach startować miałaś ? :)

Posted

[quote name='Borówka16']Ugryzł ,bo go pewnie najpierw nie rozbudziłaś ;)
Moja babcia kiedyś Leni chciała dać marchewkę , wcale jej nie rozbudziła i ją ruszyła no i zaraz chomika na palcu wiszącego miała :evil_lol:[/QUOTE]

Ja nie wiem, nie znam sie na tych zwierzątkach za bardzo.. :p ja z małych zwierzątek to chciałabym mieć świnke morską rozetke:) strasznie podoba mi sie ta Darii:) ale tak w ogóle to drugiego psa;)

Posted

[quote name='chrupcia']Ja nie wiem, nie znam sie na tych zwierzątkach za bardzo.. :p ja z małych zwierzątek to chciałabym mieć świnke morską rozetke:) strasznie podoba mi sie ta Darii:) ale tak w ogóle to drugiego psa;)[/QUOTE]
Etam...co się będziemy rozdrabniać ,lepiej od razu zoo otworzyć :D

Posted

[quote name='Borówka16']Haha , super powód normalnie :evil_lol:
A w jakich zawodach startować miałaś ? :)[/QUOTE]

wiem że super powód, no ale miałam 8 lat:evil_lol: a najfajniej było jak mi pobierali krew i nie powiem co przy ręce mi robili, ale to bardzo miłe wspomnienie:evil_lol:
a zawody no to te na koniu były:cool3:

Posted

[quote name='Gucci13']wiem że super powód, no ale miałam 8 lat:evil_lol: a najfajniej było jak mi pobierali krew i nie powiem co przy ręce mi robili, ale to bardzo miłe wspomnienie:evil_lol:
a zawody no to te na koniu były:cool3:[/QUOTE]
Gadaj co Ci przy ręce robili :evil_lol:
A swoją drogą pobieranie krwi to moja zmora :angryy:
Nie znoszę tego dziwnego uczucia podczas wbicia igły:angryy:
Zawody na koniu - super rzecz :razz:

Posted

coś mi odcieli:diabloti: jessuu ja nienawidze pobierania krwi i zastrzyków:crazyeye: a mama chce mi grupe krwi zobaczyć:roll: kiedyś to jak byłam u dentysty to go nawet ugryzłam:diabloti:
no fajnie było ale już nigdy więcej:shake: jedno z gorszych przeżyć

Posted

ok Olu ide spać, bo już wszyscy śpią tylko ja siedze,n awet Jazziu, chociaż zawsze jak ide wieczorem to się przenosi na swój fotel i jeszcze musi sobie połazić przed spankiem, tak jak by się wbudził

DOBRANOC!:)

Posted

[quote name='Gucci13']coś mi odcieli:diabloti: jessuu ja nienawidze pobierania krwi i zastrzyków:crazyeye: a mama chce mi grupe krwi zobaczyć:roll: kiedyś to jak byłam u dentysty to go nawet ugryzłam:diabloti:
no fajnie było ale już nigdy więcej:shake: jedno z gorszych przeżyć[/QUOTE]
Tak samo jak ja.
Miałam 3 razy w życiu - więcej nie zamierzam i koniec :diabloti:
Ostatnio miałam 2 mies. temu i aż się poryczałam i zaczęłam krzyczeć - miałam przykład ze starszych :eviltong:
Bo przede mną była taka 30 letnia dzieczyna , bardzo fajna - razem się darłyśmy :evil_lol:
I ona piszczała ,kopała ,krzyczała itp. :eviltong:
No to jak ja się miałam po takim pokazie zachowywać ?
To potem ona mnie wspierała i jakoś dałam radę :diabloti:
Zastrzyków nigdy nie miałam i mieć nie zamierzam - koniec :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='chrupcia']ok Olu ide spać, bo już wszyscy śpią tylko ja siedze,n awet Jazziu, chociaż zawsze jak ide wieczorem to się przenosi na swój fotel i jeszcze musi sobie połazić przed spankiem, tak jak by się wbudził

DOBRANOC!:)[/QUOTE]
Dobranoc Kasiu , dobranoc :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Aleksandra:)']wrr... ostatnio miałam pobieraną krew.... masakra jakaś :D[/QUOTE]
Potwierdzam :diabloti:

Posted

[quote name='Borówka16']Tak samo jak ja.
Miałam 3 razy w życiu - więcej nie zamierzam i koniec :diabloti:
Ostatnio miałam 2 mies. temu i aż się poryczałam i zaczęłam krzyczeć - miałam przykład ze starszych :eviltong:
Bo przede mną była taka 30 letnia dzieczyna , bardzo fajna - razem się darłyśmy :evil_lol:
I ona piszczała ,kopała ,krzyczała itp. :eviltong:
No to jak ja się miałam po takim pokazie zachowywać ?
To potem ona mnie wspierała i jakoś dałam radę :diabloti:
Zastrzyków nigdy nie miałam i mieć nie zamierzam - koniec :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

mi chcieli wode z kolana grubą igłą ściągać to podziękowałam i wolałam zwolnienie z w-f i jakiś ściągacz okresowy + kule:lol: łaa a wiesz kiedy jest kolejna szczepionka jak ma sie teraz 14 lat??:razz:

Posted

[quote name='Gucci13']mi chcieli wode z kolana grubą igłą ściągać to podziękowałam i wolałam zwolnienie z w-f i jakiś ściągacz okresowy + kule:lol: łaa a wiesz kiedy jest kolejna szczepionka jak ma sie teraz 14 lat??:razz:[/QUOTE]
Nie wiem , nie wgłębiam się w te gówniene (czyt. zastrzykopodobne) sprawy :evil_lol:

Posted

[quote name='Borówka16']Ważne ,że formalnościowo pełnoletnia :eviltong:
Bierz się za organizację :D

I proszę , już widać roztrzepanie Klaudii :)[/QUOTE]
No widzisz, w siostrach Kasi się pogubiłam, to gdzie mi tu jeszcze zlot organizować? No way :eviltong:
[quote name='Borówka16']A swoją drogą pobieranie krwi to moja zmora :angryy:
Nie znoszę tego dziwnego uczucia podczas wbicia igły:angryy:[/QUOTE]
Ajjj nic nie mów, to jedna z niewielu rzeczy przy których wymiękam... Od razu nogi miękkie, blada jak ściana i blisko żeby się poryczeć i uciekać. Przy zastrzykach tak samo - o ile dotyczy to mnie bezpośrednio ;)
[quote name='Borówka16']Dobra laseczki , idę spać ,bo już padnięta jestem....:p
Proszę czuwać nad dogo w nocy :ghost_2:
Kto przejmie dyżur nocny ? :eviltong:[/QUOTE]
Wychodzi na to, że ja :p Może Marzka przyjdzie i mi potowarzyszy ;)

Posted

Przyszłam do Ciebie Klauduś :loveu:
Bo coś usnąć nie mogłam i stwierdziłam ,że wezmę laptopa na łóżku i wejdę na dogo :cool3:
A kogo proponowałabyś na organizatora zlotu ? ;)