Szila_ss Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ma 5 m-c i ma zapalenie dróg moczowych , poprzeni właściciel o nią niedbał:angryy: doprowadziłdo tego stanu,że z koloru śnieżnobiałych łap tylnich ma kolor żółty... POMOCY.... byłam u weterzynarza dał jej antybiotyki kazałją wykompać szamponem ale to nic niedało nadal ma taki kolor..dodam,że jesteśmy w trakcie leczenia bo się okazało,że popuszcza więc w domu chodzi jak dorosła sunia w majtkach.:placz: Quote
taks Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Proponuje abyś najpierw skupiła się na wyleczeniu suni bo to powazna sprawa. A kolorytem i kapielami wybielającymi będzie czas zająć się jak suka wyzdrowieje - tym bardziej, że przy obecnych temperaturach i w jej stanie kąpiele zdecydowanie nie są wskazane Quote
Szila_ss Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Bardzo dziękuję. Poza tym bardzo mi pomógł hodowca mojej suni i wielkie dzięki za takich ludzi . Quote
Recommended Posts