Andzike Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Cudo chyba urosło ;) Tak mi się wydaje, chociaż nie widziałam jej na żywo wcześniej... ;) Oceńcie same :D Quote
Andzike Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 I jeszcze trochę dziewczynki :) Uwierzcie - naprawdę cięzko jej zrobić zdjęcie :D To żywe srebro jest :D Quote
Andzike Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ale zdarzyło jej się na moment odpocząć ;) Quote
Andzike Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A tu już z moją siersciaczką :) Z początku lekko niepewnie, ale potem zabawa rozgorzała na całego :) Niestety ( w mniemaniu Lali, w moim - na szczęscie) Pańcio Lali nie spuszcza jeszcze ze smyczy, więc szaleństwo było lekko ograniczone ;) Quote
Andzike Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ale i tak było fajnie ;) Już sobie wyobrażam co by się działo bez smyczy... ;) Reasumując - Lalka ma super :) potrzeby załatwia w ogródku, chociaż zdarzyły jej się wpadki w domu.. no cóż, w końcu to szczeniak... Zostaje sama bez problemów, co prawda nadgryzła szafę, ale Państwo mają to "wliczone w koszta" bo i tak robią remont w lipcu;) podobno nie jest specjalnie otwarta w stosunku do innych psów, ale z Nelką bawiły się super (okazuje się, że mój wycofany początkowo pies ma świetne podejście socjalizacyjnie;) ) I ogólnie - cud, miód i orzeszki :D PS. Polecamy się z Nelką się na kolejne wizyty przed / poadopcyjne ;) Quote
leni356 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Świetne zdjęcia :) Jakie one są cuuuuuuuudowne, zdjęcia na poprawę humoru :-D Quote
Madallena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Rany! urosla! i klaki jej urosly :) Piekna! Dziekujemy za wizyte :) ps. poka tego Pancia wreszcie :P Quote
Andzike Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Madallena napisał(a): ps. poka tego Pancia wreszcie :P Qrcze Pańciowi zdjęć nie zrobiłam ;) jakoś za bardzo skupiłam się na Lalce ;) może znajdę zdjęcie jego buta, ale chyba Was to nie usatysfakcjonuje ;) Quote
Madallena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Buta widzialam :):) jego chce :) rany. Ja musze sie do nich wybrac umowe podpisac :) Andzike kiedy sie tam jeszcze wybierasz? ;) masz we mnie partnerke :P Quote
Andzike Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Madallena napisał(a): Andzike kiedy sie tam jeszcze wybierasz? ;) masz we mnie partnerke :P Nie będę Pańcia zamęczać nadgorliwością, ale za jakiś czas się pewnie tam wybiorę (wg. weta Lala ma jeszcze 5-7cm w kłębie przybrać (!!!) więc dobrze by było zobaczyć jak się maleństwo rozwija ;) ) tymbardziej, ze moi dziadkowie mieszkają 300m. dalej ;) jak będę wiedzieć kiedy - dam znać :D Quote
mshume Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Moje cudo, jakie wielkie, jakie puchate, jakie grube, oj wzruszyłam się :placz: Ona się pięknie bawiła z moim rocznym psem, tęsknił za nią parę dni. Cieszę się, że Lalunia taka zadbana i szczęśliwa u Pańcostwa. Dziewczyny, Pańcio to chyba jest zajęty, ale próbować można :eviltong: Quote
Andzike Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 mshume napisał(a): Dziewczyny, Pańcio to chyba jest zajęty, ale próbować można :eviltong: mshume, no to cios w serce;) a tak na serio to Lalka jest super psiakiem :D moja Nelka potrafi się bawić chyba z każdym wielkościowo psem - od maltanki mojej mamy do leonbergera kolezanki, ale Lalka ja momentami przerosła ;) żywe srebro :D Ze sterylizacją wet poradził poczekać do pierwszej cieczki i dopiero po niej zrobić zabieg. Co o tym myślicie, bo ja już słyszałam tyle różnych opinii, że sama się gubię... Quote
mshume Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 No i co Ci poradzę dziewczyno ;) Wiesz, Lalcia to jeszcze fiu bziu, ma ok.5 miesięcy. Co do sterylki, to opinie podzielone, ale suńka pilnowana, więc mogą i po cieczce to zrobić. Quote
Andzike Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 mshume napisał(a):Co do sterylki, to opinie podzielone, ale suńka pilnowana, więc mogą i po cieczce to zrobić. No właśnie, ale generalnie temat znają i są jak najbardziej na tak ;) a sprawę będziemy monitorować ;) Quote
Andzike Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Czyszczę aparat i znalazłam jeszcze pare zdjęc pięknoty ;) Quote
Madallena Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nie no...rośnie z niej taki Russel Terierr, że ho ho :) Quote
Andzike Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Fajowa jest :) Madallena, bo widzę że to Ty taka trochę benkowa jesteś - widziałaś to? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=936060945 Piękna historia:) Quote
Andzike Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Wszystko dobrze, pańcio napisał, że ludzie go zaczepiają na spacerze z nią i pytają co to za cudny pies :D Quote
Madallena Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 a ja dostalam mmmsa ze zdjeciem slicznosci :) Ze im wszyscy zazdroszcza Lalki. Ze ona taka madra i grzeczna ;) Quote
Madallena Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Andzike']Pozdrowienia od Laleczki :) [URL=http://img708.imageshack.us/i/07032010136.jpg/] O! wlasnie to samo zdjecie :) Quote
Andzike Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Dostałyśmy z automatu :D Slicznotka z niej :) Quote
mshume Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 To nowa rasa: terier z Głowna :eviltong:[quote name='Andzike']Wszystko dobrze, pańcio napisał, że ludzie go zaczepiają na spacerze z nią i pytają co to za cudny pies :D[/QUOTE] Quote
Recommended Posts