Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tu już z moją siersciaczką :) Z początku lekko niepewnie, ale potem zabawa rozgorzała na całego :) Niestety ( w mniemaniu Lali, w moim - na szczęscie) Pańcio Lali nie spuszcza jeszcze ze smyczy, więc szaleństwo było lekko ograniczone ;)

Posted

Ale i tak było fajnie ;)

Już sobie wyobrażam co by się działo bez smyczy... ;) Reasumując - Lalka ma super :) potrzeby załatwia w ogródku, chociaż zdarzyły jej się wpadki w domu.. no cóż, w końcu to szczeniak... Zostaje sama bez problemów, co prawda nadgryzła szafę, ale Państwo mają to "wliczone w koszta" bo i tak robią remont w lipcu;) podobno nie jest specjalnie otwarta w stosunku do innych psów, ale z Nelką bawiły się super (okazuje się, że mój wycofany początkowo pies ma świetne podejście socjalizacyjnie;) ) I ogólnie - cud, miód i orzeszki :D

PS. Polecamy się z Nelką się na kolejne wizyty przed / poadopcyjne ;)

Posted

Madallena napisał(a):

ps. poka tego Pancia wreszcie :P

Qrcze Pańciowi zdjęć nie zrobiłam ;) jakoś za bardzo skupiłam się na Lalce ;) może znajdę zdjęcie jego buta, ale chyba Was to nie usatysfakcjonuje ;)

Posted

Madallena napisał(a):

Andzike kiedy sie tam jeszcze wybierasz? ;) masz we mnie partnerke :P

Nie będę Pańcia zamęczać nadgorliwością, ale za jakiś czas się pewnie tam wybiorę (wg. weta Lala ma jeszcze 5-7cm w kłębie przybrać (!!!) więc dobrze by było zobaczyć jak się maleństwo rozwija ;) ) tymbardziej, ze moi dziadkowie mieszkają 300m. dalej ;) jak będę wiedzieć kiedy - dam znać :D

Posted

Moje cudo, jakie wielkie, jakie puchate, jakie grube, oj wzruszyłam się :placz: Ona się pięknie bawiła z moim rocznym psem, tęsknił za nią parę dni. Cieszę się, że Lalunia taka zadbana i szczęśliwa u Pańcostwa. Dziewczyny, Pańcio to chyba jest zajęty, ale próbować można :eviltong:

Posted

mshume napisał(a):
Dziewczyny, Pańcio to chyba jest zajęty, ale próbować można :eviltong:

mshume, no to cios w serce;)
a tak na serio to Lalka jest super psiakiem :D moja Nelka potrafi się bawić chyba z każdym wielkościowo psem - od maltanki mojej mamy do leonbergera kolezanki, ale Lalka ja momentami przerosła ;) żywe srebro :D
Ze sterylizacją wet poradził poczekać do pierwszej cieczki i dopiero po niej zrobić zabieg. Co o tym myślicie, bo ja już słyszałam tyle różnych opinii, że sama się gubię...

Posted

No i co Ci poradzę dziewczyno ;)
Wiesz, Lalcia to jeszcze fiu bziu, ma ok.5 miesięcy. Co do sterylki, to opinie podzielone, ale suńka pilnowana, więc mogą i po cieczce to zrobić.

Posted

mshume napisał(a):
Co do sterylki, to opinie podzielone, ale suńka pilnowana, więc mogą i po cieczce to zrobić.

No właśnie, ale generalnie temat znają i są jak najbardziej na tak ;) a sprawę będziemy monitorować ;)

• 2 weeks later...
Posted

To nowa rasa: terier z Głowna :eviltong:[quote name='Andzike']Wszystko dobrze, pańcio napisał, że ludzie go zaczepiają na spacerze z nią i pytają co to za cudny pies :D[/QUOTE]