mama_Alfika Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 eliza_sk napisał(a):Blondi dziś pojechała z Tofikowym tatą :) Cudowna wiadomość :lol: Quote
eliza_sk Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Blondi została Agusią. Wczoraj musiały być przygody oczywiście i na szczęście, że na podwórku - Blondi wysmyknęła się z obroży, do wieczora nie chciała podejść, w końcu pancio dał jej posłanie na dwór i tam spędziła noc. Rano zachęcona kiełbaską podeszła w końcu i została spacyfikowana. W domu bawi się z panciostwem, już wyluzowana :) I chyba zostanie z rodzicami Państwa Toffina, a Filusia będzie dzielić kanapę z Toffinem. Quote
eliza_sk Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Zapraszam na nowe wątki, "starych" psiaków: Boner - piękny makro golden, który łapał stopa na krajowej "siódemce": http://www.dogomania.pl/threads/192540-BONER-przepi%C4%99kny-i-OGROOOMNY-GOLDEN-mix-%C5%82apa%C5%82-stopa-przy-drodze-krajowej-! Filka-debilka, młoda sunia, która poroniła w środku miasta: http://www.dogomania.pl/threads/192542-FILKA-roczna-sunia-nieudany-jamnik-PORONI%C5%81A-w-%C5%9Brodku-miasta-czeka-na-dom-!?p=15349923#post15349923 Quote
kasia_jot Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia Agusi z nowego domku :D Quote
eliza_sk Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Blondi miewa się bardzo dobrze, jest przytulasta i kochana. Ma swoje dziwactwa - np. boi się iść chodnikiem gdy wzdłuż niego jest mur, do domu wchodzi drzwiami od strony ogrodu - być może boi się schodów przy drzwiach głównych i ostatnio podczas rodzinnej wizyty bała się dziecka, ze strachu próbowała nawet chapnąć. Kasiu czy widziałaś może reakcję Blondi na dziecko jej byłej właścicielki ? Mam fotki, ale musiałam je poobcinać, bo nie wiem czy mogę pancia w sieci umieszczać. Ale zawsze coś: Quote
kasia_jot Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Elizo, nie wiem, jak ten chłopczyk od poprzedniej właścicielki traktował Blondi. Może mama coś będzie wiedziała, jak się dowiem, to napiszę. Z tymi schodami, to nawet by się mogło zgadzać, bo jak Blondi biegała sama przed blokiem, to krążyła przed wejściem do swojej klatki, pod schodami. Nie przypominam sobie, żeby wchodziła na schody. P.S. Mama nic konkretnego nie wie :| Quote
eliza_sk Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [SIZE=5]SOZ ogłasza ZBIÓRKĘ KOCY, KOŁDER i innych CIEPŁYCH WYPEŁNIACZY bud, dla swoich podopiecznych. Jeśli ktoś ma takowe cuda na zbyciu, prosimy o kontakt. Quote
Recommended Posts