Paulina87 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Często patrzymy na psa i myślimy, że tak ładny pies szybko znajdzie dom. Nie wiadomo co stało się, że nikt nie zakwalifikował Gali do tych ładnych i nie zabrał jej do domu. Trafiła do schroniska ponad rok temu razem ze swoją matką i siostrą. One jednak szybko znalazły nowy dom a Gala została sama. Ma dopiero 2 lata a już większość swojego życia spędziła w schronisku. Jest taka mało-średnia, hmm... raczej mniejsza od spaniela. Wygląda jak taki beżowy lisek. Jest przyjacielską suczką o spokojnym usposobieniu. Bardzo chętnie chodzi na spacery, zgadza się zarówno z psami jak i suczkami. Jest wysterylizowana! Nie wiadomo czy jest nauczona czystości w mieszkaniu, być może trzeba będzie jej pomóc w nauce tego. Gala przebywa w schronisku w Ostrowie Wlkp. - strona schroniska www.ostrowschronisko.pl Quote
Malwi Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 podniosę ;) Gala to ulubienica jednej z członkiń ostrowskiego stowarzyszenia. Quote
Malwi Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Gala była w zeszłym tygodniu w Gazecie Ostrowskiej ... niestety nie zdążyłam kupić gazety więc nie mam skanu :( Quote
zeberka4 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Gala jest juz u mnie na nk http://nasza-klasa.pl/profile/32420763/gallery Quote
zeberka4 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Podnoszę malutką: http://www.dogomania.pl/threads/179616-Azor-czy-znajdzie-nowy-dom-Wlkp jezeli mogę poprosić o porobienie ogłoszeń dla Azorka bo jakos nikt do niego ostatnio nie zagląda Quote
Malwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ciotki myślę że po Joszi,Kali i reszcie czas na nią ... siedzi już tyle w schronisku .... Quote
Paulina87 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Mam więcej zdjęć Gali, ale niestety na dysku przenośnym, który mam w domu. Quote
Paulina87 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mysza 1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Śliczna, dzwonił ktoś może pod numer, który podałam? Quote
mysza 1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Paulina87 napisał(a):Jaki numer? Dałam Malwi, Pani szuka beżowej, niedużej suni, dzwoniła do mnie ale moja podopieczna już dawno w domu. Ciekawa jestem czy coś się uda w tym temacie. Quote
Paulina87 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 A to o tym nie wiedziałam, nie wiem czy Malwi tam dzwoniła czy nie. Quote
Malwi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 dzwoniłam dzwoniłam, wysłałam Pani maila ze zdjęciami ... ale cisza ... dlatego nic nie pisałam ... Quote
missy87 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Rozmawiałam przed chwilą z pracownikiem schroniska...i należy bliżej przyjrzec się potencjalnemu domkowi. Gala Bywa agresywna, gdy zakłada się jej smycz czy obrożę, zdarza się jej ugryźc. Na spacery luzem bywało że chodziła, ale wracac na zawołanie to już zależy jak jej się chciało, czasem nie wracała na noc do schroniska... Czyli generalnie mówiąc...Gala nie jest dla każdego :/ Quote
Recommended Posts