Malwi Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Imię: Ksena Płeć: suka Wiek: 2,5 roku Wielkość: duża Opis: Cicha i opanowana suczka. Trafiła do schroniska po wypadku samochodowym - ma problemy z lewym kolanem. Jest już po operacji, ma wstawione gwoździe. Nie wykazuje oznak agresji wobec ludzi - cieszy się na ich widok, wprost uwielbia pieszczoty, jest niesamowitą przylepą, cały czas domaga się głaskania i miziania. Ksena w schronisku jest już prawie dwa miesiące, jest zadbana, ale jak do tej pory nikt jej nie szukał...:-( fotki jeszcze sprzed operacji. Quote
ana666 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ta sunia juz ma wątek:http://www.dogomania.pl/threads/177398-Ksena-z-poA-amanym-kolanem-po-operacji-szuka-DT-lub-DS Quote
Malwi Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 tak , wiem ... ale już chyba Missy z Pauliną rozmawiała, i Paulina ma usunąć tamten wątek, albo przerobić na jakiegoś innego psiaka. Quote
Paulina87 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ja stwierdziłam, że nie będę tego zgłaszać modom, bo wątek i tak pewnie umrze śmiercią naturalną, albo zrobię z tego wątek innemu psiakowi, ale to dopiero jutro. Quote
Malwi Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Paulina ... może Mrówce zrobić wątek ? bidulka siedzi już tyle w schronisku, a wiem że ty masz dość dużo jej zdjęć ( ja mam 2 czy 3 ) Quote
missy87 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dzisiaj pierwszy raz miałam okazję poznać Ksenę osobiście. Co za cudowna psinaaaa!!! Mimo, że niedawno przeszła operację nogi i jeszcze ma szwy, tak szalała ze szczęścia, że ktos do niej przyszedł, no niesamowite. Biegała, skakała, lizała, trącała pyszczkiem. Spędziłam u niej jakieś 40 min bo była tak ruchliwa, że nie potrafiłam jej zrobić zdjęcia, wszystkie wychodziły zamazane. Jest prześliczna i przemiła, wesolutka i baaaardzo łagodna. Szkoda jej, żeby marnowała się w schronisku... A tak pozowała..chyba zdawała sobie sprawę, że jest fotografowana i łepek do góry, wystyngowana mina, z gracją... Zatrzymać ją w bezruchu graniczyło z cudem, ciągle chciała skakać i biegać. Trochę niepokracznie siedzi, zoperowaną nóżkę wyciąga wzdłuż A tutaj już się zmęczyła... Quote
missy87 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 podniosę, żeby sunia pokazała jakie ma nowe zdjęcia :) Quote
Malwi Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 do góry piękna Ksenko .... ile ty w tym schronisku będziesz jeszcze siedzieć ? :( Quote
Malwi Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 wysłałam fotki Kseny do gazety ostrowskiej ... będzie prawdopodobnie w przyszłą środę ... Quote
Malwi Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 mam nowe fotki kseny ze "spaceru" ;) ale muszę je ściągnąć z komórki .... zastanawiałam się ostatnio czego mixem jest Ksena ... doszłam do wniosku że najprawdopodobniej to mix Dogo Canario i Doga niemieckiego ... z przewagą tego drugiego ... Ogłoszenie Kseny w Gazecie Ostrowskiej będzie 3 marca. Quote
Malwi Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 fotki kseny ze spacerku ( uwaliła się pod biurem i spojrzeniem powiedziała - dalej nie idę, tak będę leżeć!) i dzisiejsze ogłoszenie z gazety: Quote
missy87 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 koleżanka Joszi już w nowym domku, teraz kolej na Ciebie! Quote
missy87 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ksena nareszcie znalazła dom - adopcja schroniskowa Quote
zeberka4 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Jupi! Trzeba zmienić tytuł wątku w takim raziei poprosić admina o przeniesienie do watku przygarniete Quote
Malwi Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 tytuł zmieniony ;) zaraz do moda napiszę ;) Quote
Recommended Posts