irma Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 paulus napisał(a):No faktycznie, i te łapy podpalane, tylko uszy inne. ale za to jakie fajne Quote
kinga Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 paulus napisał(a):No faktycznie, i te łapy podpalane, tylko uszy inne. ...bo to jest odmiana południowopolska hovawarta:lol: Quote
irma Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 kinga napisał(a):...bo to jest odmiana południowopolska hovawarta:lol: ooooooooooooooooooo :crazyeye: Quote
paulus Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Uff w końcu się udało Irmo uszy w całej okazałości jaki jestem dumny Quote
rk66 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Przystojniak :p Paulus, a nie potrzebujesz czasem jakiejś suczki do towarzystwa dla Protazego? :razz: Quote
kiwi Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 no no:mad::mad::mad: a potem bedziecie plakac, ze domy dla szczenikow potrzebne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kinga Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 czarny Dodo na jasnym kocyku na kanapce to miód na moje serce:lol: - juz widzę oczyma wyobraźni ten jasny kocyk cały w czarnych kłaczkach:lol: ... u mnie tez tak zawsze jest na zasadzie kontrastu: jasne psy linieją na ciemnym dywanie, a czarny - zawsze a jasnym i na jasnych kocach :placz: ...a wystarczyłoby odwrotnie i nikt by nie zauwazył:shake: Quote
AgaG Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Bóstwo ten Dodo przepiękny pies!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alaa Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Alez psiak u Was wypieknial, a jakie spojrzenie................ Quote
irma Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 uszy - super i na swoim miejscu tj przyczepione do psa Quote
tarantino100 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Kiwi, a wcale, że nie, bo............. Dodo jajców nie ma!!! :cool3: :lol: :lol: :lol: Więc może jeszcze małe suszydełko do szczęścia? Co dwa ogony to nie jeden. Ja idę tym tropem i... mam już trzy, ale jakie kochane :loveu: Chłop się przyzwyczaił i nawet nie narzeka. Ostatnio coś sam nawet gadał o kolejnym :-o :-o Quote
AgaG Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 tarantono jak o kolejnm to koniecznie niech to będzie Ali - uci:lol: ekinier Quote
kiwi Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :o ale piekny!!!!! ja obiecalam paulusowi zdjecia dodo ze schronu ale przyznaje ze w balaganie w komputerze ich nie moge znalezc ;( Quote
paulus Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Kiwi ja też pamiętam o tym zdjęciu, ale w czerwcu miałaś sesję póżniej wyemigrowałaś, a teraz zaległe egzaminy. Jak będziesz mieć chwilę to pogrzeb w kompie. Quote
AgaG Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 No ja juz paulus nie dziwię się,czemu Ty tyle na Bunga wpłacałeś. przecież pysio ma bardzo podobny do Dodo:loveu::loveu: Quote
paulus Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Bungo bardziej podobny do mojej suczki za TM. Tu można zobaczyć. Quote
AgaG Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Kiwi tsk to bez komentarza zostawiłaś, ze jeszcze ktos by pomyśłał, że Paulus oddał Dodusia do schronu:evil_lol: a to tylko Ty działasz z fotami z takim prawie rocznym opóźnieniem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
paulus Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No więc żeby nikt nie myślał to Doduś wygląda teraz tak Quote
AgaG Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 jaki piękny!! jaki szczesliwy !! z własnym ogródkiem i zabaweczką Quote
paulus Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ta zabawka jest stosunkowo wytrzymała, bo inne kończą tak: Quote
kiwi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 :lol: dokladnie jak u mnie :roflt: ja swojego czasu wykupiłam wszystki miski ze sklepu z tania odzieza i wszystkim oda razu oczy wydłubywalam bo pzrez oczy demon dostawal sie do waty a potem przeszywalam wszystkei mocna nicia na wszystkich szwach :lol: na szczescie potem u nas w domu zjawiła sie tola i demon juz nie musi wypruwac flakow miskom bo ma tolcie do zabawy :lol: Quote
Recommended Posts