Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

czarny Dodo na jasnym kocyku na kanapce to miód na moje serce:lol: - juz widzę oczyma wyobraźni ten jasny kocyk cały w czarnych kłaczkach:lol: ...

u mnie tez tak zawsze jest na zasadzie kontrastu: jasne psy linieją na ciemnym dywanie, a czarny - zawsze a jasnym i na jasnych kocach :placz:

...a wystarczyłoby odwrotnie i nikt by nie zauwazył:shake:

Posted

Bóstwo ten Dodo przepiękny pies!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kiwi, a wcale, że nie, bo............. Dodo jajców nie ma!!! :cool3: :lol: :lol: :lol:
Więc może jeszcze małe suszydełko do szczęścia? Co dwa ogony to nie jeden. Ja idę tym tropem i... mam już trzy, ale jakie kochane :loveu: Chłop się przyzwyczaił i nawet nie narzeka. Ostatnio coś sam nawet gadał o kolejnym :-o :-o

Posted

tarantono jak o kolejnm to koniecznie niech to będzie Ali - uci:lol: ekinier

• 5 months later...
Posted

Kiwi ja też pamiętam o tym zdjęciu, ale w czerwcu miałaś sesję póżniej wyemigrowałaś, a teraz zaległe egzaminy. Jak będziesz mieć chwilę to pogrzeb w kompie.

Posted

No ja juz paulus nie dziwię się,czemu Ty tyle na Bunga wpłacałeś. przecież pysio ma bardzo podobny do Dodo:loveu::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Kiwi tsk to bez komentarza zostawiłaś, ze jeszcze ktos by pomyśłał, że Paulus oddał Dodusia do schronu:evil_lol: a to tylko Ty działasz z fotami z takim prawie rocznym opóźnieniem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

jaki piękny!! jaki szczesliwy !! z własnym ogródkiem i zabaweczką

Posted

:lol:
dokladnie jak u mnie :roflt:

ja swojego czasu wykupiłam wszystki miski ze sklepu z tania odzieza i wszystkim oda razu oczy wydłubywalam bo pzrez oczy demon dostawal sie do waty
a potem przeszywalam wszystkei mocna nicia na wszystkich szwach :lol:
na szczescie potem u nas w domu zjawiła sie tola i demon juz nie musi wypruwac flakow miskom bo ma tolcie do zabawy :lol: