paulus Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nowe zdjęcia z zimowych szaleństw. A co tam jest? Quote
kiwi Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ani troche nie przypomina tego psa ze schroniska :) Quote
paulus Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Teraz trochę wiosennie Dostałem nową kość ale już mi się znudziła no to jedziemy gdzieś, ile mam czekać? a takie mam ząbki spadaj, dziś ja tu śpię no dobra, teraz ja, tylko za co to trzeba pociągnąć ??? no i gdzieś polazł, chodź mi to odpal trochę się zmęczyłem, to sobie odpocznę Quote
paulus Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Tylko mu trochę w biodrach przybyło :evil_lol:, ale idzie wiosna to zrzuci. muszę jakieś nowe zdjęcia wstawić Quote
Jagienka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 paulus napisał(a):Tylko mu trochę w biodrach przybyło :evil_lol:, ale idzie wiosna to zrzuci. muszę jakieś nowe zdjęcia wstawić no troche troche :lol: wstaw zdjęcia, żeby można było porównać jak wygląda teraz, a jak będzie po tej wiośnie :siara: Quote
Recommended Posts