Magdula Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Witam wszystkich mam wielki problem z moim Antarkiem - w listopadzie badanie rentgenowskie wykrylo u niego dysplazję stawu biodrowego , a teraz , od kilku dni mam duze podstawy zeby sądzić , że ma również dysplazje stawu lokciowego ; narazie postanowilam psa leczyć zachowawczo, póki co jest ok, w miarę...dostaje karme wspomagającą stawy, leki przeciezapalne, gdy jest gorzej i Arthroflex, który jest swietny.Ale chcialabym jeszcze was poprosic, jeżeli znacie jakies sposoby radzenia sobie z ta paskudną chorobą, cokolwiek...to piszcie , za każdą radę z góry dzięki! Quote
sota36 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Wyszukaj hasla na wetrynarii "dyspalazja" i ... zaparz sobie kawe, czy herbate, bo jest co czytac!!!!!! Quote
karolaGd Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Magdula proponuje przejść się też do większej polikliniki tam myślę że rozszerzą ci wiedze na ten temat jak również wyjaśnią ci wątpliwości pozdrawiam Quote
Recommended Posts