EmiliaT Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 A więc tak.... niunia zostaje z Nami ;) nikt jej nie szuka- jego strata, nikt jej nie chce- też niech żałuje, za to My mamy kolejnego czworonoga, który jest przekochany i nawet już trudno byłoby Nam ją oddać ;) Quote
malagos Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 I to jest, Emilio, ryzyko brania do domu tymczasowego :evil_lol: Bardzo sie cieszę z takiego obrotu sprawy, jestś kochana! ale pisz czasem, co u Was słychać i zostań na dogomanii, potrzebne są osoby z sercem dla zwierząt Quote
Kinia1984 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 jestes aniolem:) zycze Wam samych radosnych dni. Ciesze sie ze w takich rodzinach rodza sie dzieci bo czym skorupka za mlodu nasiąknie hehehe Quote
EmiliaT Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Też się właśnie śmiałam, że dom tymczasowy to byłby z Nas kiepski ;) Co do niuni to jest już umówiona na przyszły poniedziałek na steryllizacje (dopiero wtedy bo ja już będe na zwolnieniu z pracy i będe mogła się nią zająć) Hehe a właśnie co do dzieci to tak: koty już łózeczko i wózek obczaiły ;) a najbardziej odpowiada im leżaczek-bujaczek... a jeszcze jak się włączy w nim wibracje to już w ogóle rozkosz i długie mruczenie :D a psy najbardziej zainteresowały się matą edukacyjna i misiami na karuzeli nad łózeczkiem :D natomiast Nero śpi sobie pod łózeczkiem pomiędzy pampersami a chusteczkami nawilżanymi :D z czego niunia się cieszy oczywiście bo ma całe legowisko w kuchni dla siebie i jeszcze wpycha tyłek w kaloryfer żeby jej było cieplej :D Quote
Kinia1984 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 oj wesola gromadka bedzie jak jeszcze dzidzius dojdzie:) Quote
AnnaA Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Zmień proszę tytuł wątku i życzę wszystkiego co najlepsze! Quote
malagos Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Emilia, świetny opis tego zwierzyńca :) Quote
emimat Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Witam! Musiałam założyć nowe konto bo do tamtego zapomniałam hasła a przypomnienie nie chciało dojść na mejla. Śmiesznie, że po prawie roku postanowiłam odnaleźć wątek ;) A więc tak, u Niuni i u Nas wszystko w porządku ;) Nasz synek 30 stycznia skończy 10 miesięcy i w tym zwierzyńcu rozwija się super, nawet kilka razy próbował psich chrupek no i notorycznie wylewa im wodę ;) Psiaki dorobiły się dwóch legowisk aha no i mamy kolejnego kota ;) kotka zabrana ze wsi- miała być utopiona... ;/ Wrzucam link do fotek: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e8d4e6beda64ca01.html POZDRAWIAMY SERDECZNIE CAŁĄ ÓSEMKĄ :D Quote
tequilla26 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Extra foteczki. Ta z synkiem i małym kociakiem bombowa!! Quote
Recommended Posts