Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A więc tak.... niunia zostaje z Nami ;) nikt jej nie szuka- jego strata, nikt jej nie chce- też niech żałuje, za to My mamy kolejnego czworonoga, który jest przekochany i nawet już trudno byłoby Nam ją oddać ;)

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I to jest, Emilio, ryzyko brania do domu tymczasowego :evil_lol:
Bardzo sie cieszę z takiego obrotu sprawy, jestś kochana! ale pisz czasem, co u Was słychać i zostań na dogomanii, potrzebne są osoby z sercem dla zwierząt

Posted

Też się właśnie śmiałam, że dom tymczasowy to byłby z Nas kiepski ;)
Co do niuni to jest już umówiona na przyszły poniedziałek na steryllizacje (dopiero wtedy bo ja już będe na zwolnieniu z pracy i będe mogła się nią zająć)
Hehe a właśnie co do dzieci to tak: koty już łózeczko i wózek obczaiły ;) a najbardziej odpowiada im leżaczek-bujaczek... a jeszcze jak się włączy w nim wibracje to już w ogóle rozkosz i długie mruczenie :D
a psy najbardziej zainteresowały się matą edukacyjna i misiami na karuzeli nad łózeczkiem :D natomiast Nero śpi sobie pod łózeczkiem pomiędzy pampersami a chusteczkami nawilżanymi :D z czego niunia się cieszy oczywiście bo ma całe legowisko w kuchni dla siebie i jeszcze wpycha tyłek w kaloryfer żeby jej było cieplej :D

• 11 months later...
Posted

Witam! Musiałam założyć nowe konto bo do tamtego zapomniałam hasła a przypomnienie nie chciało dojść na mejla. Śmiesznie, że po prawie roku postanowiłam odnaleźć wątek ;)
A więc tak, u Niuni i u Nas wszystko w porządku ;)
Nasz synek 30 stycznia skończy 10 miesięcy i w tym zwierzyńcu rozwija się super, nawet kilka razy próbował psich chrupek no i notorycznie wylewa im wodę ;)
Psiaki dorobiły się dwóch legowisk
aha no i mamy kolejnego kota ;) kotka zabrana ze wsi- miała być utopiona... ;/
Wrzucam link do fotek: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e8d4e6beda64ca01.html
POZDRAWIAMY SERDECZNIE CAŁĄ ÓSEMKĄ :D