Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koks wypiekniał.
Ja tez nie rozumiem, czemu taki psiak nie ma jeszcze swojego stałego domu.
Wieczorem poproszę o wyróznione allegro dla chlopaka z nowymi zdjęciami.

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za śliczne alegro. Dziewczyny Wy to macie talent. Myslę, że powinien kontakt zostać do Toli, niestety nie zawsze można dodzwonić się w dzień do brata.
Koks wygląda świetnie i ma się dobrze - no tak jak myślałam nie udało mi się zrobić fajnych zdjęć ze spacerków. Koks potrafi biegać i wariować cały dzień. Ma tyle energi, werwy i ochoty do zabawy, że wszyscy się dziwią. Nawet nasza sunia o kilka lat młodsza już po pewnym czasie wysiada a koks nadal może się bawić, prawie jak szczeniak.
Koks lubi też pływać - okazało się że lubi znikać na jakiś czas. Zrobił tak w piatek no i szukaliśmy psa. na szczęście chodzi na łąki i stawy, przychodzi cały mokry. Brat się przyznał że to juz nie pierwszy raz, hmmm no cóż Koks jest młody duchem i potrzebuje dużo przestrzeni :)

Posted

agada napisał(a):
To dobre wieści, może go trochę "odmłodzić" w tych ogłoszeniach?

NIe podalam w tekscie wieku Koksa:cool3:
Bardzo dziękuje za allegro:loveu:
Kontakt do mnie, taki jak u Fiszki:cool3:

Posted

Tola napisał(a):
NIe podalam w tekscie wieku Koksa:cool3:
Bardzo dziękuje za allegro:loveu:
Kontakt do mnie, taki jak u Fiszki:cool3:

Oki :) też uważam, że po co podawać wiek? w allegro trzeba pokazać u psa to, co jest dla niego na korzyść, resztę można się dowiedzieć potem ;)

Posted

__Lara napisał(a):
Oki :) też uważam, że po co podawać wiek? w allegro trzeba pokazać u psa to, co jest dla niego na korzyść, resztę można się dowiedzieć potem ;)

Ale ten wiek, to wiecie..., nawet w bezpośredniej rozmowie :cool3:, skoro zachowuje się jak "Młody Bóg", to mozna ciachnąć ze dwa latka :evil_lol:,

Posted

andzia_F napisał(a):
No to dobry pomysł. Tutaj wiek byłby trochę mylny, a wiek może rzeczywiście odstraszać.
Allegro Koksa jest piękne

Piękne.
__Lara zawsze takie robi:p
Trzymam kciuki

Posted

__Lara napisał(a):
:multi::multi::multi::multi::multi: niech przyniesie domek!

Coś w trawie piszczy,ale to zasluga Toli.Jej oddaję szacunek i glos.

Posted

agada napisał(a):
To czekamy ....

Dziewczyny - to zadna moja zasługa tylko wspaniałe serce ludzi, których wciąz spotykam na swojej drodze.
Tak jak juz gdzies pisalam, nie dane nam zbyt długo cieszyc się ze wspaniałej adopcji Lady i Meliski.
Przedwczoraj zadzwonił tymczasowy opiekun Koksa - p. Marek, ze pies zagryzł ulubionego domowego krolika jego mlodszej siostry i ze trzeba jak najszybciej znalezc inne miejsce na DT lub dom stały.
Znalezienie nagle miejsca dla duzego, starszego psa wydawalo mi się niemożlwe.
Zaczęłam o tym problemie glosno mówic w pracy no i z pomocą przyszła mi nasza sekretarka; stracila parę miesięcy temu swojego ukochanego boksera i zaproponowala zabranie do siebie Koksa.
Dzisiaj TZ pojechal po psa i myslę, ze jesli tylko Koks nie bedzie probowal uciekac - to bedzie dla niego dobre miejsce.
TZ rozmawial dzisiaj z p. Markiem i niestety Koks ma skłonnosc do samowolnego opuszczanai posesji nawet przez ogrodzenie.
Trzymajcie proszę kciuki...

Bardzo dziekuję p. Markowi i jego Rodzinie za dotychczasową opiekę nad Koksem.

Posted

Tola napisał(a):
Koks juz u Malgosi. Aby tylko nic nie wymyslił:razz:

Może upał go otumani i będzie grzeczny ?
Mam taką nadzieję ....

Posted

[quote name='Tola']
Trzeba troche pozwiedzac...

A tu to bym dała tytuł, a nuż da się tędy wypaść na zwiedzanko okolicy :diabloti:
Oczywiście broń Boże przed takimi pokusami :mad::mad:

Posted

Ach jaki Koks śliczny
No niestety Koksik trochę narozrabiał ale ma już wspaniały domek z miejscem do biegania, cieszę się że udało się taki tymczas znaleść, dzięki Toli. Mam nadzieję, że Koks jest szcęścliwy, niech tylko teraz nie narozrabia.
Dziękuję za te zdjęcia,