andzia_F Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Joodith']:multi::multi::multi::multi::multi: wspaniałe wieści[/QUOTE] super, super, super Wiedziałam - bo w Koksie można się zakochać powodzenia Koks, powodzenia Małgosiu A będą czasami jakieś zdjęcia? Quote
Tola Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='andzia_F']super, super, super Wiedziałam - bo w Koksie można się zakochać powodzenia Koks, powodzenia Małgosiu A będą czasami jakieś zdjęcia?[/QUOTE] Bedą na pewno. Myslalam, ze malgosia sama bedzie wrzucac, ale nie moze sie zalogowac. Teraz jest na wycieczce, za tydzien poproszę, zeby wyslala mi zdjecia. Quote
agada Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Jejku chwila nieobecności i taka wiadomość!!:multi::multi: A ja przedłużyłam Koksowi ogłoszenia :eviltong: Quote
andzia_F Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Dzięki za pamięć i za ogłoszenia - ale fajna wiadomość co że Koks ma już dom Quote
andzia_F Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Pozdrowienia dla Koksa :) Jak tam, niczego nowego nie wymyślił? Quote
andzia_F Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Już jestem trochę mnie nie było, ale działo się. Jak tam Koks? Może jakieś zdjęcia? Proszę :) Quote
Tola Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Małgosia niestety nie moze zalogowac się na dogo, a ja nie potrafię jej pomóc, bo nie wiem, gdzie tkwi błąd. Kto moze podpowiedziec, jak sprawnie i z sukcesem zarejestrowac sie na dogo:roll: Ale dzisiaj zadzwoniłam i rozmawiałysmy; Koks ma sie swietnie, kocha Małgosię ponad wszystko; a jak jego kochana Pancia wraca z pracy to cała wieś słyszy:evil_lol: Małgosia wysłala mi maila i zdjęcia; maila wstawiam teraz, zdjęcia poznym wieczorkiem; chyba mi wybaczycie:cool3: Przesyłam kilka zdjęć kochanego urwisa. Jest niesamowity rządzi się i ustawia wszystkich, nawet kury - jak ma ochotę na jajeczko to czeka aż kura zejdzie z gniazda. Jest niesamowicie sprytny i bystry, bo jak widzi, ze ja patrzę to udaje że coś szuka i zaraz przybiega do mnie by się bawić często przynosząc kij lub jakiś kawałek gałązki. To jego słodka zmyłka, a jak ja znikam w domu to znowu biegnie do kurnika by sprawdzić czy już kurka zniosła. Uwielbia odprowadzać i witać gości do furtki, przytulać się i oczywiście pilnowanie domu i kotów - to jego zadanie. Bardzo się zaprzyjaźnił że wszystkimi domownikami, uwielbia jak koledzy przychodzą do chłopców to wtedy robi wszystko by tylko chcieli się nim zając to znaczy głaskać, bawić w rzucanie kijem. Szczeka skacze jak mały szczeniak czasem śmiejemy się ze na starość to Koks robi się jak dziecko, a on patrzy tymi wielkimi oczami jak by chciał nam coś powiedzieć lub przytaknąć. Jest bardzo posłuszny; jak mówię, że tu nie wolno lub tego nie wolno ruszać czy straszyć kotki to spuszcza łepek i stoi machając tym swoim ogoniskiem. Pozdrawiam serdecznie I co Wy na to - kto kogo kocha bardziej; Koks Małosię czy Małgosia Koksa:cool3: Quote
zadra Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Tola']Małgosia niestety nie moze zalogowac się na dogo, a ja nie potrafię jej pomóc, bo nie wiem, gdzie tkwi błąd. Kto moze podpowiedziec, jak sprawnie i z sukcesem zarejestrowac sie na dogo:roll: Ale dzisiaj zadzwoniłam i rozmawiałysmy; Koks ma sie swietnie, kocha Małgosię ponad wszystko; a jak jego kochana Pancia wraca z pracy to cała wieś słyszy:evil_lol: Małgosia wysłala mi maila i zdjęcia; maila wstawiam teraz, zdjęcia poznym wieczorkiem; chyba mi wybaczycie:cool3: Przesyłam kilka zdjęć kochanego urwisa. Jest niesamowity rządzi się i ustawia wszystkich, nawet kury jak ma ochotę najajeczko to czeka aż kura zejdzie z gniazda. Jest niesamowicie sprytny ibystry, bo jak widzi, ze ja patrzę to udaje że coś szuka i zaraz przybiegado mnie by się bawić często przynosząc kij lub jakiś kawałekgałązki. To jego słodka zmyłka, a jak ja znikam w domu to znowu biegniedo kurnika by sprawdzić czy już kurka zniosła. Uwielbia odprowadzać iwitać gości do furtki przytulać się i oczywiście pilnowanie domu ikotów to jego zadanie. Bardzo się zaprzyjaźnił że wszystkimi domownikami, uwielbia jak koledzy przychodzą do chłopców to wtedy robiwszystko by tylko chcieli się nim zając to znaczy głaskać bawić wrzucanie kijem szczeka skacze jak mały szczeniak czasem śmiejemy się zena starość to Koks robi się jak dziecko, a on patrzy tymi wielkimi oczamijak by chciał nam coś powiedzieć lub przytaknąć. Jest bardzo posłusznyjak mówię, że tu nie wolno lub tego nie wolno ruszać czy straszyć kotki to spuszcza łepek i stoi machając tym swoim ogniskiem. Pozdrawiam serdecznie I co Wy na to - kto kogo kocha bardziej; Koks Małosię czy Małgosia Koksa:cool3: Trudno powiedzieć.Tolu cudownie,że znalazłaś tak kochana pancie dla naszego Koksa.To Twoja zasługa,że chłopak jest tak bardzo szczęśliwy. Quote
andzia_F Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Jak on ślicznie wyglada, normalnie się popłacze, jestem szczęśliwa że on jest szczęśliwy. Bardzo się cieszę że ma tak wspaniałą rodzinę. To prawda że Koks jest bardzo inteligentny i sprytny ale i taki kochany. Wiem jak potrafi zaczarować tymi swoimi oczami. Pozdrowienia od Marka dla Koksa - nie ma go w kraju i w sumie jakośc tak się ułożyło że przed wyjazdem Koks znalazł dom. :) Quote
Recommended Posts