Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pieski w typie JTR są na topie.Biała Szczotka jest wiec topowym pieskiem,o którym na razie nikt nie wie.Pokażmy więc światu,co kryje się w schroniskowej budzie.

polubiłam Biała Szczotkę od pierwszego spotkania.Za duszę teriera :) jakos sie zdarzyło,że podawalam w jej boksie Stronhold,pani która pomagała,zupełnie niepotrzebnie zaczęła ja odganiać.Smyczą.
Biała Szczotka miala zupełnie takie samo zdanie na ten temat ,jak ja-chwyciła za smycz i zaczęła ja szarpać.Nie pozwoliła na machanie sobie smyczą przed nosem.Jest terrierem i wyprasza sobie takie traktowanie!!!

nie jest agresywnym psem :) tylko trzeba się z nia liczyc:)jeżeli zostanie zaatakowana,bedzie sie bronić-jak to terrier.
Niby szczeka zza schroniskowej kraty,ale wystarczy wejść do niej i ciepło powiedzieć parę słów.Uroczo nadstawia sie do zapięcia na smycz,byle nie stracić okazji na wyjście,na upragione wyjście poza bramę.

Tylko,ze potem trzeba wrócić :(

marzysz o białym terierze? zamień marzenia na czyn.Zaadoptuj Białą Szczotkę.

marzysz o Jack Russel Terrierze? Po wytrymowaniu Szczotka bedzie brana na ulicy za przedstawiciela psa w typie JTR.
Nie kupuj JTR bez rodowodu,z giełdy,uratuj Szczotkę.nie płać rozmnażaczom za rozmnażanie kundelka.Nie daj sie oszukać krzywdzicielom zwierząt.

Szczotka została wysterylizowana,jest odpchlona.lat 2-3,czeka na Ciebie w schronisku w Starogardzie.
telefon w sprawie adopcji 727 431 933

samotność....

porzucenie :(