brazowa1 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Pieski w typie JTR są na topie.Biała Szczotka jest wiec topowym pieskiem,o którym na razie nikt nie wie.Pokażmy więc światu,co kryje się w schroniskowej budzie. polubiłam Biała Szczotkę od pierwszego spotkania.Za duszę teriera :) jakos sie zdarzyło,że podawalam w jej boksie Stronhold,pani która pomagała,zupełnie niepotrzebnie zaczęła ja odganiać.Smyczą. Biała Szczotka miala zupełnie takie samo zdanie na ten temat ,jak ja-chwyciła za smycz i zaczęła ja szarpać.Nie pozwoliła na machanie sobie smyczą przed nosem.Jest terrierem i wyprasza sobie takie traktowanie!!! nie jest agresywnym psem :) tylko trzeba się z nia liczyc:)jeżeli zostanie zaatakowana,bedzie sie bronić-jak to terrier. Niby szczeka zza schroniskowej kraty,ale wystarczy wejść do niej i ciepło powiedzieć parę słów.Uroczo nadstawia sie do zapięcia na smycz,byle nie stracić okazji na wyjście,na upragione wyjście poza bramę. Tylko,ze potem trzeba wrócić :( marzysz o białym terierze? zamień marzenia na czyn.Zaadoptuj Białą Szczotkę. marzysz o Jack Russel Terrierze? Po wytrymowaniu Szczotka bedzie brana na ulicy za przedstawiciela psa w typie JTR. Nie kupuj JTR bez rodowodu,z giełdy,uratuj Szczotkę.nie płać rozmnażaczom za rozmnażanie kundelka.Nie daj sie oszukać krzywdzicielom zwierząt. Szczotka została wysterylizowana,jest odpchlona.lat 2-3,czeka na Ciebie w schronisku w Starogardzie. telefon w sprawie adopcji 727 431 933 samotność.... porzucenie :( Quote
brazowa1 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 spokojnie Szczotka,ktos sie dla ciebie znajdzie Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=RRNdKhqtlSQ Quote
brazowa1 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-tfKNMvQbis&NR=1 Quote
kaerjot Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A dlaczego ona ma coś zielonkawego na plecach? Farbowanie nie wyszło? Quote
brazowa1 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 była smarowana dwa miesiace temu,miala tam rane po ugryzieniu.Preparat mial kolor zielony. Quote
kaerjot Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Kręcisz coś szefowa, przyznaj się lepiej, że Anię z Zielonego Wzgórza ostatnio czytałaś ;) Quote
brazowa1 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 nieeee.Ma wyróznione trójmiasto.Ostatnio pieski małe z tego ogloszenia poszły,zanim się skończylo,może i tym razem stanie sie mały cud dla Białej Szczotki? Quote
Recommended Posts