Tola Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='Jo37']Już kilka zamojskich psiaków znalazło dom w Warszawie.[/QUOTE] Tak, Warszawa bardzo zyczliwa zamojskim psiakom:loveu: Quote
zadra Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Jutro przyjeżdzają Państwo z W-wy zobaczyć Miętkę.To ta para,ktora ma psa bardzo podobnego do naszej suni Quote
Isadora7 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='zadra']Jutro przyjeżdzają Państwo z W-wy zobaczyć Miętkę.To ta para,ktora ma psa bardzo podobnego do naszej suni[/QUOTE] Wstrzymuję oddech i zaciskam kciuki Quote
Tola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 :multi::multi::multi: MIeta adotowana:lol: Pani przyjechala dzisiaj z Warszway ze swoim psem, zeby zwierza się poznały:eviltong: Wiecej napisze w niedzielę zadra. Ja znowu boję się, ze Mięta zechce uciekac... To chyba juz jakas obsesja:mad: Quote
Isadora7 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='Tola']:multi::multi::multi: MIeta adotowana:lol: Pani przyjechala dzisiaj z Warszway ze swoim psem, zeby zwierza się poznały:eviltong: Wiecej napisze w niedzielę zadra. Ja znowu boję się, ze Mięta zechce uciekac... To chyba juz jakas obsesja:mad:[/QUOTE] Aukcja jeszcze dwa dni to może niech sobie będzie po prostu nie bede wznawiać. Quote
Tola Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='Isadora7']Aukcja jeszcze dwa dni to może niech sobie będzie po prostu nie bede wznawiać.[/QUOTE] Zeby nie zapeszac - niech jeszcze bedzie te 2 dni:cool3: Quote
agada Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 czy Mięta pojechała już do nowego domu, czy są jakieś wieści? nie chciałabym cieszyc się za wcześnie, też nie lubię zapeszać... Quote
agada Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ...i znowu wzorowe budowanie budowanie napięcia:mad: Quote
Isadora7 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='agada']...i znowu wzorowe budowanie budowanie napięcia:mad:[/QUOTE] Pewnie uczyły się u Agath'y Chriestie[I]. :D:D:D[/I] Quote
zadra Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Mięta juz DS.Pojechała w piątek wieczorm.Nowa Pani Mięty ma psa bardzo podobnego do Miety.Dzisiaj z nią rozmawiałam,jest zachwycona i zakochana w suni.Przyjechała z mężem z W-wy zobaczyć Miętę i w jednej chwili zdecydowała się na adopcję.Mieta również ja polubiła.Bez problemu wsiadła do samochodu.Podróż zniosła dobrze(na kolanach u Pani).Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.Jeśli tak to w przyszłym tygodniu wizyta poadopcyjna. Quote
zadra Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Przepraszam,ale mam problemy z dogo. Quote
agada Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :cunao::cunao::cunao::cunao: to cieszymy się strasznieeeee!!!!! coby nie zapeszać trzymam kciuki za wizyte poadopcyjną :thumbs: ta, dogo wczoraj szalało, a właściwie było strasznie leniwe:mad: Quote
zadra Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='agada']zadra zmień proszę tytuł:razz:[/QUOTE] Już to robię!! Quote
agada Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 dzięki, zawsze miałam obawy, że może coś poszło nie tak..., a tak pierwszy rzut okiem i...:loveu: Quote
zadra Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Dziękuję wszystkim za pomoc w umieszczaniu ogłoszeń oraz obecność i wspieranie watku. Quote
agada Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='zadra']... oraz obecność i wspieranie watku.[/QUOTE] zadra to przecież tak niewiele... Quote
Recommended Posts