Ada-jeje Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Bunia juz w Cieszynie, jazda z nia przypominala koszmar taki sam jak z Mona astka, na szczescie Bunia nie przejawia agresji ale to prawdziwe ADHD. Kupilam jej wczoraj na droge dwie kosci, powachala je tylko i zadnego zainteresowania. Wydaje mi sie ze ona powinna byc w nowym domu od poczatku w otwartym kenelu, zeby mozna ja bylo zamknac na czas wyjscia wlascieli. Tego zdanie tez byl p. Tomek jak zesmy o jej charakterku rozmawiali. Mam tylko cicha nadzieje ze po miesiacu bedzie troche do opanowania. Quote
IKA & SONIA Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Oby, bo w przeciwnym przypadku ciężko będzie o jej losie decydować ... Quote
Ada-jeje Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No coz jesli tego dziewczyna sie nie nauczy to pozostanie jej kojec z buda, dzis widzialysmy z p. kasia 9 letniego Onka, totalna korba, i tyle lat pani z nim wytrzymala, ale niestety to pies nie do uratowania. Quote
aisai Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 bardzo mocno trzymam kciuki za Bunie - i pana Tomka, ale rozumiem ze to cudotworca na miare pani Marty - wiec pewnie Bunia do uratowania :) aisai Quote
Ada-jeje Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jak sie dziewczyna dobrze spisze to bedzie miala domek, ktory na nia cierpliwie czeka. Quote
Ulaa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ada-jeje, szczegóły!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Oooo nie cierpliwosci, nie zapeszac, ma isc do Jaworzna, cala rodzinka wiadziala Bunie przed odjazdem do hotelu i to na razie tyle. Quote
Ulaa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 :thumbs: jak dobrze, że oprócz całej masy bezmózgich homonidów istnieją na tym świecie jeszcze LUDZIE :) Quote
monika55 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Nie zapeszam ale czekam co wyniknie. I trzymam moocno. Quote
Ada-jeje Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dobre wiesci od p. Tomka o Buni. Wspanialy pies, nie niszczy, nie ucieka, chodzi wiernie za p. Tomkiem, moze isc do rodziny z dziecmi, nie goni kotow. Przyszla wlascicielka bedzie sama dzwonic i pytac o relacje, a pozniej tylko umowimy sie z pania zeby jechac razem do Cieszyna po Bunie. Quote
IKA & SONIA Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Zastanawiałam się co słychać u Buni, a tu takie wieści :) Quote
aisai Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ada-jeje, to niesamowite! Ale przemiana, i to jak szybko!!!!! Bardzo się cieszę, i chylę czoła przed panem Tomkiem. To też cudotwórca, jak widać, tak samo jak pani Marta :) :) :) Buniu, miałaś bardzo dużo szczęścia - powodzenia w nowym domu! Quote
Ada-jeje Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Najpozniej za dwa tygodnie Bunia bedzie w DS. Quote
Ulaa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No to w oczekiwaniu na dobre informację odwiedzę Bunię o poranku :) Quote
Ada-jeje Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Chcialabym w przyszlym tygodniu pojechac z panstwem po Bunie. Quote
Ada-jeje Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Nie dzis dopiero wtorek a zeby jechac po Bunie to ja musze dograc dzien tak zeby pasowal nam wszystkim, zwlaszcza ja musze zostawic swoje zwierzaki przynajmniej na 6 godzin. Quote
Ada-jeje Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Nie zapeszajac sytuacji, Bunia wraca z hotelu do adopcji w poniedzialek. Quote
Ada-jeje Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Tak sie zlozylo ze w poniedzialek rowniez panstwo nie mogli dograc terminu odbioru Buni, bo poniedzialek nie pasowal p. Tomkowi, ALE za to od wczoraj Bunia ma juz swoj DS i rodzinke tylko dla siebie. Wszyscy byli mile zdziwieni zachowaniem Buni, nie poznali dziewczynki, poslusznie chodzi na luznej smyczy, nawet z dziewczynkami, (robili probe na miejscu) Ostatnie dwa dni Bunia spedzila w mieszkaniu p. Tomka na probe czy cos zniszczy. Podobno Bunia lubi sie bawic plastikowa butelka ( rozpracuje ja dokladnie). Wielkie dzieki dla p. Tomka. Po dlugim weekendzie postaram sie pojechac spisac z panstwem umowe i zrobic fotki w nowym domu. :multi::multi::multi: Quote
IKA & SONIA Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Super wieści :loveu::loveu::loveu: Buniu już tak źle było, aż w końcu nastąpiła przemiana i jesteś szczęśliwa :) Quote
IKA & SONIA Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Bunia ma się dobrze. Jest grzeczna, zostaje sama w domu w salonie jak państwo wychodzą i do tej pory niczego nie zniszczyła :). Quote
Ulaa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 To wspaniałe wieści!!! A czy można liczyć na jakieś fotki? :) Quote
IKA & SONIA Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Na fotki poczekamy jeszcze, wizyta będzie na przełomie sierpnia i września. Quote
Recommended Posts