Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bunia juz w Cieszynie, jazda z nia przypominala koszmar taki sam jak z Mona astka, na szczescie Bunia nie przejawia agresji ale to prawdziwe ADHD. Kupilam jej wczoraj na droge dwie kosci, powachala je tylko i zadnego zainteresowania. Wydaje mi sie ze ona powinna byc w nowym domu od poczatku w otwartym kenelu, zeby mozna ja bylo zamknac na czas wyjscia wlascieli. Tego zdanie tez byl p. Tomek jak zesmy o jej charakterku rozmawiali. Mam tylko cicha nadzieje ze po miesiacu bedzie troche do opanowania.

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No coz jesli tego dziewczyna sie nie nauczy to pozostanie jej kojec z buda, dzis widzialysmy z p. kasia 9 letniego Onka, totalna korba, i tyle lat pani z nim wytrzymala, ale niestety to pies nie do uratowania.

Posted

bardzo mocno trzymam kciuki za Bunie - i pana Tomka, ale rozumiem ze to cudotworca na miare pani Marty - wiec pewnie Bunia do uratowania :)
aisai

Posted

Dobre wiesci od p. Tomka o Buni. Wspanialy pies, nie niszczy, nie ucieka, chodzi wiernie za p. Tomkiem, moze isc do rodziny z dziecmi, nie goni kotow. Przyszla wlascicielka bedzie sama dzwonic i pytac o relacje, a pozniej tylko umowimy sie z pania zeby jechac razem do Cieszyna po Bunie.

Posted

ada-jeje, to niesamowite! Ale przemiana, i to jak szybko!!!!! Bardzo się cieszę, i chylę czoła przed panem Tomkiem. To też cudotwórca, jak widać, tak samo jak pani Marta :) :) :)

Buniu, miałaś bardzo dużo szczęścia - powodzenia w nowym domu!

• 2 weeks later...
Posted

Nie dzis dopiero wtorek a zeby jechac po Bunie to ja musze dograc dzien tak zeby pasowal nam wszystkim, zwlaszcza ja musze zostawic swoje zwierzaki przynajmniej na 6 godzin.

• 2 weeks later...
Posted

Tak sie zlozylo ze w poniedzialek rowniez panstwo nie mogli dograc terminu odbioru Buni, bo poniedzialek nie pasowal p. Tomkowi, ALE za to od wczoraj Bunia ma juz swoj DS i rodzinke tylko dla siebie. Wszyscy byli mile zdziwieni zachowaniem Buni, nie poznali dziewczynki, poslusznie chodzi na luznej smyczy, nawet z dziewczynkami, (robili probe na miejscu) Ostatnie dwa dni Bunia spedzila w mieszkaniu p. Tomka na probe czy cos zniszczy. Podobno Bunia lubi sie bawic plastikowa butelka ( rozpracuje ja dokladnie). Wielkie dzieki dla p. Tomka. Po dlugim weekendzie postaram sie pojechac spisac z panstwem umowe i zrobic fotki w nowym domu. :multi::multi::multi:

• 2 months later...