Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bunia została znaleziona pod Chrzanowem pod koniec listopada – błąkała się przy drodze na Borowcu. Poszukiwania właścicieli nie przyniosły rezultatu, najprawdopodobniej została porzucona.
Bunia to średniej wielkości suczka, waży 18 kg. Jest szczupłej, charciej budowy. Bardzo łagodna i przymilna, nadaje się do domu z dziećmi. Sunia przebywa w DT u naszej p. Kasi. ładnie dogaduje się ze stadem, najbardziej do gustu przypadł jej Bąbel - z nim trzyma sztamę ;)

Fotki z DT

Dane podstawowe

Wiek przybliżony: 1 rok
Rasa: mieszaniec
Rozmiar: średni
Książeczka zdrowia

Kastracja: tak
Szczepienie: nie
Odrobaczenie: tak
Charakter

Małe dzieci: lubi dzieci
Koty: nie sprawdzono
Psy: przyjazne nastawienie
Kontakt w sprawie adopcji

Obecna lokalizacja: małopolskie / Trzebinia
Kontakt: 0 510-921-063

Ogłoszenia:

http://www.allegro.pl/
www.petworld.pl
www.ogloszenia.aleokazja.pl
www.ale.gratka.pl
www.kupsprzedaj.pl
www.adopcjapsa.pl
www.gieldaogloszen.pl
www.eoferty.com.pl
www.kokosy.pl
www.zwierzeta.5aleja.pl
www.afisze.pl
www.drobny.com.pl
www.isu.pl
www.dwukropek.pl
www.owi.pl
www.nasipupile.pl
www.zoonet.pl
www.przygarnijzwierzaka.pl
www.przygarnij.pl
www.spacerek.net
www.ogloszenia.moje.pl
www.zwierzaki.org
www.ogloszenia.web-marketing.pl
www.ludzie.cafeanimal.pl
www.szerlok.pl
www.gumtree.pl
www.ćwirek.pl
http://www.twojeanonse.com/
http://nowe-ogloszenie.hiperogloszenia.pl/
http://www.ofertka.pl/gielda/twoje_ogloszenia.php
http://www.oferty-ogloszenia.pl/index.php?s=users_page&c=1

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Jutro będę miała więcej fotek od p Kasi i charciarze będą mogli ocenić na ile sunia jest w typie rasy.

Super :)
aisai

Posted

Hej,
pozbieralam opinie charciarzy. Generalnie wszystkim sie bardzo podoba, choc sunia jednak malo chartowata sie wydaje.
Ale i tak sliczniutka, a u takich psiakow jak ona charakter bardziej sie liczy niz przynaleznosc rasowa, nie? :)

Podsylam opinie:

Jak dla mnie to cos jest w niej charciego tylko na zdjeciu , na ktorym siedzi przy osobie w czerwono-bialym sweterku.

to młodziutka sunia, ma jeszcze młodzieżową sylwetkę, więc pewnie z wiekiem nabierze masy, ale ja też uważam, że trudno się w niej dopatrzyć charta...
z pewnością wygląda uroczo z tymi złożonymi uszkami i dużymi ciemnymi oczami w czarnych obwódkach, ale myślę, że nie ma się co w niej doszukiwać rasy na siłę, ot, zgrabny, przyjemny dla oka kundelek o miłym charakterze

mam nadzieję, że znajdzie szybko dom, trzymam kciuki

Pozdrawiam,
aisai

Posted

Tak wiec charta na sile z naszej Buni robic nie bedziemy, ale charakterek to jednak chyba charci ma. Tak mowi p. Kasia ze i tak ja bardzo lubi, pomimo ze juz sporo zniszczen ma na swoim koncie, nawet linoleum osatnio gryzla, jak juz wszystko zabezpieczone bylo. :mad::evil_lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Tak wiec charta na sile z naszej Buni robic nie bedziemy, ale charakterek to jednak chyba charci ma. Tak mowi p. Kasia ze i tak ja bardzo lubi, pomimo ze juz sporo zniszczen ma na swoim koncie, nawet linoleum osatnio gryzla, jak juz wszystko zabezpieczone bylo. :mad::evil_lol:

No, to panna musi byc bardzo sludziuchna zeby wcinanie linoleum wynagrodzic ;-)

Tak mi sie przypominalo, ze moja Duszka tez kiedys byla charcikowata. Podrosla, nabrala ciala i charcikowatosc jej minela. Ale to super charakter, i nie wymienilabym jej na zadna inna. :loveu:

Wiec i Bunia znajdzie swojego amatora. Jest okreslona jako charcikowata w ogloszeniach - i sadze, ze tak nie jest zle. Zwraca uwage, a jednoczesnie nie jest napisane, ze jest chartem, skoro nie jest... sama nie wiem, ale mnie charcikowatosc Duszki zainteresowala w ogloszeniu, bo skojarzyla mi sie z lagodnoscia i smukloscia. Lagodnosc zostala, smuklosc poszla w zapomnienie, zostala "pasztecikiem" jak ja ktos kiedys okreslil, ale skubana nadal szybka jest bardzo i tylko z charcica nie wygrywa :lol:

Wiec Bunia na pewno znajdzie swego amatora.

Trzymam kciuki za nia bardzo mocno,
aisai

Posted

W stadku p. Kasi do tej pory Rudaska byla najszybsza, niestety teraz wyprzedza ja Bunia, a Rudaska musi sie zadowolic drugim miejscem. Jak ja p. Kasia wypusci to musi kilka razy obleciec dookola podworko kilka razy, ktore wcale nie jest male.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
W stadku p. Kasi do tej pory Rudaska byla najszybsza, niestety teraz wyprzedza ja Bunia, a Rudaska musi sie zadowolic drugim miejscem. Jak ja p. Kasia wypusci to musi kilka razy obleciec dookola podworko kilka razy, ktore wcale nie jest male.

taaa :) Duszkopodobna, zdecydowanie. I te oczy jak podkreslone kredka - sliczniutka. Bedzie miala dobry domek, na 100% - tylko ten odpowiedni musi ja wypatrzec ;-)