Sonic Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cześć. Mam 10 miesięcznego foksteriera krótkowłosego i chciałbym go w końcu zacząć trymować bo palcami już nie daje rady a cały dom tonie w jego wypadającej sierści. Widziałem na allegro marsa 326 i 330. Który będzie lepszy??? Mars 326 ma 3,5cm długość roboczą, a Mars 330 4cm. 326 jest Droższy od 330 i nie wiem właśnie dlaczego:crazyeye:.Proszę o radę!!! Może znacie jakiś lepsza trymer od tych co tu przedstawiłem??? Quote
Grey Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Uważam ,że lepszy byłby SHOWTECH XF-R, lepszej jakości jak Miranda ,są to trymery tradycyjne, muszą pracować obie ręce i trzeba umieć trymować. Quote
luneczkaa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ja kupiłam suchy szampon, który ma ułatwiać rozczesywanie i trymowanie - dzięki jego składniką łatwiej uchwycić włos. Można coś takiego dostać na zoomania.pl, szampon nazywa się Hery Suchy Szamponi na pewno pomoże w przypadku kiedy nadmierne wypadanie sierści to problem. Polecam, bo sama sprawdziłam i naprawdę pomaga. Quote
Recommended Posts