Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Borys dzisiaj z wizytą w Siedlcach. Był już u weta. Ładnie wygląda, waży 39,50 kg
Wiek najmniej 3 lata a może mieć i pięć. Zęby mocno starte, ale jak powiedział wet mógł zetrzeć na kamieniach. Trochę kamienia też ma. Został zaszczepiony kombajnem i ma już swoją książeczkę.
Zakupiłam Fiprex, od robali, smycz, kaganiec i obrożę. W sumie zostawiłam 203,28 zł
Mam z gabinetu paragon a ze sklepu fakturę
Do samochodu Borys nie chciał wejść, ale jechał ładnie. Miasto go przeraziło, wizyta u weta. Ogon podkulony maksymalnie. Trafiliśmy tam też na wielkie psiska. Po schodach do sklepu na przymiarki nie chciał wejść, widać, że nie umie po nich chodzić a może to tylko taki stres.
Teraz Borys jest u córki, cyknęła mu trochę zdjęć, może zrobi coś więcej i mam nadzieję, że napisze o swoich obserwacjach.

Posted

A ja dopiero wróciłam z Dobrzanowa. Gallegro psy obfocił, filmiki kręcił. Dzisiaj nie da rady wstawić bo cały dzień jest poza domem i jeszcze nie prędko w domu będzie, ale jutro może już coś zrobi. Będzie co oglądać.

Posted

[quote name='wanda szostek'][color=#000000][size=3]2010-03-04 przelew uznaniowy (nadano 04-03-2010) [b][color=red]dora na borysa 30,00 [/color][/b]zł [/size][/color][/quote]
dora
proszę o informację jak mam zaksięgować tą wpłatę za jaki okres?

Posted

[quote name='__Lara'][B]wanda szostek[/B], czy Borysowi można zrobić allegro?[/QUOTE]

Oczywiście, że tak tylko wstrzymaj się moment , czekamy na wklejenie nowych zdjęć i filmiku od gallegro i anuki1 oraz ich spostrzeżeń ze spotkania z Borysem.

[COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]2010-03-05 PRZELEW UZNANIOWY (NADANO 04-03-2010) EMILIA2280- ONEK 30,00 zł[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]BARDZO PROSZĘ DOKŁADNIE W TYTULE PRZELEWU PISAĆ NIK, ZA JAKI OKRES I DLA KOGO. [/COLOR][/B][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE]

Posted

[COLOR=#000000][SIZE=3][B]BRAK WPŁAT ZA MIESIĄC LUTY[/B][/SIZE][/COLOR]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]supergoga
[/COLOR][COLOR=#000000]DEKLARACJA STAŁA 20,00 zł[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]czerda[/COLOR][COLOR=#000000]
DEKLARACJA STAŁA 20,00[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]mari23 [/COLOR][COLOR=#000000]
DEKLARACJA STAŁA 15,00 [/COLOR][/SIZE][/B]

Nie wiem czy wpisałam więc na wszelki wypadek wpisuję
24.02.2010 zamówiłam karmę:
[URL="http://super-zoo.pl/index.php?p261,happy-dog-naturcroq-original-orkisz-30kg-kurier-gratis"]HAPPY DOG NaturCroq ORIGINAL+ORKISZ [/URL]164,00 zł

Posted

[quote name='wanda szostek']Dzisiaj dotarły przelewy

[COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]2010-03-02 PRZELEW UZNANIOWY (NADANO 26-02-2010) DLA BORYSA MARLENA 10,00 zł [COLOR=Black]Kto to Marlena bo nie wiem jak to zaksięgować?[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]Wpłynęły też pieniążki z BAZARKU Ani Tygrysiczki, który zrobiła zuzka 65,00 zł[/B][/SIZE][/COLOR]
[B][COLOR=Blue][SIZE=3]Ofiarodawczyniom bardzo dziękujemy.[/SIZE][/COLOR][/B]
[COLOR=Black][SIZE=3][B]Ja od rana próbuję napisać post i nic z tego. Może teraz się uda.
[/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

Brak niku, ale chyba to Twoja wpłata

Posted

[quote name='wanda szostek']Oczywiście, że tak tylko wstrzymaj się moment , czekamy na wklejenie nowych zdjęć i filmiku od gallegro i anuki1 oraz ich spostrzeżeń ze spotkania z Borysem.

[COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]2010-03-05 PRZELEW UZNANIOWY (NADANO 04-03-2010) EMILIA2280- ONEK 30,00 zł[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]BARDZO PROSZĘ DOKŁADNIE W TYTULE PRZELEWU PISAĆ NIK, ZA JAKI OKRES I DLA KOGO. [/COLOR][/B][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

To czekam!