Madallena Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Trafila do schroniska w Zamosciu nie wiadomo jak, nie wiadomo skad... Wegetowala i walczyla o swoje, jak wiekszosc psiakow przebywajacych w schroniskach.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wypatrzona przez wolnotariuszki - uratowana! W poniedzialek przyjechala do Warszawy do DT.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]W Zamosciu mogla umrzec...zaginac...zostac zagryziona albo uspiona. ZAMOSC NIE PROWADZI EWIDENCJI PSOW! Nie wiadomo co sie z nimi dzieje...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]FIGA potrzebuje pomocy w OGLOSZENIACH![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mozna zaliczyc ja zarowno do kudlaczy, jamnikow szorstkowlosych ale tez i terierow :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Relacje z DT:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mała biała zrzuciła podczas kąpieli białą okrywę i okazała się czarną jamnikopodobną-choć charakterem nie ma z jamnikiem nic wspólnego. Serducho mi pęka,taka biedna,nawet nie wie,że skończył się dla niej ten dramat,potrzebuje ogromu ciepła aby uwierzyć. Chciałam zakomunikować,że zalałyśmy pół łazienki ale jesteśmy czyste :D obie:D bo kąpiel wyszła po równo :D [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No, pobudka, wyjście na siku, ogon już lata w prawo i lewo więc będzie dobrze :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze jeden pies i będę mogła oficjalnie uważać się za specjalistkę od nauki wsiadania do windy :D [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dziewczyny dziś zostały odpchlone i odrobaczone . Figa jest bardzo zrównoważonym, spokojnym i wesołym psiakiem. Przetestowałam ją na kilka wariantów i : nie wykazuje agresji przy odbieraniu pokarmu, nie wchodzi w konflikty z innymi psami,jest uległa wobec właściciela i bardzo ładnie otwiera się na człowieka.Gdy wracam do domu ogromnie się cieszy.Jej urok mieści się w ogonie- nie macha nim na prawo i lewo tylko na okrętkę :D jeszcze czegoś takiego nie widziałam :D to fantastyczne jest :D Dziś zaczynam z nią troszkę pracować przy pomocy klikera,mam nadzieję, że oddam nowemu właścicielowi psa o pełnej kulturze osobistej :D Psinka powinna trafić do kogoś, kto ma windę lub nisko mieszka, jest dosyć długa i ma króciutkie nóżki-jak jamnik a waży z ok 12 kilo więc aby nie obciążać jej kręgosłupa dobrze byłoby aby nie musiała wspinać się po wielu schodach :D [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kontakt do ogloszen:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tel. 0 501 226 939[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][email protected][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] <A href="http://www.fotosik.pl/" rel=nofollow> [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]FIGA KOCHA I CHCE BYC KOCHANA![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]MA WSZYSTKO OPROCZ OGLOSZEN A CO ZA TYM IDZIE DS![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]FIGA DZIEKUJE ZA POMOC!:loveu:[/FONT] Quote
zadra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Prawdziwa szcęściara.Ze schronu na salony.Byłam z nia krotko,ale mogepowiedzieć,że jet bardzo miła i sympatyczna.Ciekawe jak ze sprawami związanymi z utrzymywaniem czystości? Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 a ja czekam az na watku pojawi sie Renata, jej tymczasowa wlascicielka :) Renata ! Halooooo!!! Quote
Renata&Bella Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 zadra napisał(a):Prawdziwa szcęściara.Ze schronu na salony.Byłam z nia krotko,ale mogepowiedzieć,że jet bardzo miła i sympatyczna.Ciekawe jak ze sprawami związanymi z utrzymywaniem czystości? Pierwszy dzień mała nie wiedziała co to wyjście za potrzeba ale grzecznie wyszła z salonu do pokoju mojego małego :lol: Już chwalimy się !!!! Potrzeby załatwiamy tylko na spacerkach :D Pojętna dziewczyna :loveu: A oto sprzed chwili wesoła zabawa, tylko się co chwila wymieniają sprawdzając która ma lepsze :D Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 a ja popisze sama do siebie, tzn popodbijam watek :) Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 i znowu! podbijamy na pierwsza! Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Czy ktos moze mi powiedziec, gdzie jest watek jamnikow w potrzebie? Czy moge ja tam umiescic? Quote
Onaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 A ile sunia ma lat, bo nie mogę się doczytać. Quote
Talcott Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-caA-ej-Polski Służę!!! Mówisz i masz!:diabloti: Quote
Madallena Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Dzisiaj pierwsze spotkanie z DS :):) Pani przyjedzie ogladac mala po poludniu! Trzymajcie kciuki, moze to bedzie jedna z najszybszych adopcji :P Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ło matko trzymam i Teoś - jej brat w rasie - zaciska łapy!!!!!!:diabloti: Quote
Madallena Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 A paznokcie ma wypilowane? zeby sobie krzywdy chlopak nie zrobil :) Ta babka musi spojrzec w oczy Fidze i musi poczuc to "cos". To co ja poczulam widzac swojego psa wsrod 2 tysiecy innych, placzacych... Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Pazurki mamy w najlepszym porządku:diabloti: Teoś szybko ze schroniskowej bidy stał się sybarytą i właśnie eksponuje brzuchol na mojej kołdrze:evil_lol: Co do czucia "cosia" to jeśli ma serce po właściwej stronie - to poczuje!!!!!:p Quote
Madallena Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 To babka, ktora chciala zaaadoptowac tego kudlacza bez oka w Celestynowie, ktorego schronisko nie chcialo wydac !!! wrrr I dzwonie do niej a ona, ze chce kupic jamnika szorstkowlosego (na bank kupilaby z pseudo!) a ja do niej, ze mam taka pannice mloda. A ona, to ja chce! a ja, to Pani ma :) No i dzisiaj jedzie ja obejrzec :) DZIEWCYZNY! czy Figa byla szczepiona?odrobaczona? Quote
Madallena Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 to zart????????????????? http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Dino-pragnie-suni-W0QQAdIdZ176877392 Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jejcia - jak to " nie chciało wydać" bo co?:mad: Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Madallena napisał(a):to zart????????????????? http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Dino-pragnie-suni-W0QQAdIdZ176877392 Jeja - jakiś zbok!!!!!!! Quote
Madallena Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Talcott napisał(a):Jejcia - jak to " nie chciało wydać" bo co?:mad: bo wedlug nich pies nadaje sie wylacznie do ogrodu. Bo nie bedzie umial zachowac czystosci w mieszkaniu! Bo na pewno byl w mieszkaniu is prawdzili Quote
Madallena Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Talcott napisał(a):Jeja - jakiś zbok!!!!!!! i drugie !!!!!!!!!!!!!!!! http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-szukam-suczki-dla-Dinusia-W0QQAdIdZ176876371 Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Tfu! To jak niektóre "panie nauczycielki" które " kochają dzieci" tfu tfu:angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad: Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Madallena napisał(a):i drugie !!!!!!!!!!!!!!!! http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-szukam-suczki-dla-Dinusia-W0QQAdIdZ176876371 Mnie ostatnio " pani wetka " tlumaczyła" jak wspomniałam o sterylce naszej kundeluni suczki - że" może lepiej żeby choc raz miała szczeniaczki" - nie zacytuje co jej powiedziałam!!!:mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Madallena Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Brawo kooorwa dla wetki ! Trzeba ja zglosic do jakiejs inspekcji, ze namawia do rozmnazania, idiotka! Moja sasiadka kiedys tak powiedziala, ze slyszala, ze suka powinna miec jeden miot. Nie zacytuje co jej powiedzialam :) Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Sąsiadka to se może - Ale Wet??????? ciekawe czy nie za d..... dyplom dostała!:mad: Quote
Recommended Posts