Ki-wi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Ula wysylaj to zdjecie Doriski do jakiejs gazety psiej i to jak najszybciej. Ujecie jet tak fantastyczne ,ze z pewnoscia spodoba sie tez innym i wygracie jakis konkurs :lol:
Genia Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ki-wi mi te zdjecie tez bardzo sie podoba -lubie patrzec jak z ogromna radoscia Doris biegnie . Zdjecie zrobione profesjonalnie i zasluguje na nagrode.!!! :laola:
rodzice Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 :Fade-col: Bardzo dziękuję za pochwały . Musze powiedzieć ze już myślalam o tym , bo faktycznie rzadko się zdaza zeby pędzący pies nie rozmazał się na zdjeciu . Miałam po prostu fuksa . Lubię zabierać aparat na spacery , chociaż ostatnio go nie zabrałam a zdjęcie mogloby być super . Na przeciw nas wyszedł zając . Był tak zaskoczony ze usiadł i patrzał na psy a one stały bokiem do niego i go nie widziały . Wiatr tez wiał od naszej strony więc również go nie wyczuły . Odległość była niewielka a ja stałam dokladnie za psami i po prosty w wymazonej pozycji do zdjęcia . Mialabym całą trójkę . No szkoda . Moje piechole zawróciły i poszliśmy dalej , nawet nie wiedziały że zając stał 3 metry od nich .
lunadino Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 pozrawiam wszystkich starych i nowych forumowiczów - ZWŁASZCZA MAZURKI :0)))) MY DALEJ NIE MAMY KOMP. ALE ZAWSZE DUCHEM JESTEŚMY Z WAMI !!!! GRATULACJE DLA ANI I GENI ZA LESZNO !!!!! DO KRAKOWA JEDZIE CAŁY POLSKI MASINIAL , PSY ZE SŁOWACJI , MÓJ AKI I WIKI TOMKA I TO JESZCZE NIE KONIEC ... BEDZIE NAS BARDZO DUŻO !!!! MY W NIEDZIELE JEDZIEMY DO WAŁBRZYCHA TRZYMAJCIE ZA NAS KCIUKI :0))) MAMY DUŻO FOTEK TYLKO BRAK MOŻLIWOŚCI ABY JE TU UMIEŚCIC MUSZĄ WIĘC JESZCZE POCZEKAĆ !!!! PAPAPAPPAPA :cry: DO ......... ZOBACZENIA , USŁYSZENIA.....
Savannah Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 widziałam w niedziele pięknego TT na wystawie w Gorzowie Wlkp w rękach niemieckich, piesio wygrał BOG Pzdr Villarica Siberians
Savannah Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='rodzice']:Fade-col: Bardzo dziękuję za pochwały . Musze powiedzieć ze już myślalam o tym , bo faktycznie rzadko się zdaza zeby pędzący pies nie rozmazał się na zdjeciu . Miałam po prostu fuksa . Lubię zabierać aparat na spacery , chociaż ostatnio go nie zabrałam a zdjęcie mogloby być super . Na przeciw nas wyszedł zając . Był tak zaskoczony ze usiadł i patrzał na psy a one stały bokiem do niego i go nie widziały . Wiatr tez wiał od naszej strony więc również go nie wyczuły . Odległość była niewielka a ja stałam dokladnie za psami i po prosty w wymazonej pozycji do zdjęcia . Mialabym całą trójkę . No szkoda . Moje piechole zawróciły i poszliśmy dalej , nawet nie wiedziały że zając stał 3 metry od nich .[/quote] pochwały się należą :wink: Pzdr Villarica Siberians
Pearl Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 [quote name='Savannah']widziałam w niedziele pięknego TT na wystawie w Gorzowie Wlkp w rękach niemieckich, piesio wygrał BOG Pzdr Villarica Siberians[/quote] Ten piękny TT to Atisha's MAGIC TI LA SHU, a więc gratulacje dla Sabiny i Katji. Ciesze że ich psy robią kariere też w Polsce:) Tyle że nie BOG a BOG II.
Ki-wi Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 No tak ta sunia to prawdziwe cudenko :D [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img272.echo.cx/img272/8271/atishasmagictilashu0jm.jpg[/img][/URL] Atisha's MAGIC TI LA SHU Sunia ta zostala sprowadzona z USA. Lunadino no witam Cie serdecznie...mam naprawde wielka nadzieje,ze juz niedlugo problemy z komputerem sie skoncza i bedziesz mogla czesciej tu zagladac. Zdjec nie moge sie juz doczekac :wallbash: Pearl ,a jak tam Twoja mala dziewczynka???? Wstaw moze jakas jej foteczke :wink: I powedz czy bedziesz moze na hannoverskiej wystawie...wiem ,ze jeszcze troche czasu jest ,ale moze juz wiesz??? My narazie nie mozemy nigdzie jezdzic :cry: mam nadzieje,ze zawitamy chociaz we Wroclawiu no i w Hannoverze na 100% bedziemy.
Genia Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Ta szyja ,katowanie i wlos !! Malo jest takich pieknych TT . No wlasnie -Lunadino gdzie Ty sie ukrywasz ! Znajac klase A!karu pewnie z Walbrzycha znowu wrocicie z CWC i BOB-em.!!
Aeraa Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Tytanek przeszukuje moj pokoj w poszukiwaniu krolika, ktory odszedl dzisiaj w nocy :( normalnie mam lzy w oczach, gdy patrze jak weszy :(
Pearl Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Dziś jeszcze coś wstawie:) Jeśli chodzi o te suczke od Sabiny zgadzam sie że mało mamy takich ładnych TT w Europie. Suka w typie amerykańskim- właśnie z Atisha's mam w planach wziąśc 2 TT. Dodam jeszcze że właśnie z linii tej hodowli pochodzi zeszłoroczny Zwyc.Westminstera, BOG Kimik's Bare Necessities. Piękny pies i rewelacyjny zarówno w ruchu jak i statyce! Właśnie bardzo chciałam jechać z Pearl do Hannoveru na międzynarodówe, ale niestety odbywa się wtedy, kiedy Poznań...Inaczej niż w zeszłym roku. We Wrocławiu za to zawitamy napewno:)
Genia Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Lunadino-w klasie mlodziezy bedzie wystawiany tez 1 raz czarno -bialy Abiddullah z hodowli P. Edyty Gregrovej. Jestem bardzo ciekawa jak wyglada-!! :Dog_run:
Ki-wi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Jejku chyba topik nam wymiera :o Ja dzisiaj narobiona jak nie wiem po zakupach,po sprzataniu calego domu ,po spacerze z psiakiem,ktory nic lepszego nie mial do roboty w lesie jak polozyc sie w bagnistej kaluzy :shock: Po wykapaniu i wyczesaniu lobuza,zasiadam przy kompie spragniona nowych wiadomosci....a tu co?????NIC........NIC.........I NIC :cry: W takim razie wstawie wczorajsza wieczorna fotke pod tytulem : Skrepowany pomiedzy szybami! [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img122.echo.cx/img122/2284/dandy0153yx.jpg[/img][/URL] A tak na marginesie...to ktos tu jeszcze obiecal jakies foty!!!!! :wink:
lunadino Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 [quote]No wlasnie -Lunadino gdzie Ty sie ukrywasz ! [/quote] NIE UKRYWAMY SIE - DUCHEM BO DUCHEM ALE ZAWSZE JESTESMY Z WAMI!!!!! [quote]Znajac klase A!karu pewnie z Walbrzycha znowu wrocicie z CWC i BOB-em.!![/quote] DZIĘKI GENIA ZA MIŁE SŁOWA Z WAŁBRZYCHA WROCILISMY BARDZO SZCZESLIWI AKI ZDOBYŁ CWC , BOB I BOG 3 , nasza dziewczyna lok 1 , zwyc.młodz. ,była tez mama Akiego ,startowała w kl.championów- ukończyła w Wałbrzychu CH.PL. Na wystawie była tez Radana Sojkova w kl.otwartej i Wiki w młodzieży i to tyle nowosci a co do Krakowa to pewnie nie było jeszcze u nas takiej ilości TT zgłoszonych na wystawe - Ania nadal trzyma klase Alexa w tajemnicy a tu wszyscy jesteśmy ciekawi ....
rodzice Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Ki-wi ten skrępowany ma już całkiem niezłe futerko . Ja szukam już nowego narzeczonego dla jego mamusi , chciałabym uzyskać ciemniejsze potomstwo . Oh dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych wyjazdów na wystawy ,i wygranych oczywiście też . Ta adrenalinka ! Gratulacje dla wszystkich . Akira już bardzo mi zgęstniała , włos już na coś wygląda , ale jeszcze krótkawy na grzbiecie .
Ki-wi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 No widze,ze odzylyscie :lol: Bardzo mnie to cieszy :P Lunadino brakuje nam tu Ciebie ,to po pierwsze, a po drugie to GRATULACJE :laola: za kolejne zwyciestwa dla BAJKI I AKIEGO :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :drinking: :beerchug: Ula szukasz narzeczonego?(bo ostatnio cos wspominalas,ze znowu bedzie ten sam).Hmm :hmmmm: ja to bym mila kilku takich fajnych :oops: towarow na oku :wink:
Maya_Alex Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 To my też się pochwalimy - Alex również otrzymał wczoraj BOB oraz ukończył ... [color=blue][u]Młodzieżowy Championat Rosji[/u][/color] :D
EwikB Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Rozbrykaliście się :D Gratulacje i życzę kolejnych wygranych. Ewa
Ki-wi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 :multi: :multi: :multi: Maya&Alex to fantastycznie [b]GRATULACJE[/b] I OBY TAK DALEJ WAM SZLO :olympic:
rodzice Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Szczere gratulacje . Dziewczyny ale nam " towary " rosną w Polsce . Jest się czym pochwalić .
Genia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Ja tez gratuluje tytulu !!.Ale z tego co mi znajomi od kaukazow mowili To jezeli ma sie juz Ml.Ch PL to w Rosji wystarczy 1 wystawa i dostaje sie od razu Championat. :D
Genia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Ki-wi szukamy narzeczonego dla Akiry.O jakich towarach myslisz? :roll:
Ki-wi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Mam takiego jednego na oku juz go pokazywalam Uli,ale wstawie go i tutaj....i jak tak mysle to i wiecej by sie znalazlo.Nie wiem tylko jakiego Ula by najlepiej chciala :hmmmm: ...tak kolorystycznie....bo ja z genetyki ...hmmmm noga jestem. A mi o tego chodzilo [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img165.echo.cx/img165/1658/74897pb.jpg[/img][/URL]
sh_maniak Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='lunadino'] Z WAŁBRZYCHA WROCILISMY BARDZO SZCZESLIWI AKI ZDOBYŁ CWC , BOB I BOG 3 [/quote] Mam cos dla was :D [img]http://img23.echo.cx/img23/7145/34ku.jpg[/img]
Maya_Alex Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Dziękuję za gratulacje :D . Ekipie polskiej dziękuję za wspaniałe towarzystwo (gratuluję jeszcze raz wszystkim). Oto mój Alex w Rosji: [img]http://img132.echo.cx/img132/4666/bkalin033qx.jpg[/img]
Recommended Posts