Nikon Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jak nazywa się Amstaf, który był II na BIS? A czy ktoś pamięta jakie psy finały powygrywały? Quote
aniaDark Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Pogoda w Krośnie iście "górska" raz słonko, raz zimno a na koniec deszcz ;) Ja wróciłam zadowolona: Najmłodsze dzieciatko obszczekało pół wystawy, napyskowało szczeniorowi akicie amerykańskiej :D dało sie wszystkim chętnym obmacać, wymiziać i obfocić. To jest socjalizacja :D Do tego WO1 i chyba, skoro na szybko zorganizowali finały BIS Baby (to jest organizacja ;) ) to Najlepsze Baby w Rasie? Tatko dzieciaczka V1 i NWwR a przyszywana ciocia, V1, CWC, BOS, BOB BOGIII (I grupa FCI) i tym samym skończony ChPL :D Kurczę, teraz widzę, że Anka z Karatem była a ja nie poznałam... :/ a chciałam golaska obejrzeć i przytulić :( Ps. Ma ktoś może fotki z BOG I grupy (1. owczarek australijski, 2. ON, 3. Owczarek szetlandzki)? Quote
McDzik Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Gratulacje wszystkim! A jak wyglądło podium grupy IX ? Quote
AnkaW Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='McDzik']Gratulacje wszystkim! A jak wyglądło podium grupy IX ?[/QUOTE] pierwszy był maltańczyk, który cały czas chciał Karata dziabnąć w gołe doopsko [QUOTE]Kurczę, teraz widzę, że Anka z Karatem była a ja nie poznałam... :/ a chciałam golaska obejrzeć i przytulić [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [/QUOTE] a ja jakiegoś manieńkiego szelcika miziałam /śniady/ koło colaków - strasznie to słodkie maleństwo było Quote
edunia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 zmokły mop maltańczyk ;) przepraszam, że kogos chciał szczypnąc w d.... mój maltańczyk - niesamowite przeżycie, pierwszy BOG Quote
Irviers Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Gratulacje dla wszystkich! Nasza mała Irvier's Classy Chassy- "Figa", na 2 wystawie w doroslej klasie- 1, CWC, Winner Bitch, Best of Breed i na koniec[SIZE=4][B] BEST OF GROUP!!!! [/B][SIZE=2]Przygotowywany przeze mnie sznaucer olbrzym Aston Martin Hajko Nerita- Zw.Mł, BOB Junior, [/SIZE][/SIZE]Best of Breed i [B][SIZE=4]res. BEST OF GROUP!!![/SIZE][/B][SIZE=4][B][SIZE=4] :multi::multi::multi: [/SIZE][/B][B] [IMG]http://img297.imageshack.us/img297/1034/dsc0045pj.jpg[/IMG] [IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs523.snc3/29738_1370053824003_1611457751_928271_308250_n.jpg[/IMG] [/B][/SIZE] Quote
Kisses Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Figaaa :loveu: Czemu nie wpadłaś do Rzeszowa już po? Dużo ciastek miałam :evil_lol: Quote
aniaDark Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='AnkaW'] a ja jakiegoś manieńkiego szelcika miziałam /śniady/ koło colaków - strasznie to słodkie maleństwo było[/QUOTE] Były dwa szelciki maleństwa: mój (taka zadziora, co pół wystawy obszczekała :evil_lol: ) i koleżanki (marcheweczka). Kurcze, to trzeba mieć "szczęście" widzieć się a się nie poznać :oops: Quote
Kasienkaa214 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 a ma ktoś wyniki BIS JUNIOR ? :) I BOG drugiej grupy? ;) Quote
Tecia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Kasienkaa214']a ma ktoś wyniki BIS JUNIOR ? :) I BOG drugiej grupy? ;)[/QUOTE] BIS Junior I dla boksera - który zszedł z ringu pomyłkowo po selekcji ale sędzina dobrze sobei go zapamiętała i się o niego upomniała:) nie znam się na bokserach ale ten gość zrobił na mnie duże wrażenie:) II dla setera irlandzkiego, która też wygrała BIS oddziału Krosno:) III dla malamuta Quote
Kisses Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 A jak się ten seterek na BIS oddziału zwał, wie ktoś? :D Quote
Tecia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 sunia sie zowie - [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Evenflow Spring Wake Up[/FONT][/COLOR] Quote
IrishDevils Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 To ja sie pochwale umiejetnosciami Handlerskimi ;) Salford Wizard z Arislandu - w.o 1, Best Puppy [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/7926/img3422h.jpg[/IMG] Neiven AMOR'S ARROW - dosk1, CWC [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/5554/img3431so.jpg[/IMG] EVENFLOW SPRING WAKE UP - dosk1, Zw.Mł, NJwR, [COLOR=#ff0000][B]BIS Junior2, Najpiękniejszy pies oddziału Krosno!!! [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/5523/img3719j.jpg[/IMG] [/B][COLOR=#000000]Meldor-Sett Deep Emotion Lofty - dosk1, CWC, Zw, BOB,BOG 3[/COLOR][COLOR=#ff0000] [COLOR=#000000][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/8153/img3405rk.jpg[/IMG] Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, szególnie dla "mojego" cudnego Desska :)!!! Brawo Ewa![/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
Tecia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jeszcze raz wielkie dzięki Olu za gratki:) a jeszcze większe za pomoc w wystawieniu Demci bez Ciebie nie miała by szansy pokazać się na grupie :) raczej ciężko było by mi wystawić dwa psy :) A ja jak wiesz nie każdy może wystawić:) Buźka i do następnego razu już szykuję niespodziankę:) Quote
Kasienkaa214 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Tecia']BIS Junior I dla boksera - który zszedł z ringu pomyłkowo po selekcji ale sędzina dobrze sobei go zapamiętała i się o niego upomniała:) nie znam się na bokserach ale ten gość zrobił na mnie duże wrażenie:) II dla setera irlandzkiego, która też wygrała BIS oddziału Krosno:) III dla malamuta[/QUOTE] Dzięki :) shadow9 pięknie wystawiasz psiaki ;) Widziałam Cie przed ringiem, miałam podejść ale stwierdziłam, że wyjde na idiotke mówiąc ''kojarze Cie z dogomani'' :lol: Tym bardziej, że dosyć żadko się tu udzielam :lol: Quote
Kisses Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ja w Kato do niej podeszłam (do Oli) zaraz po tym, jak w myślach dedukowałam, czy shadow9 i 'ta dziewczyna przy seterach to ta sama osoba :evil_lol: Ola, boskie zdjęcie z Demcią! Przez to jeszcze bardziej żałuję, że nie mam pamiątki z Katowic z nią :D Quote
IrishDevils Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Tecia']Jeszcze raz wielkie dzięki Olu za gratki:) a jeszcze większe za pomoc w wystawieniu Demci bez Ciebie nie miała by szansy pokazać się na grupie :) raczej ciężko było by mi wystawić dwa psy :) A ja jak wiesz nie każdy może wystawić:) Buźka i do następnego razu już szykuję niespodziankę:)[/QUOTE] Intrygujące ;). Cała przyjemność po mojej stronie i polecam sie na przyszłość ;). [quote name='Kasienkaa214']Dzięki :) shadow9 pięknie wystawiasz psiaki ;) Widziałam Cie przed ringiem, miałam podejść ale stwierdziłam, że wyjde na idiotke mówiąc ''kojarze Cie z dogomani'' :lol: Tym bardziej, że dosyć żadko się tu udzielam :lol:[/QUOTE] Bardzo dziękuje, ciesze się, że ci się podobało :). Następnym razem koniecznie podejdz ;) [quote name='Kisses']Ja w Kato do niej podeszłam (do Oli) zaraz po tym, jak w myślach dedukowałam, czy shadow9 i 'ta dziewczyna przy seterach to ta sama osoba :evil_lol: Ola, boskie zdjęcie z Demcią! Przez to jeszcze bardziej żałuję, że nie mam pamiątki z Katowic z nią :D[/QUOTE] No widzisz, i nie ugryzłam :). Zazwyczaj ta najmłodsza przy seterach to ja ;). Ja na wystawach mam ze sobą zawsze prywatnego fotografa i mase takich pamiątek ;) Quote
Darianna Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 taaaa... "zawsze" :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Albo awansowałam albo o czymś nie wiem :cool3: Quote
Darianna Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Też tak myslę, ale uderzyłam do tego "zawsze" pod kątem tego weekendu ;) Quote
IrishDevils Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 W ten weekend to był wyjatkowy fotograf :). Quote
panienkabubu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Tecia']A były były i troszkę namieszały:) [B]Copper's Its A Kind of Magic - Magic ex. II[/B] [SIZE=3][B]Meldor-Sett Deep Emotion Lofty - Demcia- CWC, BOB, BOG III[/B][/SIZE] no i w końcu nasze dziecko:) [SIZE=5][COLOR=Red][B]Lofty Desperado -Dessi - CWC, BOB, BOG I no i na koniec BIS !!![/B] [/COLOR][/SIZE] nawet pogoda nie była w stanie popsuć mi humoru :) Na BIS obok staneły na II American Staffordshire Terrier i na III Siberian Husky[/QUOTE] Ewunia serdeczne gratulacje!!! Pokazaliście klasę!!! :-) [quote name='Irviers']Gratulacje dla wszystkich! Nasza mała Irvier's Classy Chassy- "Figa", na 2 wystawie w doroslej klasie- 1, CWC, Winner Bitch, Best of Breed i na koniec[SIZE=4][B] BEST OF GROUP!!!! [/B][SIZE=2]Przygotowywany przeze mnie sznaucer olbrzym Aston Martin Hajko Nerita- Zw.Mł, BOB Junior, [/SIZE][/SIZE]Best of Breed i [B][SIZE=4]res. BEST OF GROUP!!![/SIZE][/B][SIZE=4][B][SIZE=4] :multi::multi::multi: [/SIZE][/B][B] [/QUOTE] Brawo!!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 To ja się pochwalę - bostonka z mojej hodowli, IDEA OF Dreams Become A Reality FCI, w klasie szczeniąt, oc. wybitnie obiecująca i Najlepsze Szczenię w Rasie :-) To była ich ostatnia wystawa w klasie szczeniąt :-) Czy ma ktoś fotki bostonków? Quote
Recommended Posts