AnkaW Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 U nas też, ale na tej drugiej krajówce w tym dniu chyba nie wiele więcej. Quote
AnkaW Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='agnethka']skoro już tu jestem - przydałaby nam się pomoc na wystawie ;)[/QUOTE] wszystkie klasy sama obstawiłaś ??? :evil_lol: to na porównaniu zrobisz "najlepszą grupę hodowlaną" :eviltong: Quote
Kisses Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='agnethka']skoro już tu jestem - przydałaby nam się pomoc na wystawie ;)[/QUOTE] Zabije brata za to, że ma komunie, przysięgam :evil_lol: Quote
agnethka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='AnkaW']wszystkie klasy sama obstawiłaś ??? :evil_lol: to na porównaniu zrobisz "najlepszą grupę hodowlaną" :eviltong:[/QUOTE] nie, nie... mamy zgłoszone 3 psiaki. jedna osoba musi być ze staffikiem, a na jedną przypadają dwa owczarki. niestety nasza młoda handlerka od Dulki nie może jechać. przydałby się ktoś chociaż do potrzymania smyczy psa ;) na szczęście nie idą klasa po klasie Quote
Siamensis Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='agnethka']nie, nie... mamy zgłoszone 3 psiaki. jedna osoba musi być ze staffikiem, a na jedną przypadają dwa owczarki. niestety nasza młoda handlerka od Dulki nie może jechać. przydałby się ktoś chociaż do potrzymania smyczy psa ;) na szczęście nie idą klasa po klasie[/QUOTE] ja mam dwa psiaki,ale małe i męża ...smycz może trzymać ;-D na którym ringu jesteście ;-)) ??? Quote
agnethka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ring 2 - idziemy jako pierwsi ;) zobaczymy - może damy radę, ale na wszelki wypadek warto mieć pomocną dłoń ;) a może kogoś weźmiemy...hmm... nie wiem jeszcze ;) Quote
Siamensis Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 no to spoko...my pierwsi nie idziemy...damy rade;-)) Quote
Kisses Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Pogoda w Rzeszowie całkiem całkiem, mam nadzieje, że u Was też, w sumie to niedaleko. Od 10 trzymam kciuki :P Quote
Kasienkaa214 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 My już po :lol: Mój Boy - Zw.Mł., NJwR :lol: jestem ogromnie przeeeeszczęśliwa, i dumna z mojego chłopca :oops: Na finały nam się juz nie chciało zostawać, bo mielismy ponad 2 godz czekania a jeszcze dowiedziałam sie, że w Rzeszowie pada i ta pogoda pewnie dojdzie do Krosna ;) [SIZE="2"]A poza tym tacie się na F1 spieszyło... :angryy:[/SIZE] Quote
McDzik Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Barrosław wystawiany przez wujka dosk1, CWC, skończony reproduktor :D mogło być lepiej, ale handling konkurencja miała lepszy :P Quote
twipsy Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Bardzo proszę o stawkę papillonów. Z góry dziękuję Quote
agnethka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [I][SIZE=5][COLOR=Red]ELITA - CWC, BOS, BOB[/COLOR][/SIZE][/I] :multi::multi::multi: Quote
maciek_axa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Wielkie brawa dla wszystkich !:multi: Bardzo prosiłbym o stawkę i wyniki nowofundlandów (albo chociaż samą stawkę);) Quote
Darianna Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ja znam ! BIS IV - jamnik :P BIS VII - seter irlandzki Desperado Lofty, wyżeł niemiecki, seter angielski Deep Emotion Lofty A dalej nie wiem, na bisach akurat pogoda sie popsuła i spadł deszcz... Quote
Kisses Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 :O Były Lofciaki? Fajniee :D Daria, ale mi o BIS chodzi, a nie BOG :D Ja wiem, ze BOG 2 Irvier`s CLASSY-CHASSY :D Quote
Kasienkaa214 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Kisses']Gratulacje dla 'mojego' misiowatego Boy`a !!! :*[/QUOTE] Dzięki :biggrina: [quote name='twipsy']Bardzo proszę o stawkę papillonów. Z góry dziękuję[/QUOTE] [B]PSY:[/B] Klasa Młodzieży: - HARY POTTER Skellige Klasa Otwarta: - ROMEO Skellige [quote name='maciek_axa'] Bardzo prosiłbym o stawkę i wyniki nowofundlandów (albo chociaż samą stawkę);)[/QUOTE] WYników nie znam ;) a stawka następująca: [B]Psy:[/B] Klasa Młodzieży: - ARTEZ ( w katalogu tak pisze, także nie wiem czy bez przydomka czy co ;) ) - JORNEY OF DREAM [B]SUKI:[/B] Klasa Młodzieży: - INSIDE THE HEART Królowej Mórz - TRINI Mondaga Klasa Pośrednia: - ELZA z Filmowej Krainy Klasa Otwarta: - BONITA z Potockiego Dworu Gratulacje dla wszystkich :) Quote
maciek_axa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Kasienkaa214']Dzięki :biggrina: [B]PSY:[/B] Klasa Młodzieży: - HARY POTTER Skellige Klasa Otwarta: - ROMEO Skellige WYników nie znam ;) a stawka następująca: [B]Psy:[/B] Klasa Młodzieży: - ARTEZ ( w katalogu tak pisze, także nie wiem czy bez przydomka czy co ;) ) - JORNEY OF DREAM [B]SUKI:[/B] Klasa Młodzieży: - INSIDE THE HEART Królowej Mórz - TRINI Mondaga Klasa Pośrednia: - ELZA z Filmowej Krainy Klasa Otwarta: - BONITA z Potockiego Dworu Gratulacje dla wszystkich :)[/QUOTE] Dziękuję bardzo za stawkę niufów! A po kim jest ten ARTEZ ?? Quote
Kasienkaa214 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 prosze bardzo ;) po ''ARMANI VELA LATINA'' i ''ZULA" :p Quote
Recommended Posts