Madziek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Jejku nie wiem co się dzieje... u nas w Opolu też jest przepełnienie...mamy miejsc na 80 psów a jest ich aktualnie ponad 100!! już nie wiemy co robić. Quote
Korenia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='Madziek']Jejku nie wiem co się dzieje... u nas w Opolu też jest przepełnienie...mamy miejsc na 80 psów a jest ich aktualnie ponad 100!! już nie wiemy co robić.[/quote] U nas jest około 330 psów.. jak nie więcej.. a nie wiem na ile jest miejsc.. może z 200.. strzelam. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Dziewczyna zainteresowana Myszką nie weźmie jej.Rodzice kiedy dowiedzieli się o trudnym charakterze suni, nie wydali zgody. Wykładając kawawę na ławę..Mysza po prostu gryzie, bywa nieobliczalna i przywiązuje się raczej tylko do jednej osoby.Trzeba to wiedziec. Nikt oprocz tej jednej dziewczyny sie Mysza nie interesowal i pewnie sie nie zainteresuje.Takze dla Pani Ali drzwi otwarte.. Suni bedzie napewno lepiej u niej niz w ciasnej klatce u nas. A co do Milki MagYa, to niestety zainteresowanie jest rowniez zerowe :( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Jak ktoś chce na bieżąco dowiadywac sie o psiaki z Wroclawia, a Reni nie bedzie na gg (ja mam ograniczony dostep do neta)to bede glupia i podam swoja komore:660767394:lol:.Dzwoncie,piszcie, pytajcie.. i co najwazniejsze:bierzcie.Jak wspomiania juz Renata, to przepelnienie jest ogromne.. nie bylo takiego od poczatku istnienia Schroniska..:-( Quote
evka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Noi niestety nie wezme Myszki ale za to wezme Ciapka [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img110.imageshack.us/img110/2298/szczbcz18gu.jpg[/IMG][/URL] Mam nadzieje ze bedzie sie dobrze czula u pani. ( nie wiem jak sie nazywa):oops: Quote
evka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Mam nadzieje ze jutro ucieszy sie na moj widok:cool3: :loveu: Jest sliczny ale nigdy nie zapomne o Myszce:placz: !!!!!!! :( Jezeli ktos ma stare ubrania czy gazety to niech da do schroniska tam sie napewno nie zmarnuje. Zachecam do pomocy zwierzaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: Quote
MagYa^^ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 hmm.. szkoda mi Milki :( tak bardzo.. ale nie trace nadzieji.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Zobaczymy,jak to z Milką będzie.Przydałby jej się jakiś dom tymczasowy,gdzie zostałyby na nowo przyswojone jej podstawowe zasady czystości.Poza tym łatwiej jest wyszukac dom dla psinki z DT.Ludzie boja sie brac zwierzaki bezposrednio ze Schroniska..nie maja gwarancji, jakie maja one charaktery, czy nie sa agresywne.(Milka po za tym,ze zalatwia sie w domu, jest po prostu psem-idealem.Akceptuje nawet koty!;) ) Evka- jak wrocisz od Ciapka to opowiedz nam jak bylo ;) .Dokladnej ralacji sie domagam ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 :multi: :multi: Sluchajcie,mam dobre info. Napisal do mnie mezczyzna, zainteresowany adopcja mini-Dropka.Pies jest w Schronisku juz bardzo dlugo i nikt nie zwraca na niego uwagi.Jak tak dalej pojdzie to podzieli on los big-Dropka,ktory jest w Schronisku od kiedy skonczyl 3 m-ce (dzis ma ok 1,5 roku).Mini-Dropek ma teraz 4 miesiaki.Boje sie o niego.. jesli facet sie wiec zainteresuje potrzebny bedzie transport Wroclaw-Opole.. ale zeby nie zapeszac.. czekam jeszcze na jednoznaczna odpowiedz ! Jednak juz informuje, ze ewentualnie bedzie potrzebny transport na taka trase.. To mini-Dropek: [IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/drop-szcz1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/drop-szcz2.jpg[/IMG] 3majcie kciuki ! ;) Quote
Madziek Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 mój brat studiuje we Wrocku i przyjeżdża co weekend do Opola, a czasem też w tygodniu. Myślę, że nie będzie miał nic przeciwko, żeby psiaka wziąć ze sobą :] trzeba by tylko mini-Dropkowi opłacić bilet. Możliwe też, że sama będę wiozła psa do Wrocka, więc wracając do domu też mogłabym wziąć mini-Dropka. Dajcie znać czy pomoc będzie potrzebna!!! Quote
MagYa^^ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 hah :D to super wiadomosc!! super super super, ale poki co 3mam kciuki... Quote
Korenia Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='Madziek']mój brat studiuje we Wrocku i przyjeżdża co weekend do Opola, a czasem też w tygodniu. Myślę, że nie będzie miał nic przeciwko, żeby psiaka wziąć ze sobą :] trzeba by tylko mini-Dropkowi opłacić bilet. Możliwe też, że sama będę wiozła psa do Wrocka, więc wracając do domu też mogłabym wziąć mini-Dropka. Dajcie znać czy pomoc będzie potrzebna!!![/quote] Dziękujmy za zainteresowanie, w razie czego damy znać :) Quote
evka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Czesc dzisiaj zdaje wam wiadomosci na temat odwiedzin u Ciapka (u Rastiego ;p). Kiedy weszlam do szczeniakarni zaraz zacza skakac po klacce i wachac mnie. Dalam mu troche smakolykow. On jest naprawde szalony. Ale mam pytanie czy mozna z tymi pieskami ze schroniska wychodzic na spacer? bo ja na wiosne chce z mama tam puksc zeby pujsc z Ciapkiem na spacer? prosze o odp!!!!!!!!!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Dzieki za zainteresowanie i chec pomocy.Znalazlam juz jednak rozwiazanie, w koncu moj kolega w kazdy piatek jezdzi do Opola.. Nie mniej jednak mezczyzna sie nie odzywa, a to nie jest dobrym znakiem.Wiazalam z tym wielkie nadzieje, ale chyba sie nie uda.. tfu.. nie powinnam tak myslec :placz: Evka-Mozna brac psiaki na spacer, nie ma z tym zadnych problemow.Dobrze,ze odwiedzilas Rastiego.. niech powoli oswaja sie z Twoja buzka ;) Quote
evka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Dzieki, ale ja i moje kolezanki tez?? ale by bylo super gdzybym mogla razem z Rachela pujsc z Rastim na spacer!!!!!!!!!!!:p I we wtorek zabrali dwa psiaki!!!!!!!!!!!!!!! dwa male szczeniaki!!!!!! Quote
evka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 A i jeszcze cos moja kolezanka chce zaadoptowac pieska o imienu Karo!!!!!!!!! To super nie?? Quote
evka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Rzycze duzo szczescia mini-dropkowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Korenia Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='evka']A i jeszcze cos moja kolezanka chce zaadoptowac pieska o imienu Karo!!!!!!!!! To super nie??[/quote] Super Bomba :D Quote
Madziek Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Panie drogi niech się pan odezwie i zabierze mini-Dropka do domu!!! Jakbym jednak mogła się kieyś przydać to mówcie :p Quote
Korenia Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Osoba, która chciała Dropsa dzwoniła dzisiaj.. Rodzina się już praktycznie zdecydowała, ale muszą wykonać jeszcze testy alergiczne, żeby później nie było niespodzianek. Za tydzień ma być telefon, jak wypadły testy. Trzymajmy kciuki! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Widze, ze Reniu wyprzedzilas mnie w podaniu tej jakze... PRZECUDOWNEJ informacji ;) ;) ;) :multi: :multi: :multi: .Mam nadzieje, ze wszystko sie uda. Evka-kiedy Twoja qmpela przyjedzie po Karo ? Czy zbiegnie sie to z Twoja ostateczna wizyta po Rastiego ? Quote
Recommended Posts