Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zula']Czy mógłby mi ktoś powiedziec na którym ringu będą jutro cocker spaniele angielskie? Z góry dziekuje ;)[/QUOTE]

spaniele, płochacze - ring 12 na hali

[COLOR="Red"]POZOSTAŁE RINGI:
1 - Onki
2 - Onki
3 - Yorki
4- Yorki
5 - Teriery
6 - Teriery
7 - Teriery
8 - Charty
9 - Charty
10 - Konkurs MP
11 - Amstaffy
12 - Spaniele, płochacze
13 - Labradory
14 - Retrievery
15 - Bassety, Beagle
16 - Goldeny
17 - Psy pasterskie
18 - Ogary i gończe polskie
19 - Psy gończe
20 - Psy pasterskie
21 - Teriery
22 - Psy pasterskie
23 - Psy pasterskie
24 - Psy pasterskie

[B]RINGI 3,4,5 i 12 są na hali[/B][/COLOR]

Posted

Ja tez szukam na JH pieska:cool3:

DZsiaij zostałam [SIZE=4][COLOR=red]Najlepszym Młodym prezenterem[SIZE=2][COLOR=black], a mój BB Zwyc. Mł, [SIZE=4][COLOR=red]II BOG Junior!!!:multi: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='maga18']spaniele, płochacze - ring 12 na hali

[COLOR=red]POZOSTAŁE RINGI:
1 - Onki
2 - Onki
3 - Yorki
4- Yorki
5 - Teriery
6 - Teriery
7 - Teriery
8 - Charty
9 - Charty
10 - Konkurs MP
11 - Amstaffy
12 - Spaniele, płochacze
13 - Labradory
14 - Retrievery
15 - Bassety, Beagle
16 - Goldeny
17 - Psy pasterskie
18 - Ogary i gończe polskie
19 - Psy gończe
20 - Psy pasterskie
21 - Teriery
22 - Psy pasterskie
23 - Psy pasterskie
24 - Psy pasterskie

[B]RINGI 3,4,5 i 12 są na hali[/B][/COLOR][/quote]
Dzięki :lol:

WIELKIE GRATULACJE dla dzisiejszych zwycięzców - oby tak dalej :klacz: :cool2:

Posted

Czy ktoś kto był na dzisiejszej wystawie i ma katalog może mi napisac kto jutro sędziuje Pare Hodowlaną, Juniory w finałach i grupe III ??

Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam.

Posted

no 5 godzin w pociągu w jedną stronę, noc nieprzespana-jutro cały dzien na nogach i powrót- dla psa masakra w taką pogodę- Trudno sie mówi- pewnie bedzie jeszcze niejedna okazja

Posted

[quote name='Diamant']Czy ktoś kto był na dzisiejszej wystawie i ma katalog może mi napisac kto jutro sędziuje Pare Hodowlaną, Juniory w finałach i grupe III ??

Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam.[/QUOTE]

gr 3 - Svetlana Radiuk
juniory - Magdalena Kozłowska
a o parach nic nie pisze :roll:

Posted

[quote name='oryks']no 5 godzin w pociągu w jedną stronę, noc nieprzespana-jutro cały dzien na nogach i powrót- dla psa masakra w taką pogodę- Trudno sie mówi- pewnie bedzie jeszcze niejedna okazja[/QUOTE]

racja... :razz:

Posted

[quote name='"Nugatowa"']To i my sie pochwalimy ex 1 CWC i re.CACIB [/QUOTE]

Gratulacje :) Widziałam Wasze zwycięstwo bo czekałam przy ringu aż pójdą weimary ;)

Wystawa była świetna i mam nadzieję, że dla Dogomaniaków udana ;) Ja porobiłam ponad 60 fotek jamników długowłosych miniatur, dobków, pinczerów średnich, weimarów(najwięcej :evil_lol:), wyżłów węgierskich i seterów (gordony i irlandzkie) więc jak ktoś z właścicieli tych ras był to dawać znać bo może uchwyciłam Waszepsy ;)

Szkoda tylko, że wystawa tak się przeciągnęła, bo jak zaczynał się MP to już musiałam wyjeżdżać :(

Dobcia, widziałaś klasę młodzieży(psy) - dobermany?

Posted

Widziałam:multi:, Tylko ja jestem początkującym obserwatorem, i się jeszcze niazbyt znam:oops:

Wogóle przy dobkach byłam bardzo długo, aż się spiekłam:oops: Poproszę zdjęcia, jeśli można, dobków oczywiście;) Może się na którymś załapałam:p Ja też robiłam, ale będe je mieć póżniej:lol:

Posted

W tej klasie były dwa dobermany - jeden taki dość masywny podpalany i drugi czekoladowy. Ten czekoladowy był cudowny :)

Ja byłam właśnie tylko jak była klasa młodzieży, fotki będę mieć jutro wieczorem to napewno wstawię ;)

Ja również się spiekłam, ramiona jak i twarz - tyle, że ja latałam od wyżłów do pinczerów (ring II - ring XXIV)

Posted

[quote name='musia']Tych co jechali dziś autostradą Katowice - Kraków.

Jakie są opłaty na rogatkach 10 zł, 15 zł...[/QUOTE]

:angryy: najwieksza duronta jaka widzialam!!!

6,50 zł - Katowice -> Kraków - 2 rogatki - wiec w sumie 13 zł :angryy:
i spowrotem to samo = 26 zł :angryy:

a za co? za dziurawą, nie równą A4 która co chwila się zwęża :angryy:

Posted

Ha!:lol: To dokładnie jak ja!:evil_lol: Musiałyśmy nie raz na siebie wpaść:cool3:
Czekam na fotki!;)
Ten czekoladywy był super, a czarny trochę niegrzeczny:p ach! I te championki...:loveu:I ta sunia , chyba z Czech...i szczenięta...:loveu:było super:lol:

Weimary też niczego sobie:loveu:

Posted

No ten czarny nie słuchał, ale to była klasa młodzieży, psy miały po 10miesięcy więc myślę, że sędziowie przymykali na to oko ;)

A weimarów było od groma :crazyeye: Myślałam, że się nie oderwę ;)

Napewno się mijałyśmy, jak Cie uwieczniłam na jakiejś fotce to będzie wesoło ;) Może pojawisz się 2 lipca na wystawie w Ustroniu ?

Posted

Byłoby śmiesznie, jakbym na którymś się znalazła:cool3:

Bardzo bym chciała jechać, będe już po egzaminach, w domu.:lol:Tylko z transportem gorzej...:oops:
A ty jedziesz?:cool3:

Posted

Dobcia ja jadę razem z mamą z B-B, może zabrałabyś się z nami?

Tweet jeśli chodzi o zapłatę to najpierw 10zł - parking, a samo wejście:

6zł - dzieci i młodzież za okazaniem legitymacji
9zł - normalny bilet
renciści i emeryci wstęp darmowy

Posted

U mnie nie ma problemu, auto 5osobowe, przynajmniej siedzenie się nie zmarnuje :evil_lol:
Tylko musiałabyś przyjechać do Bielska, chodźby do centrum i byśmy po Ciebie podjechały. Ja tymczasem zmykam, ale bliższe szczegóły możemy ustalić na prv (moje gg 2277199 ) :) Ah nareszcie szykuje się jakiś dogomaniacki wypad :multi: