GrubbaRybba Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 kasia_r napisał(a):Ja Ci pomóc dziewczyno?????? Chyba nijak. Narazie sprawa jest under control. :) Dziękuję! :) Ale za jakieś dwa tygodnie trzeba będzie zacząć psiaka ogłaszać i wtedy poproszę cię Kochana o pomoc. Quote
GrubbaRybba Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Kto zechce adoptować takiego przytulaka? Oto Łoli w nowej odsłonie, już domowej. :) tu już w obróżce zły pies zapasy z Dudusiem i lenistwo przy kominku Quote
GrubbaRybba Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Kto pokocha Łolego??? Z Łolego wyrasta super pies. Bardzo grzeczny i karny. W domu niekłopotliwy. Ktoś będzie miał z niego wspaniałego przyjaciela. Quote
GrubbaRybba Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Podnoszę... nikt nie zagląda na nasz wątek... :( :( :( Quote
GrubbaRybba Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='ocelot']Rybko nie widzę zdjęć:( Kochana, a czy teraz je widać? Przeniosłam je na inny serwer i powinno być ok. na wszelki wypadek podaję jeszcze link do wszystkich zdjęć: http://picasaweb.google.pl/mruwa257/Oli# Quote
ZUZANNA11 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 I ja jestem. Psiak cudny, a rodziców.. zazdroszę. :) Quote
GrubbaRybba Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Najnowsze informacje o Łolin... Psiak sam wchodzi już do domu. Jest jednak jeszcze niespokojny, nie podchodzi do ludzi. Gdy się go głaszcze, cały sztywnieje ze stresu. A potem unika człowieka. Wypuszczony na podwórko staje się bardziej rozluźniony, odgryza patyczki i pilnuje. Gdy się otworzy bramę, nie ucieka i nie wychodzi. Zdecydowanie lepiej rozumie się z psami. Świetnie bawi się z moim psem. Lubi też zabawki. Niestety w ogóle nie bawi się z ludźmi. Nie chodzi też na smyczy. Gdy się mu przypnie smycz, staje i nieruchomieje. Pozostawiony w domu nie niszczy i nie siusia. Ogólnie jest jeszcze dużo roboty, ale już teraz widać, że pies będzie super. Nie ma w nim cienia agresji, czy dominacji. Jest karny i grzeczny. Jutro planowana jest wizyta u weta i szczepienie. Zobaczymy, co powie wet. Quote
mshume Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Łoli jest fajoski ;) Jeszcze troche socjalizacji i znajdzie swój domek. Quote
GrubbaRybba Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Dziękuję, że zaglądacie. :) Dowiedziałam się do mamy, że znalazła jakiś wstępnie zainteresowany domek. Tylko zanim Łoli tam trafi, musi się jeszcze trochę zsocjalizować. Quote
GrubbaRybba Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Byłam w weekend u Łolego. Miewa się super, co prawda bał się mnie, ale gdy nie patrzyłam na niego, podchodził i obwąchiwał. :) Zaprzyjaźnił się też szybko z moją sunią i radośnie biegali po śniegu. Od rodziców dowiedziałam się, że jednak domek w Łęczycy odpadł i że szukamy nowego. Domku z ogrodem, gdzieś trochę na uboczu (ale gdzie pies będzie spał w domu) i ludzi znających psychikę psów, bo Łoli nie jest łatwym przypadkiem, a można go jeszcze bardziej popsuć postępując niewłaściwie. Mam nadzieję, że taki domek gdzieś istnieje. Quote
GrubbaRybba Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Rodzice uznali, że Łoli zostanie u nich. Nie szukamy już zatem domu. :) :) Uwielbiam takie dobre zakończenia. Quote
GrubbaRybba Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 W sumie ja też, ale nie chciałam tego głośno mówić, aby nie zapeszyć. Quote
Recommended Posts