Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='musia']No więc zdecydowałam wczoraj - jadę, jadę, jadę do Chorzowa.
Liczę na tak samo fajną i przyjazna atmosferę, na spotkania dogomaniackie, na rozmowę z asiaczkiem. I na ocenę tego sędziego.
Bo przypomniałam sobie zasadę, której hołduję od zawsze , a która mi umknęła teraz.

[B]" Żeby o czymś powiedzieć DOBRE lub ZŁE - to trzeba tego spróbować"[/B] - vide owoce morza - dla mnie mniam, mniam.[/quote]
Musia - zuch dziewczyna!!! Baaaardzo się ciesze, że będzie okazja do rozmowy...
pzdr.

Posted

[quote name='Pearl']ja juz probowalam i mam dosc :diabloti: ale wlasnego psa wkoncu postawilam zglosic po dosc dlugiej przerwie - wlasnie do chorzowa[/quote]
Weźmiesz udział w MP?
Jeżeli tak - to ja tylko przypominam sytuację w W-wie...:lol: (coby się nie powtórzyła).
Miło bedzie Cię znowu spotkac i pogadać!
pzdr.

Posted

[quote name='flashka-g']ja juz tez zglosilam:cool3:[/quote]
[B]Flaszi [/B]- podejrzewam, że czasu - tradycyjnie - nie będziesz miała, ale może choć w przelocie się zobaczymy.
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Weźmiesz udział w MP?
Jeżeli tak - to ja tylko przypominam sytuację w W-wie...:lol: (coby się nie powtórzyła).
Miło bedzie Cię znowu spotkac i pogadać!
pzdr.[/quote] Nie no, Chorzow moje okregi - mam duzo znajomych z psami. A pozatym mam swojego, ktory sie spisuje swietnie w tej konkurencji ;) Pogadac pewnie ze bedzie milo, jak sie uda wpadne pokibicować Wam.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Flaszi [/B]- podejrzewam, że czasu - tradycyjnie - nie będziesz miała, ale może choć w przelocie się zobaczymy.
pzdr.[/quote]
ja chyba bede tylko na swoim jednym ringu...narazie tak planuje ale zobaczymy:cool3:

Posted

[quote name='flashka-g']ja chyba bede tylko na swoim jednym ringu...narazie tak planuje ale zobaczymy:cool3:[/quote]
Niemożliwe!!! To Ty będziesz się nudzić na tej wystawie:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Agasia']A startujecie? Bądź co bądź troszke tych par da sie u Ciebie uskladac :D[/quote]
Na pewno zgłaszam Felkę i Farika.
Co do Żelki i Dżezika - to trzeba jeszcze trochę poćwiczyć. A podjęłabyś się zaprezentować tę młodą parkę? Jeżeli tak - nie ma sprawy, zapraszam.:lol:
Pzdr.

Posted

[QUOTE]Co do Żelki i Dżezika - to trzeba jeszcze trochę poćwiczyć. A podjęłabyś się zaprezentować tę młodą parkę? Jeżeli tak - nie ma sprawy, zapraszam.[/QUOTE]
Ja - pewnie z przyjemnoscia moge "mloda pare" pokazac ;)

a bedzie Gusio/Wahziri?

Posted

[quote name='Agasia']Ja - pewnie z przyjemnoscia moge "mloda pare" pokazac ;)

a bedzie Gusio/Wahziri?[/quote]
No to super co do 'młodej pary'!!!
A do Chorzowa zgłosiłam Felkę, Farika i Gusia. Tym razem Wahziri zostanie w domu.
Pzdr.