Pearl Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 ja juz probowalam i mam dosc :diabloti: ale wlasnego psa wkoncu postawilam zglosic po dosc dlugiej przerwie - wlasnie do chorzowa Quote
Asiaczek Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='musia']No więc zdecydowałam wczoraj - jadę, jadę, jadę do Chorzowa. Liczę na tak samo fajną i przyjazna atmosferę, na spotkania dogomaniackie, na rozmowę z asiaczkiem. I na ocenę tego sędziego. Bo przypomniałam sobie zasadę, której hołduję od zawsze , a która mi umknęła teraz. [B]" Żeby o czymś powiedzieć DOBRE lub ZŁE - to trzeba tego spróbować"[/B] - vide owoce morza - dla mnie mniam, mniam.[/quote] Musia - zuch dziewczyna!!! Baaaardzo się ciesze, że będzie okazja do rozmowy... pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='Pearl']ja juz probowalam i mam dosc :diabloti: ale wlasnego psa wkoncu postawilam zglosic po dosc dlugiej przerwie - wlasnie do chorzowa[/quote] Weźmiesz udział w MP? Jeżeli tak - to ja tylko przypominam sytuację w W-wie...:lol: (coby się nie powtórzyła). Miło bedzie Cię znowu spotkac i pogadać! pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='flashka-g']ja juz tez zglosilam:cool3:[/quote] [B]Flaszi [/B]- podejrzewam, że czasu - tradycyjnie - nie będziesz miała, ale może choć w przelocie się zobaczymy. pzdr. Quote
Pearl Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='Asiaczek']Weźmiesz udział w MP? Jeżeli tak - to ja tylko przypominam sytuację w W-wie...:lol: (coby się nie powtórzyła). Miło bedzie Cię znowu spotkac i pogadać! pzdr.[/quote] Nie no, Chorzow moje okregi - mam duzo znajomych z psami. A pozatym mam swojego, ktory sie spisuje swietnie w tej konkurencji ;) Pogadac pewnie ze bedzie milo, jak sie uda wpadne pokibicować Wam. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 To do zobaczenia! Dla przypomnienia - V grupa, basenji;) . Pzdr. Quote
flashka-g Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]Flaszi [/B]- podejrzewam, że czasu - tradycyjnie - nie będziesz miała, ale może choć w przelocie się zobaczymy. pzdr.[/quote] ja chyba bede tylko na swoim jednym ringu...narazie tak planuje ale zobaczymy:cool3: Quote
Asiaczek Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='flashka-g']ja chyba bede tylko na swoim jednym ringu...narazie tak planuje ale zobaczymy:cool3:[/quote] Niemożliwe!!! To Ty będziesz się nudzić na tej wystawie:evil_lol: Pzdr. Quote
warg2003warg Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ja się będę nudzić na tej wystawie.Nie planuję wystawiać, ani nawet zaglądną na swój ring.Mogę Ci Asiaczku pomóc chętnie jak jeszcze nie masz pomocników. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Już teraz dziękuje za pomoc. Jak się okazuje - każda para rąk może się przydać. Dam znać, OK? Pzdr. Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Asia - startujesz w Chorzowie w parach/grupach? :) Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='Agasia']Asia - startujesz w Chorzowie w parach/grupach? :)[/quote] W Chorzowie są tylko pary. Niestety! pzdr. Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A startujecie? Bądź co bądź troszke tych par da sie u Ciebie uskladac :D Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='Agasia']A startujecie? Bądź co bądź troszke tych par da sie u Ciebie uskladac :D[/quote] Na pewno zgłaszam Felkę i Farika. Co do Żelki i Dżezika - to trzeba jeszcze trochę poćwiczyć. A podjęłabyś się zaprezentować tę młodą parkę? Jeżeli tak - nie ma sprawy, zapraszam.:lol: Pzdr. Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [QUOTE]Co do Żelki i Dżezika - to trzeba jeszcze trochę poćwiczyć. A podjęłabyś się zaprezentować tę młodą parkę? Jeżeli tak - nie ma sprawy, zapraszam.[/QUOTE] Ja - pewnie z przyjemnoscia moge "mloda pare" pokazac ;) a bedzie Gusio/Wahziri? Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='Agasia']Ja - pewnie z przyjemnoscia moge "mloda pare" pokazac ;) a bedzie Gusio/Wahziri?[/quote] No to super co do 'młodej pary'!!! A do Chorzowa zgłosiłam Felkę, Farika i Gusia. Tym razem Wahziri zostanie w domu. Pzdr. Quote
matrix..... Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 my już podobno w komputer wpisani jesteśmy :) Quote
Agasia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 matrix, Asiaczek, czyz byscie sie szykowali na ponowne atakowanie pudła BISa :D? Quote
Asiaczek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='matrix.....']my już podobno w komputer wpisani jesteśmy :)[/quote] O, patrzcie go! Jaki szybki!:lol: Miło będzie Cię znowu zobaczyć! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='Agasia']matrix, Asiaczek, czyz byscie sie szykowali na ponowne atakowanie pudła BISa :D?[/quote] O, daj Boshe!!! pzdr. Quote
Pearl Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='Asiaczek']To do zobaczenia! Dla przypomnienia - V grupa, basenji;) . Pzdr.[/quote] ja wystawiam tez husky, chyba jeden ring Quote
Recommended Posts