Elitesse Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Xavier88']No to też pies będzie miał w listopadzie 2 lata, ale oceny z wystaw liczą sie od 15 miesiąca czy tak? Bo pierwszą ocene mam z międzynarodówki z katowic a wtedy jeszcze nie miał 18 tylko 16.[/quote] oceny z wystaw moga byc od 15 miesiaca ale pies moze byc reproduktorem powyzej 18 miesiaca - u ciebie oba te warunki sa spelnione :) wiec papierki w reke i biegiem do oddzialu hihi :eviltong: Quote
JustynaJK Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 oceny powyżej 15 miesięcy,a wiek do kwalifikacji powyżej 18 miesięcy Quote
Xavier88 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Dziekuję za odpowiedzi. Faktycznie by trzeba to szybko załatwiać bo mój pies przegrywa z naturą i bardzo mu sie juz chce... Ale pozostaje jescze druga strona, czy ktoś będzie chciał psa bez championów???? Quote
Gosia & c.o. Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Asiaczek'] [B]Gosia i kropki[/B] - dzielnie walczyłaś i skutecznie! Piękna z Was była parka!!! [/quote] Dziękuje :) I również ogromne gratulacje dla wszystkich [B]Asiaczków [/B]za warszawskie i chorzowskie sukcesy!! Oraz wielkie gratulacje dla wszystkich pozostałych wystawiających "się" ;) Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='resuruss']Asiaczku!!!Miło było Cie poznac :loveu: Mam tu jedna foteczke z ringu: [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/5051/chorzow022dg5.jpg[/IMG] Asiaczku!Oby oby!!! Dla mnie sukces jakby podwojny ,bo suczka z klasy mlodziezy jest - a ta wystawa miała byc pozegnaniem z klasa młodziezowa :multi:[/quote] Dzięki za fotkę! Rozumiem, że sunia zakończyla championat Młodzieżowy? Pzdr. Quote
Agasia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Błąd w wynikach na stronie jest także w BOGu gr 7 - LUTNIA Rude Ziółko to seter irlandzki Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Błyskotka'] A to moja FJONA [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/1518/dscn0306ej0.jpg[/IMG][/URL] [B]Asiaczek[/B] wspaniała prezentacja psów :lol: . [/quote] Błyskotko, a gdzieś Ty była? dlaczego nie podeszłaś? Taka okazja!!! I dzięki za pochwałę na pismie!:lol: ;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Lazarus']opssssssssssssss powaznie??? soryyy tak to jest jak sie recznie wyszukuje daty zaraz jak tylko Prezes pojawi sie w domu to mu powiem jaki wstydddddddddddddd....[/quote]Kasiu, kieruj sie damskim wyczuciem, bo to tylko [I]man. [/I]A i tak baaardzo się starał. Powtórzę: cudna wystawa, organizacja też, pogoda zamówiona... Ale fakt. Koszy na śmiecie to mi też brakowało... Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Gosia i kropki']Dziękuje :) I również ogromne gratulacje dla wszystkich [B]Asiaczków [/B]za warszawskie i chorzowskie sukcesy!! Oraz wielkie gratulacje dla wszystkich pozostałych wystawiających "się" ;)[/quote] Buziaczki-asiaczki.:lol: Pzdr. Quote
Lazarus Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Czuje sie wywolany do odpowiedzi.Nie wiem ile bylo koszy na smieci - wygladalo w sobote,ze duzo no ale widac tak nie bylo.Szkoda,ze cos co nie jest zalezne od nas - od Zwiazku de facto dziala na nasza niekorzysc.Na szczescie bylo kilka dodatkowych toalet wiec moze akurat w tej kwestii bylo lepiej niz poprzednio.Ta wystawa dla mnie byla szczegolna bo zadebiutowalem w roli gospodarza ringu ( goncze ) i mam nadzieje,ze dobrze wyszlo. Prezes. Quote
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Asiaczku !!!Championat skonczony juz dawno,to było 6 ZW.MŁ ;) Niestety wiek nam nie pozwalał wskoczyc do posrednie ,a jakos nie moge mojej showmance odmowic i jej nie zglaszac ;) Quote
Błyskotka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Asiaczek gdy spojżysz na zdjęcie gdzie jesteś oceniania to po prawej stronie stoi ekipa Chowów. Mnie nie ujęli bo nie zmieściłam sie w kadr ;). Następnym razem podejdę. Będziesz może w Rybniku lub Zabrzu ? Jak nie to nastepnej okazji już nie zmarnuję :lol:. Quote
Meggy Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Małą fotorelacja z wystawki w Chorzowie...:loveu: [URL="http://www.chorzow.jpg.pl"]www.chorzow.jpg.pl[/URL] Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Lazarus']Czuje sie wywolany do odpowiedzi.Nie wiem ile bylo koszy na smieci - wygladalo w sobote,ze duzo no ale widac tak nie bylo.Szkoda,ze cos co nie jest zalezne od nas - od Zwiazku de facto dziala na nasza niekorzysc.Na szczescie bylo kilka dodatkowych toalet wiec moze akurat w tej kwestii bylo lepiej niz poprzednio.Ta wystawa dla mnie byla szczegolna bo zadebiutowalem w roli gospodarza ringu ( goncze ) i mam nadzieje,ze dobrze wyszlo. Prezes.[/quote] Prezesie, to był tylko mały wytyk w stosunku do cudnej wiekszej całości! Zależne czy nie - wystawa naprawdę byla udana! Tylko nikomu nie zdradzaj, gdzie, jak, u kogo, jakim sposobem i ile Was kosztowała taka piękna pogoda, dobrze?!:lol: Kasiu, pilnuj dobrze Prezesa, bo może ktoś Go będzie chciał podkupić z innych Oddziałów? Uściski i ucałowania. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='resuruss']Asiaczku !!!Championat skonczony juz dawno,to było 6 ZW.MŁ ;) Niestety wiek nam nie pozwalał wskoczyc do posrednie ,a jakos nie moge mojej showmance odmowic i jej nie zglaszac ;)[/quote] Rozumiem, bo mam tak samo!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Błyskotka']Asiaczek gdy spojżysz na zdjęcie gdzie jesteś oceniania to po prawej stronie stoi ekipa Chowów. Mnie nie ujęli bo nie zmieściłam sie w kadr ;). Następnym razem podejdę. Będziesz może w Rybniku lub Zabrzu ? Jak nie to nastepnej okazji już nie zmarnuję :lol:.[/quote] Niestety, ani Zabrze ani rybnik nie wchodzi w grę. Ja juz powoli hamuje moje zapędy wystawowe, bo czekam na cieczki... Ale daleko do siebie nie mamy i też liczę na spotkanie.:lol: Pzdr. Quote
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Meggy!!!!Ile 'Nas" hihi,słodko dziekuje!!!!Mam nadzieje ,ze moge sobie na stronke pozyczyc z finałow foteczki??????Podpisze oczywiscie ,ze to Twoje !!!!:loveu: Quote
Meggy Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ress, jest Was troszkę, ale to i tak nie wszystko ;) Byłyście obfotografowane ze wszystkich stron ;) Jasne, że możesz brać co chcesz, w końcu to dla Was je robiłam:multi: Wiesz co, długo śmialiśmy się z Krzysiem z hasła dnia!!CZARNE GWIAZDY SĄ KOBIETĄ!!:lol: :lol: :lol: DO TEGO STARĄ I WREDNĄ!!:lol: :lol: :lol: Quote
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Hehe,ja to mam talent co????;) Mam nadzieje ,ze nie było mu przykroz tego powodu ???:oops: Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='resuruss']Hehe,ja to mam talent co????;) Mam nadzieje ,ze nie było mu przykroz tego powodu ???:oops:[/QUOTE] Spokojnie, nie jest taki wrażliwy ;) Quote
Meggy Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Spokojnie,Krzysiu nie jest taki wrażliwy ;) Za to mam nadzieję, że zmieniłaś zdanie o jego (jej) płci:lol: Quote
resuruss Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Uffffffff,kamień z serca :loveu: No zmieniłam ,zmieniłam ;) Kobietki ;) Quote
RAKIJA Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Lazarus'].....Ta wystawa dla mnie byla szczegolna bo zadebiutowalem w roli gospodarza ringu ( goncze ) i mam nadzieje,ze dobrze wyszlo. Prezes.[/quote] podobno było super i zrobiło wrażenie :lol: - dziękujemy Quote
Recommended Posts