Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Xavier88']No to też pies będzie miał w listopadzie 2 lata, ale oceny z wystaw liczą sie od 15 miesiąca czy tak?
Bo pierwszą ocene mam z międzynarodówki z katowic a wtedy jeszcze nie miał 18 tylko 16.[/quote]

oceny z wystaw moga byc od 15 miesiaca ale pies moze byc reproduktorem powyzej 18 miesiaca - u ciebie oba te warunki sa spelnione :) wiec papierki w reke i biegiem do oddzialu hihi :eviltong:

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuję za odpowiedzi.
Faktycznie by trzeba to szybko załatwiać bo mój pies przegrywa z naturą i bardzo mu sie juz chce...
Ale pozostaje jescze druga strona, czy ktoś będzie chciał psa bez championów????

Posted

[quote name='Asiaczek']
[B]Gosia i kropki[/B] - dzielnie walczyłaś i skutecznie! Piękna z Was była parka!!!
[/quote]

Dziękuje :) I również ogromne gratulacje dla wszystkich [B]Asiaczków [/B]za warszawskie i chorzowskie sukcesy!!

Oraz wielkie gratulacje dla wszystkich pozostałych wystawiających "się" ;)

Posted

[quote name='resuruss']Asiaczku!!!Miło było Cie poznac :loveu:

Mam tu jedna foteczke z ringu:

[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/5051/chorzow022dg5.jpg[/IMG]

Asiaczku!Oby oby!!!
Dla mnie sukces jakby podwojny ,bo suczka z klasy mlodziezy jest - a ta wystawa miała byc pozegnaniem z klasa młodziezowa :multi:[/quote]
Dzięki za fotkę!
Rozumiem, że sunia zakończyla championat Młodzieżowy?
Pzdr.

Posted

[quote name='Błyskotka']

A to moja FJONA
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/1518/dscn0306ej0.jpg[/IMG][/URL]
[B]Asiaczek[/B] wspaniała prezentacja psów :lol: .

[/quote]
Błyskotko, a gdzieś Ty była? dlaczego nie podeszłaś? Taka okazja!!!
I dzięki za pochwałę na pismie!:lol: ;)
Pzdr.

Posted

[quote name='Lazarus']opssssssssssssss powaznie???
soryyy tak to jest jak sie recznie wyszukuje daty zaraz jak tylko Prezes pojawi sie w domu to mu powiem jaki wstydddddddddddddd....[/quote]Kasiu, kieruj sie damskim wyczuciem, bo to tylko [I]man. [/I]A i tak baaardzo się starał. Powtórzę: cudna wystawa, organizacja też, pogoda zamówiona... Ale fakt. Koszy na śmiecie to mi też brakowało...

Posted

[quote name='Gosia i kropki']Dziękuje :) I również ogromne gratulacje dla wszystkich [B]Asiaczków [/B]za warszawskie i chorzowskie sukcesy!!

Oraz wielkie gratulacje dla wszystkich pozostałych wystawiających "się" ;)[/quote]
Buziaczki-asiaczki.:lol:
Pzdr.

Posted

Czuje sie wywolany do odpowiedzi.Nie wiem ile bylo koszy na smieci - wygladalo w sobote,ze duzo no ale widac tak nie bylo.Szkoda,ze cos co nie jest zalezne od nas - od Zwiazku de facto dziala na nasza niekorzysc.Na szczescie bylo kilka dodatkowych toalet wiec moze akurat w tej kwestii bylo lepiej niz poprzednio.Ta wystawa dla mnie byla szczegolna bo zadebiutowalem w roli gospodarza ringu ( goncze ) i mam nadzieje,ze dobrze wyszlo.
Prezes.

Posted

Asiaczek gdy spojżysz na zdjęcie gdzie jesteś oceniania to po prawej stronie stoi ekipa Chowów. Mnie nie ujęli bo nie zmieściłam sie w kadr ;). Następnym razem podejdę. Będziesz może w Rybniku lub Zabrzu ? Jak nie to nastepnej okazji już nie zmarnuję :lol:.

Posted

[quote name='Lazarus']Czuje sie wywolany do odpowiedzi.Nie wiem ile bylo koszy na smieci - wygladalo w sobote,ze duzo no ale widac tak nie bylo.Szkoda,ze cos co nie jest zalezne od nas - od Zwiazku de facto dziala na nasza niekorzysc.Na szczescie bylo kilka dodatkowych toalet wiec moze akurat w tej kwestii bylo lepiej niz poprzednio.Ta wystawa dla mnie byla szczegolna bo zadebiutowalem w roli gospodarza ringu ( goncze ) i mam nadzieje,ze dobrze wyszlo.
Prezes.[/quote]
Prezesie, to był tylko mały wytyk w stosunku do cudnej wiekszej całości! Zależne czy nie - wystawa naprawdę byla udana!
Tylko nikomu nie zdradzaj, gdzie, jak, u kogo, jakim sposobem i ile Was kosztowała taka piękna pogoda, dobrze?!:lol:
Kasiu, pilnuj dobrze Prezesa, bo może ktoś Go będzie chciał podkupić z innych Oddziałów?
Uściski i ucałowania.
Pzdr.

Posted

[quote name='resuruss']Asiaczku !!!Championat skonczony juz dawno,to było 6 ZW.MŁ ;) Niestety wiek nam nie pozwalał wskoczyc do posrednie ,a jakos nie moge mojej showmance odmowic i jej nie zglaszac ;)[/quote]
Rozumiem, bo mam tak samo!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Błyskotka']Asiaczek gdy spojżysz na zdjęcie gdzie jesteś oceniania to po prawej stronie stoi ekipa Chowów. Mnie nie ujęli bo nie zmieściłam sie w kadr ;). Następnym razem podejdę. Będziesz może w Rybniku lub Zabrzu ? Jak nie to nastepnej okazji już nie zmarnuję :lol:.[/quote]
Niestety, ani Zabrze ani rybnik nie wchodzi w grę. Ja juz powoli hamuje moje zapędy wystawowe, bo czekam na cieczki...
Ale daleko do siebie nie mamy i też liczę na spotkanie.:lol:
Pzdr.

Posted

Ress, jest Was troszkę, ale to i tak nie wszystko ;)
Byłyście obfotografowane ze wszystkich stron ;)

Jasne, że możesz brać co chcesz, w końcu to dla Was je robiłam:multi:

Wiesz co, długo śmialiśmy się z Krzysiem z hasła dnia!!CZARNE GWIAZDY SĄ KOBIETĄ!!:lol: :lol: :lol:
DO TEGO STARĄ I WREDNĄ!!:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Lazarus'].....Ta wystawa dla mnie byla szczegolna bo zadebiutowalem w roli gospodarza ringu ( goncze ) i mam nadzieje,ze dobrze wyszlo.
Prezes.[/quote]

podobno było super i zrobiło wrażenie :lol: - dziękujemy