agbar Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 [quote name='Vectra']weź idz już na porodówkę co ?[/QUOTE] A pojdziesz ze mna??Potrzymasz za raczke??:) [quote name='Tekla64']bedzie czas na wszystko i urodzi tyz jak sie Okruchowi znudzi hihihi a ja juz ci mowilam , ze najsamprzod chca za szybko a potem nie chca wyjsc. ale dotrzymaliscie!!!!! widzisz i juz teraz czekasz ino na to kiedy w koncu synus sie zdecyduje na samodzielne zycie!!!![/QUOTE] Widze ze czekam i sie nie doczekam,umre w tej ciazy i bede eksponat......:grins:
Vectra Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 pojdę z Tobą myślami i telepatycznie potrzymam za rączkę ... idź na ten tychmiast rodzić , mamusia karze !!! :diabloti:
agbar Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 [quote name='Vectra']pojdę z Tobą myślami i telepatycznie potrzymam za rączkę ... idź na ten tychmiast rodzić , mamusia karze !!! :diabloti:[/QUOTE] To ide....powiem ze jak nie urodze to mnie mamusia do domu nie wpusci..... :diabloti:
Maga100 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [B]Aga, zlituj się, ty jeszcze tu? :mdleje: [/B]
apple Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ożesz a ja byłam pewna, ze ty już na oddziale:crazyeye: Weź no bo się nerwowo wykończę:roll:
agbar Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Tadammmmmm.......jakby kto pytal to jestem....nadal w dwupaku :mdleje:
Cola Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jak tak dalej pójdzie, to będę pierwsza :evil_lol: odpuść ten żelazny uścisk ud :diabloti:
agbar Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Cola']jak tak dalej pójdzie, to będę pierwsza :evil_lol: odpuść ten żelazny uścisk ud :diabloti:[/QUOTE] Kurde nie nerwuj mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :diabloti:
malawaszka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 aaaaaahahaha to się będzie sprzedawało Walka Ciężarówek [img]http://manu.dogomania.pl/emot/pojedynek2.gif[/img]
apple Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Słuchaj Alexik dzisiaj siódmy. Siódemka to fajna cyfra.....więc dawaj:cool3: No chyba że czekasz na dziesiatego...w sumie też niezły pomysł......ale ta siódemka to mi się bardziej widzi.....noooo chooooo nie byc taki:evil_lol:
agbar Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='apple']Słuchaj Alexik dzisiaj siódmy. Siódemka to fajna cyfra.....więc dawaj:cool3: No chyba że czekasz na dziesiatego...w sumie też niezły pomysł......ale ta siódemka to mi się bardziej widzi.....noooo chooooo nie byc taki:evil_lol:[/QUOTE] ehe......ideee,lece,pedze..na ten mroz i snieg...akurat... :diabloti:
clockwork Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='agbar']ehe......ideee,lece,pedze..na ten mroz i snieg...akurat... :diabloti:[/QUOTE] a pewnie... kto by na taki ziąb sie pchał ... dobry Alexik nie spieszy sie....
agbar Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='clockwork']a pewnie... kto by na taki ziąb sie pchał ... dobry Alexik nie spieszy sie....[/QUOTE] Bardzo dobry....chce zeby mamusie rozpruli...Jak sie nie wykluje za tydzien to mnie ciachna :mdleje:
clockwork Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 wykluje sie wykluje ;) ja też miałam nie donosić .. 15 września - data terminowego porodu- NIC sie jeszcze nie zapowiadało ... a za 4 dni- TADAM! :multi: aaaa jakby... to jak ciachać... to u Was nie- kroplóweczka, wywoływanie skurczy.... ???? ino tak O! ciach?
agbar Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='clockwork']wykluje sie wykluje ;) ja też miałam nie donosić .. 15 września - data terminowego porodu- NIC sie jeszcze nie zapowiadało ... a za 4 dni- TADAM! :multi: aaaa jakby... to jak ciachać... to u Was nie- kroplóweczka, wywoływanie skurczy.... ???? ino tak O! ciach?[/QUOTE] Kroploweczka tyz,wywolywanie tyz ale nie wiem czemu gadali wczoraj o ciach,moze dlatemuz ze mi sie lozysko postarzalo juz nieco?Nie wiem i na razie nie chce wiedziec....
apple Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='agbar']ehe......ideee,lece,pedze..na ten mroz i snieg...akurat... :diabloti:[/QUOTE] No tak ale przy takim podejściu to on gotów do sierpnia czekać:crazyeye:
agbar Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='apple']No tak ale przy takim podejściu to on gotów do sierpnia czekać:crazyeye:[/QUOTE] Fffcale mnie to nie zdziwi:grins:
agbar Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='dbsst']a co ty jeszcze w dwupaku :D[/QUOTE] Aaaaale smieszne.....:diabloti:
Alicja Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [COLOR=Red][B]Może ty masz urojoną :hmmmm: :evil_lol:[/B][/COLOR]
AlKil Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jeny, Ty tak spuchłaś po świętach????? :crazyeye: Żartuję głupio. Spodziewałam się tego patrząc na gadu...:eviltong: Ale myślałam, że się już rozpękłaś...
Maga100 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='agbar']Bardzo dobry....chce zeby mamusie rozpruli...Jak sie nie wykluje za tydzien to mnie ciachna :mdleje:[/QUOTE] [B]dobre cięcie nie jest złe, mówię ci :p Ja tam od początku się cieszyłam, ze miałam mieć i miałam cc [/B] [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]Może ty masz urojoną :hmmmm: :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]a właśnie, Aga, ty na pewno masz tam w brzuchu dziecko?? :hmmmm: [/B]
agbar Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=red][B]Może ty masz urojoną :hmmmm: :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] :crazyeye:moze....:evil_lol: [quote name='AlKil']Jeny, Ty tak spuchłaś po świętach????? :crazyeye: Żartuję głupio. Spodziewałam się tego patrząc na gadu...:eviltong: Ale myślałam, że się już rozpękłaś...[/QUOTE] Taaaa...po wielkanocnych :cool3: Nie rozpekam sie :placz: a Ty to gdzie bylas jak Cie nie bylo? [quote name='Maga100'][B]dobre cięcie nie jest złe, mówię ci :p[/B] [B]Ja tam od początku się cieszyłam, ze miałam mieć i miałam cc[/B] [B]a właśnie, Aga, ty na pewno masz tam w brzuchu dziecko?? :hmmmm:[/B] [/QUOTE] Przestaje byc tego taka pewna..moze to maly slonik???:diabloti:
Recommended Posts