Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']weź idz już na porodówkę co ?[/QUOTE]

A pojdziesz ze mna??Potrzymasz za raczke??:)

[quote name='Tekla64']bedzie czas na wszystko
i urodzi tyz jak sie Okruchowi znudzi
hihihi a ja juz ci mowilam , ze najsamprzod chca za szybko a potem nie chca wyjsc.
ale dotrzymaliscie!!!!! widzisz i juz teraz czekasz ino na to kiedy w koncu synus sie zdecyduje na samodzielne zycie!!!![/QUOTE]

Widze ze czekam i sie nie doczekam,umre w tej ciazy i bede eksponat......:grins:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']pojdę z Tobą myślami i telepatycznie potrzymam za rączkę ... idź na ten tychmiast rodzić , mamusia karze !!! :diabloti:[/QUOTE]

To ide....powiem ze jak nie urodze to mnie mamusia do domu nie wpusci..... :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']jak tak dalej pójdzie, to będę pierwsza :evil_lol: odpuść ten żelazny uścisk ud :diabloti:[/QUOTE]

Kurde nie nerwuj mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :diabloti:

Posted

Słuchaj Alexik dzisiaj siódmy. Siódemka to fajna cyfra.....więc dawaj:cool3: No chyba że czekasz na dziesiatego...w sumie też niezły pomysł......ale ta siódemka to mi się bardziej widzi.....noooo chooooo nie byc taki:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Słuchaj Alexik dzisiaj siódmy. Siódemka to fajna cyfra.....więc dawaj:cool3: No chyba że czekasz na dziesiatego...w sumie też niezły pomysł......ale ta siódemka to mi się bardziej widzi.....noooo chooooo nie byc taki:evil_lol:[/QUOTE]
ehe......ideee,lece,pedze..na ten mroz i snieg...akurat...
:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']ehe......ideee,lece,pedze..na ten mroz i snieg...akurat...
:diabloti:[/QUOTE]

a pewnie... kto by na taki ziąb sie pchał ... dobry Alexik nie spieszy sie....

Posted

[quote name='clockwork']a pewnie... kto by na taki ziąb sie pchał ... dobry Alexik nie spieszy sie....[/QUOTE]

Bardzo dobry....chce zeby mamusie rozpruli...Jak sie nie wykluje za tydzien to mnie ciachna :mdleje:

Posted

wykluje sie wykluje ;) ja też miałam nie donosić .. 15 września - data terminowego porodu- NIC sie jeszcze nie zapowiadało ... a za 4 dni- TADAM! :multi:

aaaa jakby... to jak ciachać... to u Was nie- kroplóweczka, wywoływanie skurczy.... ???? ino tak O! ciach?

Posted

[quote name='clockwork']wykluje sie wykluje ;) ja też miałam nie donosić .. 15 września - data terminowego porodu- NIC sie jeszcze nie zapowiadało ... a za 4 dni- TADAM! :multi:

aaaa jakby... to jak ciachać... to u Was nie- kroplóweczka, wywoływanie skurczy.... ???? ino tak O! ciach?[/QUOTE]

Kroploweczka tyz,wywolywanie tyz ale nie wiem czemu gadali wczoraj o ciach,moze dlatemuz ze mi sie lozysko postarzalo juz nieco?Nie wiem i na razie nie chce wiedziec....

Posted

[quote name='agbar']ehe......ideee,lece,pedze..na ten mroz i snieg...akurat...
:diabloti:[/QUOTE]
No tak ale przy takim podejściu to on gotów do sierpnia czekać:crazyeye:

Posted

[quote name='apple']No tak ale przy takim podejściu to on gotów do sierpnia czekać:crazyeye:[/QUOTE]

Fffcale mnie to nie zdziwi:grins:

Posted

Jeny, Ty tak spuchłaś po świętach????? :crazyeye:
Żartuję głupio.
Spodziewałam się tego patrząc na gadu...:eviltong:
Ale myślałam, że się już rozpękłaś...

Posted

[quote name='agbar']Bardzo dobry....chce zeby mamusie rozpruli...Jak sie nie wykluje za tydzien to mnie ciachna :mdleje:[/QUOTE]

[B]dobre cięcie nie jest złe, mówię ci :p
Ja tam od początku się cieszyłam, ze miałam mieć i miałam cc
[/B]

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]Może ty masz urojoną :hmmmm: :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]a właśnie, Aga, ty na pewno masz tam w brzuchu dziecko?? :hmmmm:
[/B]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=red][B]Może ty masz urojoną :hmmmm: :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]

:crazyeye:moze....:evil_lol:

[quote name='AlKil']Jeny, Ty tak spuchłaś po świętach????? :crazyeye:
Żartuję głupio.
Spodziewałam się tego patrząc na gadu...:eviltong:
Ale myślałam, że się już rozpękłaś...[/QUOTE]

Taaaa...po wielkanocnych :cool3:
Nie rozpekam sie :placz: a Ty to gdzie bylas jak Cie nie bylo?
[quote name='Maga100'][B]dobre cięcie nie jest złe, mówię ci :p[/B]
[B]Ja tam od początku się cieszyłam, ze miałam mieć i miałam cc[/B]

[B]a właśnie, Aga, ty na pewno masz tam w brzuchu dziecko?? :hmmmm:[/B]
[/QUOTE]

Przestaje byc tego taka pewna..moze to maly slonik???:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...