Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

No w końcu się rozmnożysz :diabloti:
bo wiesz , aż żal by TAKICH genów nie powielić :cooldevi:

GRATULUJE , pewno pomyślisz ,że se jaja robię , ale GRATULUJE mimo co sobie pomyślisz :evil_lol:

teraz musisz dbać o sobie , nie pić, nie palić , nie robić głupot , masz byc grzeczna , mila , nie dokuczać nikomu , mimo burzy hormonów .....

Szlag by to , zostanę babcią :evil_lol:

się wzruszyłam [IMG]http://yelims.free.fr/Groumph/Triste01.gif[/IMG]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: o dżisys ....babi Vectra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ha ha ha to ja bede prabacią :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Miałam Ci to wypomnieć , ale na szczęście sama się przyznałaś :evil_lol: :evil_lol:
Hanka , to dopiero HA prapraBabcia :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='lolka75']od dawna wiadomo ze jestescie trojca przenajpiekniejsza to musicie we trojke wsio robic:multi::loveu::multi:
Ala bier pana C. za fraki i do dziela:multi::loveu:

GRATULACJE Jakowo Matulu:loveu::multi:
[URL="http://img3.imageshack.us/i/babies25.gif/"][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/1771/babies25.gif[/IMG][/URL][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Loluś .....osz kurdwa wypluj te słowa :evil_lol: a swoją drogą to Grosia to prawie Moja Córcia o Haji vel Jajku wiem od dnia testu :evil_lol: to tysz prawie jak moje ...ja bede ta Ciocia do tulkania :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']No w końcu się rozmnożysz :diabloti:
bo wiesz , aż żal by TAKICH genów nie powielić :cooldevi:

GRATULUJE , pewno pomyślisz ,że se jaja robię , ale GRATULUJE mimo co sobie pomyślisz :evil_lol:

teraz musisz dbać o sobie , nie pić, nie palić , nie robić głupot , masz byc grzeczna , mila , nie dokuczać nikomu , mimo burzy hormonów .....

Szlag by to , zostanę babcią :evil_lol:

się wzruszyłam [IMG]http://yelims.free.fr/Groumph/Triste01.gif[/IMG][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: o dżisys ....babi Vectra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ha ha ha to ja bede prabacią :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]Agusia bardzo, ale to bardzo Ci gratuluję[/B] , sciskam Cię bardzo mocno. Jeśli babki cos wypatrzyły, to pewnie chłopak heheh (łatwiej dojrzeć). A tak poważniej, to przede wszystkim zdrówka dla maleństwa i żebyś lepiej znosiła ciążę niż ja. Dlatego tak wyładniałaś. Nie mówię,że wcześniej ślicznie nie wyglądałaś, ale teraz na ostatnim zdjęciu tak jakoś promiennie. Ale jak tak, to ja nie chcę już wyładnieć Dwójka mi starczy heheh
Gaba będzie miała kuzyneczkę lub kuzyna (obstawiam chłopaczka), może sparujemy hehe, czy na synową się nie nadaje????:loveu:, tutaj mała prywata:
[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/9559/llllllll.jpg[/IMG]

O matko ciocią będę, a dzisaj się zstanawiałam komu przewijak wepchac, bo leży pod łóżeczkiem i się kurzy:diabloti:Teraz to już koniecznie musicie przyjechac.

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Gabiśka :calus:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a Dilerowa będzie miala Małą Haję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Gabiśka :calus:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a Dilerowa będzie miala Małą Haję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a ja Wam mówie że to będzie ON......już ja sie na tym znam jak nikt:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ja też to mówiłam, Aguśka za pięknie wygląda na dziewczynkę, bedzie chłopak, toż to widać. Jabłuszkowa może zakłady zrobimy, dużo Kochana zarobimy, może na wyprawkę się uzbiera:diabloti:Niech płacą, skoro się upierają, że dziewczę będzie. A ja właśnie wróciłam z banku (mojej pracy), gdzie babki stwierdziły że Gaba to mój klon:diabloti:, na pewno taka mądra po mnie, cały czas robiła paniom papa (bała ich się niesamowicie heheh)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a ja Wam mówie że to będzie ON......już ja sie na tym znam jak nikt:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
:diabloti::diabloti: wiedźma :diabloti::diabloti::diabloti:

ja tysz PIĘKNIE wyglądam i pipa... nie ON :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='majoka']ja też to mówiłam, Aguśka za pięknie wygląda na dziewczynkę, bedzie chłopak, toż to widać. Jabłuszkowa może zakłady zrobimy, dużo Kochana zarobimy, może na wyprawkę się uzbiera:diabloti:Niech płacą, skoro się upierają, że dziewczę będzie. A ja właśnie wróciłam z banku (mojej pracy), gdzie babki stwierdziły że Gaba to mój klon:diabloti:, na pewno taka mądra po mnie, cały czas robiła paniom papa (bała ich się niesamowicie heheh)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]dobra.....ale będzie kasiorka:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:multi::multi::multi:haaa widziałam wiedziałam :laola: :drinking: Aga :hmmmm: zdrowo się tam odzywiaj, nie nerwuj się i niech maleństwo kiełkuje ahhhhhhhhh :loveu: aż bym chciała z Wami :evil_lol: ale nie czas :lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]

ja tysz PIĘKNIE wyglądam i pipa... nie ON :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

dawaj zdjęcia, moze jakaś pomysłka zaraz ocenię heheh

nie wiedziałam,że i tutaj bocian obdarował, gratulacje:loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Aga :grins: jedz co chcesz ;) pij co chcesz ;)byle Ci było dobrze ;):multi::loveu:i Haji tysz ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]

ja tysz PIĘKNIE wyglądam i pipa... nie ON :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ale od Ciebie to na kilometr biły żeńskie fluidy:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

oj to się nie rozumiemy baby, to się nie liczy jak teraz wyglądacie, liczy się co było w ciązy, musiałabym zerknąc,0

Dilerka wstawiła ost
atnio zdjęcie i wyglądała pięknie, co napisałam

że Jesteście piękne dobrze wiem, Gaba mi przeszkadza

Posted

[quote name='majoka']dawaj zdjęcia, moze jakaś pomysłka zaraz ocenię heheh

nie wiedziałam,że i tutaj bocian obdarował, gratulacje:loveu::loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]kaś u Klocusiowej są foty ;)

ooo Tu
[url]http://global.images8.fotosik.pl/16/ac1482d80046fcf0.jpg[/url]
[url]http://images8.fotosik.pl/15/b713d28a0749e120.jpg[/url]
tu se popaczaj ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f80/clockwork-najukochanszy-bandog-na-swiecie-36702/index1211.html[/url][/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Moja sis przy chłopaku wyglądała masakrycznie :roll:jak można tak powiedzieć o kobiecie w ciąży a przy córce ślicznie ...moja mam ma nas 2 dziewczyny ...przy siostrze ładnie a przy mnie :roll:masakra ...[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

heheh same się proszą, piszę wyraźnie o babach w ciązy, a tutaj sie podstawiają, ale tutaj kto to wie, może i obdarował, co nie jestem pewna, może blizniaki (chłopiec i dziewczynka:diabloti::diabloti::diabloti:)????:P

boshe zamiast sprzątac robię wszystko inne hehe

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a ja i tak wiem swoje:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='majoka']heheh same się proszą, piszę wyraźnie o babach w ciązy, a tutaj sie podstawiają, ale tutaj kto to wie, może i obdarował, co nie jestem pewna, może blizniaki (chłopiec i dziewczynka:diabloti::diabloti::diabloti:)????:P

boshe zamiast sprzątac robię wszystko inne hehe[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale to dziewczę w czerwonej bluzie to Klocusiowa :p..za 102 dni ujawni co teraz ma schowane w schowanku :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co ja poradzę....ja po prostu mam talent:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='majoka']

nie wiedziałam,że i tutaj bocian obdarował, gratulacje:loveu::loveu::loveu:[/quote]

no jak nie jak tak.... myślisz że Aga to skąd w tej ciąży???? zaraziła sie!!! przyjechała do mła na wielkanoc, pomacała po brzuchu,..... i O! ciach- zapylona!
ja zaszłam w ten sam sposób- pojechałam w styczniu do dojczów, pogłaskałam ciężarną kuzynkę mojego TZta, wróciłam..... tydzień później pitolog oświadczył.. "jest pani w ciąży" :grins:

także uważajcie... bo to że ciąża nie jest zaraźliwa to pomówienia..... ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale to dziewczę w czerwonej bluzie to Klocusiowa :p..za 102 dni ujawni co teraz ma schowane w schowanku :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]102 dni :mdleje:

dopiero było 247 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a w niedzielke stódniówka :eek::eek:[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...