e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='dealer'] bo Madzia mnie kofa a ja kofam Madzie a ty jestes beksa i fochacz:loveu: [/quote] no ale jaki toffany ze mnie beksacz i fochacz:loveu: :loveu:
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: chcesz kupie ci kajmana na lipiec :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agbar Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='evaxon']no ale jaki toffany ze mnie beksacz i fochacz:loveu: :loveu:[/quote] noooo..jak tak mowisz:diabloti: [quote name='Vectra']:diabloti: :diabloti: :diabloti: chcesz kupie ci kajmana na lipiec :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] :crazyeye: dlaczego???..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..juz wiem:evil_lol: dawaj go tu ekspresem:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: albo nawet dwa ...dla pewnosci...:cool1:
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='dealer']noooo..jak tak mowisz:diabloti: [/quote] wiedziałam ze tez tak uwazasz:loveu: :loveu: :loveu:
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='dealer'] :crazyeye: dlaczego???..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..juz wiem:evil_lol: dawaj go tu ekspresem:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: albo nawet dwa ...dla pewnosci...:cool1:[/quote] no to zaczynaj kopać oczko wodne :diabloti: :diabloti:
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no cholera ... byłam tu.. podgladnęłam o czym piszeta pod moja nieobecność i se wyszłam... qrde, no!!!! zapomniałam ci napisać GUTEN TAG didżejko :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Vectra']no to zaczynaj kopać oczko wodne :diabloti: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie słuchaj Ewy.. nie kop oczka , bo bedzie je boleć :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:wpadłam szybciorkiem się przywitać :loveu::loveu::loveu:dziecka na spacerku do apteki..............a ja mam jeszcze L4 do czwartku:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Vectra']no to zaczynaj kopać oczko wodne :diabloti: :diabloti:[/quote] w koncu bede miala jakas atrakcje......bilety bede sprzedawac na pore karmienia:diabloti: ...lece po lopate:razz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no cholera ... byłam tu.. podgladnęłam o czym piszeta pod moja nieobecność i se wyszłam... qrde, no!!!! zapomniałam ci napisać GUTEN TAG didżejko :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Guten Tag Klocusiowa:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie słuchaj Ewy.. nie kop oczka , bo bedzie je boleć :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bede je drazyc w takim razie:diabloti:
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='dealer']bede je drazyc w takim razie:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no jak bez kopania to ok... ale sie wczoraj ubawiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ha!!! dziś impra u mnie :p potem jade... i potem zaś impra u mnie... Z TOBĄ najukochansza!!! :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no jak bez kopania to ok...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale sie wczoraj ubawiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ha!!! dziś impra u mnie :p potem jade... i potem zaś impra u mnie... Z TOBĄ najukochansza!!! :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] obawiam sie najdrozsza ze to tak szybko nie nastapi.......czerwiec odpada...z powodu pokarmu dla kajmana...chyba lipiec dopiero .... i to nie wiem czy nie sam koniec....:-(
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='dealer']obawiam sie najdrozsza ze to tak szybko nie nastapi.......czerwiec odpada...z powodu pokarmu dla kajmana...chyba lipiec dopiero .... i to nie wiem czy nie sam koniec....:-([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jaki zaś kajman?? qrde?? wywal kajmana sąsiadowi i cho do nas... [/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='dealer']obawiam sie najdrozsza ze to tak szybko nie nastapi.......czerwiec odpada...z powodu pokarmu dla kajmana...chyba lipiec dopiero .... i to nie wiem czy nie sam koniec....:-([/quote] stado kajmanów potzrebne na jutro :angryy: :angryy: :angryy: właśnie zostałam poinformowana .......... nie jest to pewne na 100% ale bardzo możliwe
agbar Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jaki zaś kajman?? qrde?? wywal kajmana sąsiadowi i cho do nas... [/B][/COLOR][/FONT][/quote] kajmana juz kocham:loveu: wiec go nie oddam....:diabloti: [quote name='Vectra']stado kajmanów potzrebne na jutro :angryy: :angryy: :angryy: właśnie zostałam poinformowana .......... nie jest to pewne na 100% ale bardzo możliwe[/quote] oooo..kkkurde lece szukac...jak znajde wsadze w samolota i ci wysle:diabloti: lacze sie z toba w bolu.....
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='dealer']kajmana juz kocham:loveu: wiec go nie oddam....:diabloti: oooo..kkkurde lece szukac...jak znajde wsadze w samolota i ci wysle:diabloti: lacze sie z toba w bolu.....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] aleście są tajemnicze :roll::roll::roll: cóż... mam kilka kajmanów na stanie, ale nie znam powodu dla którego miałabym je wam podarować [/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Klocusiowa odpowiem ci krótko teściowa ...... już wiesz po co kajman ? :diabloti:
agbar Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]aleście są tajemnicze :roll::roll::roll: cóż... mam kilka kajmanów na stanie, ale nie znam powodu dla którego miałabym je wam podarować [/COLOR][/FONT][/B][/quote] oj...pewnie bys je wolala sama nakarmic.....tym kim my mamy ochote :diabloti:
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Vectra']Klocusiowa odpowiem ci krótko teściowa ...... już wiesz po co kajman ? :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o matko... i nic nie mówisz?? kurde... dawa adresa... wysyłam wszystkie jakie mam!!! albo... qrde.. zostawie se jednego... dla mojej teściowej... one uwielbiaja takie :roll: :roll: :roll: te... no... yyyyyyy... no wiesz :diabloti: współczuwam :-(:-( [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]o matko... i nic nie mówisz?? kurde... dawa adresa... wysyłam wszystkie jakie mam!!! albo... qrde.. zostawie se jednego... dla mojej teściowej... one uwielbiaja takie :roll: :roll: :roll: te... no... yyyyyyy... no wiesz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]współczuwam :-(:-([/COLOR][/FONT][/B] [/quote] czy mnie tez wspolczuwasz:razz:
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o matko... i nic nie mówisz?? kurde... dawa adresa... wysyłam wszystkie jakie mam!!! albo... qrde.. zostawie se jednego... dla mojej teściowej... one uwielbiaja takie :roll: :roll: :roll: te... no... yyyyyyy... no wiesz :diabloti: współczuwam :-(:-( [/B][/COLOR][/FONT][/quote] w związku z tym że tak bardzo mi i Dilerowej współczujesz idę wycałować Lale :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kochana jak mój film się czuje :razz: :diabloti:
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='dealer']czy mnie tez wspolczuwasz:razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jaknajbardziej... :placz: :placz: :placz: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']w związku z tym że tak bardzo mi i Dilerowej współczujesz idę wycałować Lale :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kochana jak mój film się czuje :razz: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa.. twój film?? chyba dobrze... nadal tkwi na kasecie, bo nikt nie chce mnie uświadomić jak sie zrzuca z kamerki na kompa :roll: a ja jezdem tłuk... [/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa.. twój film?? chyba dobrze... nadal tkwi na kasecie, bo nikt nie chce mnie uświadomić jak sie zrzuca z kamerki na kompa :roll: a ja jezdem tłuk... [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Klocusiowa , proszę cię , nie odbieraj mi nadziei w ludzi :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agbar Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Vectra']Klocusiowa , proszę cię , nie odbieraj mi nadziei w ludzi :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] wytlumacz jej o skarbnico wiedzy ....jak se ma zrzucic filmika....
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='dealer']wytlumacz jej o skarbnico wiedzy ....jak se ma zrzucic filmika....[/quote] ale to nie dziś :shake: dziś to mam nieco poziom adrenaliny za wysoki by na spokojnie coś tłumaczyć :cool1: :cool1: :cool1: ale ja mam pewien pomysł :diabloti: :diabloti: :diabloti: skoro ma przyjechać mamusia mojego kolegi R , to moja mama też może chyba wpaść :cool3: :cool3: :cool3: a że tak powiem różnica poglądów jest kolosalna między oboma paniami to może być uroczo :loveu: :loveu: :loveu: tak , idealny pomysł , kolega R też się ucieszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Vectra']ale to nie dziś :shake: dziś to mam nieco poziom adrenaliny za wysoki by na spokojnie coś tłumaczyć :cool1: :cool1: :cool1: ale ja mam pewien pomysł :diabloti: :diabloti: :diabloti: skoro ma przyjechać mamusia mojego kolegi R , to moja mama też może chyba wpaść :cool3: :cool3: :cool3: a że tak powiem różnica poglądów jest kolosalna między oboma paniami to może być uroczo :loveu: :loveu: :loveu: tak , idealny pomysł , kolega R też się ucieszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] a nakrecisz filmik ?????????????:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Recommended Posts