Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='majoka']tutaj, tutaj bo sie za sisiostrą stęskniłam:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)jak milo ...zaraz poleze do Kanusi:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=red][B][I]:crazyeye:ooooo Mariolka tutaj .......[/I][/B][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Dilerówna jak siem koffanieńka:loveu::loveu::loveu:czujesz:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] po chinsku....jakotako:razz: [quote name='Vectra']na wylot :diabloti:[/quote] auc..nie patrz mi w watrobe:diabloti: [quote name='paula_z']Witaj wzorowa sąsiadko :p[/quote] Witaj...zapaczkowalas juz prowiant na droge:p [quote name='majoka']tutaj, tutaj bo sie za sisiostrą stęskniłam:evil_lol:[/quote] chlip chlip..siem wzruszylam:loveu:
mar....ka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 a Ty jakaś nie Chwile mnie nie było i pranie mózgu Ci zrobiły:mad:
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='majoka']a Ty jakaś nie Chwile mnie nie było i pranie mózgu Ci zrobiły:mad:[/quote] absolutnie ze nie...ja ciagle w szoku jestem:diabloti:
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:a ja dziś padam na ryj ......chyba za dużo nerwów....patrz narada :diabloti:...i emocji na raz ....potem troszke pracy i piffko .....efekt taki że chyba o przyzwoitej:razz:godzinie pójdę spać:cool1:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:a ja dziś padam na ryj ......chyba za dużo nerwów....patrz narada :diabloti:...i emocji na raz ....potem troszke pracy i piffko .....efekt taki że chyba o przyzwoitej:razz:godzinie pójdę spać:cool1:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] to znaczy o ktorej?:diabloti:
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']to znaczy o ktorej?:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:o 23....... ale rano się melduję na kompku:p [/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:o 23.......[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]ale rano się melduję na kompku:p[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] meldnij siem:loveu:
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']:siara::siara::siara: Cze Ty mój malarzyku:loveu:[/quote] sio sio :diabloti: Agusiu wyręczylam cie:loveu: juz przepędzilam ..Madzie:diabloti: :loveu:
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='evaxon']sio sio :diabloti: Agusiu wyręczylam cie:loveu: juz przepędzilam ..Madzie:diabloti: :loveu:[/QUOTE]:siara::siara::siara: Jakoś Ci to słabo wyszło:diabloti:
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']:siara::siara::siara: Jakoś Ci to słabo wyszło:diabloti:[/quote] nudzi ci sie dziewczynko?:razz:
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='evaxon']nudzi ci sie dziewczynko?:razz:[/QUOTE] Nudzi, ale jeżeli chcesz mi zaproponować oglądanie fot, to sobie odpuść:cool1: :cool1:
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Nudzi, ale jeżeli chcesz mi zaproponować oglądanie fot, to sobie odpuść:cool1: :cool1:[/quote] [CENTER]:grins: :grins: :grins: :grins: [/CENTER]
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='evaxon'][CENTER]:grins: :grins: :grins: :grins: [/CENTER][/QUOTE] :siara::siara::siara::siara:
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']:siara::siara::siara::siara:[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Paula Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']Witaj...zapaczkowalas juz prowiant na droge:p [/quote] :shake: O masz, zapomniawszy o żarełku :roll:
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc:
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']:icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc:[/quote] :lol!::lol!::lol!::lol!::lol!:
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='dealer']meldnij siem:loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:....zameldowawszy:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
e.v.a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: witanko kochana:loveu: :loveu: :loveu:
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]zatrułaś się tą farbą .....czy cię sąsiad esesmaniec:diabloti:załatwił....... ja byłam ale nie wiem kiedy tu zajrzę i będę;) [/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='madzia i medor']:siara::siara::siara: Cze Ty mój malarzyku:loveu:[/quote] cze moja piekna :loveu: [quote name='evaxon']sio sio :diabloti: Agusiu wyręczylam cie:loveu: juz przepędzilam ..Madzie:diabloti: :loveu:[/quote] niechaj ci to bedzie...wybaczone:diabloti: [quote name='Imbir1']Witanko z rana:multi::cool3:[/quote] Witamy upalnie:multi: [quote name='madzia i medor']Dijejowa, dalej gałązki obgryzasz:cool3:[/quote] nieeee...siedzimy w ogrodeczku bo upal nieziemski:razz: [quote name='evaxon']:loveu: :loveu: :loveu: witanko kochana:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] witaj Ewcia:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]zatrułaś się tą farbą .....czy cię sąsiad esesmaniec:diabloti:załatwił.......[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]ja byłam ale nie wiem kiedy tu zajrzę i będę;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] zanotowalam ze bylas:)
Recommended Posts