agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]to ten Twoj jork dosc agresywny taki jest......[/B] :diabloti: [B]a co to za pierdoła daje sobie na glowe wejsc????[/B][/quote] aaa bo moj malusi jorczeczek jest specjalnie szkolony :)
clockwork Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']ja ciem chromolem...ilez nas laczy Klockowa....:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu::loveu::loveu: znalazłam kolejna bratnia duszę.....:multi::multi::multi: ino tyś jest wybredna że ulala... ani sukienki se nie umie dobrać... :mdleje: ja tam bym nie miała problemu..:evil_lol:. wszystkie sie mnie podobują...:loveu: kazda jedna!! i w każdej jest mi dobrze :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:loveu::loveu::loveu: znalazłam kolejna bratnia duszę.....:multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ino tyś jest wybredna że ulala... ani sukienki se nie umie dobrać... :mdleje: ja tam bym nie miała problemu..:evil_lol:. wszystkie sie mnie podobują...:loveu: kazda jedna!! i w każdej jest mi dobrze :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] mnie sie tez wszystkie podobuja dlatego sie umiem zdecydowac:)
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A Wy dalej tą kieckę wałkujecie? :evil_lol: Pogniecie się za bardzo... :roll:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Basia_Sz']A Wy dalej tą kieckę wałkujecie? :evil_lol: Pogniecie się za bardzo... :roll:[/quote] a nich by sie i wygniotla byle by byla....:diabloti:
bonita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 C[B]hodzi mi o świeżą soczystą trawkę :loveu: U mas naokoło to jak na końskim padoku wyglą[/B]d[B]a:p, a Ty trawę masz nawet w ogrodzie:placz::evil_lol: O to mi chodziło:cool3: a foty z trawą to takie kulorove są- ładne:loveu: [/B]
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='bonita']C[B]hodzi mi o świeżą soczystą trawkę :loveu:[/B] [B]U mas naokoło to jak na końskim padoku wyglą[/B]d[B]a:p, a Ty trawę masz nawet w ogrodzie:placz::evil_lol:[/B] [B]O to mi chodziło:cool3: a foty z trawą to takie kulorove są- ładne:loveu:[/B] [/quote] a ze trawa...zielona nooo....tera panimajem.... nie wiem jak ja to robie ze ona zielona....raz pomalowalam i tak sie koror trzyma...:) co mi przypomina ze musze czerwonego smoka odpalic i skosic to zielsko trza trawka pohandlowac:diabloti:
e.v.a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']eeee..nie wiem o co chodzi...:razz: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/177/859976bdfe8c7f20.jpg[/IMG][/URL][/quote] :eek: :lying: :icon_roc:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='evaxon']:eek: :lying: :icon_roc:[/quote] o co biega HE?:razz:
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']taaa profil mu sie zmienil na bardziej..eee arystokratyczny..:razz:[/quote] [B][COLOR=red]Ty to powiedziałas......[/COLOR][/B]:diabloti: [quote name='dealer']aaa bo moj malusi jorczeczek jest specjalnie szkolony :)[/quote] [B][COLOR=red]widac...szkoelnie ...na psa zabójce przeszedla bez trudu....:diabloti: [/COLOR][/B]
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']i pies jeden... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/232/11175fcc86ba4b8b.jpg[/IMG][/URL][/quote] [B]a jak sprytnie siedzi.....[/B] [B]dooopsko wyzej , łapy przednie nizej....słaby to on nie jest....:diabloti: [/B]
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]Ty to powiedziałas......[/COLOR][/B]:diabloti: [B][COLOR=green]czyzbys watpila w arystokratyczne pochodzenie mojego pieska???[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]widac...szkoelnie ...na psa zabójce przeszedla bez trudu....:diabloti: [/COLOR][/B][/quote] tia..zdal za pierwszym razem...razem zdawalismy :diabloti:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a jak sprytnie siedzi.....[/B] [B]dooopsko wyzej , łapy przednie nizej....słaby to on nie jest....:diabloti: [/B][/quote] bo to sprytna jest bestyjka...:loveu:
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']tia..zdal za pierwszym razem...razem zdawalismy :diabloti:[/quote] [B][COLOR=red]ja??? nie smiem watpic w arystokratyczne korzenie twojego yorko-westa....[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]nawet nie podejmuje tematu...bo za chwile mi powiesz ze ma takie drzewo genalogiczne ze szok....[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]i co łyso mi bedzie a po co????[/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B]
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]ja??? nie smiem watpic w arystokratyczne korzenie twojego yorko-westa....[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]nawet nie podejmuje tematu...bo za chwile mi powiesz ze ma takie drzewo genalogiczne ze szok....[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]i co łyso mi bedzie a po co????[/COLOR][/B] [/quote] a ma ci on drzewo...z korzeniami nawet ma ci on je....:diabloti: i nie bede juz nic mowic bo ciem lubie i masz ladna fryzurke i nie scem cobys olysiala:)
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']a ma ci on drzewo...z korzeniami nawet ma ci on je....:diabloti: i nie bede juz nic mowic bo ciem lubie i masz ladna fryzurke i nie scem cobys olysiala:)[/quote] [B]uffffff:cool1: [/B]
e.v.a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']o co biega HE?:razz:[/quote] yy nie no o nic o nic zuupelnie o nic:cool3:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 do kibla...bo u mnie w kiblu nie ma kota i moga tam wszysyc sikac ile wlezie:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']do kibla...bo u mnie w kiblu nie ma kota i moga tam wszysyc sikac ile wlezie:diabloti:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']do kibla...bo u mnie w kiblu nie ma kota i moga tam wszysyc sikac ile wlezie:diabloti:[/quote] ja oszczedzam :cool1: sikamy raz w tygodniu w wuce :evil_lol:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Vectra']ja oszczedzam :cool1: sikamy raz w tygodniu w wuce :evil_lol:[/quote] a to my tez...se sikamy ale wode jeno raz w tygodniu spuszczamy...:diabloti:
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']a to my tez...se sikamy ale wode jeno raz w tygodniu spuszczamy...:diabloti:[/quote] kąpiemysię raz w miesiącu :cool1: w jednej wodzie :cool1: :evil_lol:
goldenka245 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Yntelygentnye te rozmowy:P Swoją drogą to cześć :D
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Vectra']kąpiemysię raz w miesiącu :cool1: w jednej wodzie :cool1: :evil_lol:[/quote] [B]Vectra Tobie ten poziom rozmow tak po tym wecei zmalał???[/B] [B]no porazka...to kto tam chadza i z kim Ty rozmawiasz, ze Ty taka dziwna stamtad wracasz....[/B]:cool3:
Recommended Posts